Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 170 TEMA (Lapkritis)

Imk 4u.gifuž visus negerumus.. aš va biskeli nėštumo ir bijau dėl migrenos.. kažkaip teks kovoti unsure.gif

Aciu :) oi, migrena negeras dalykas nestumo metu, nes negali vaistu gerti, turi viska iskenteti. O be vaistu migrena uzsitesia. Tai nuo uzvakar vakaro iki vakar velaus vakaro buvau su migrena. Siandien jauciuos kiek pavargusi, bet bent jau neskauda. Nors dabar skaiciau apie naujus tyrimus, kad sumatriptanas ir berods rizotriptanas nekenkia kazkam kam manyta, ir geriau jau vartoti nei kenteti skausma. Is vienos puses gal geriau isgerti tablete ir nekenteti nei dvi paras buti leisgyvei ir dar apsikabinusiai wc.

Atsakyti
beladona, aš ir tikiu, kad viskas bus gerai, juk ir su tokiu "baisiu" rodikliu buvai pastojusi. Kitas kartas tikrai bus ir bus sėkmingas, su medikų pagalba ar be jų smile.gif. Va ir šventę apturėsite gražią wub.gif . Man vaikai yra kažkaip nepalyginamai didesnis įsipareigojimas nei santuoka, atrodo, kad jei jau nori vaikų nuo konkretaus vyro, jis atrodo tam tinkamas ir patikimas, tai susituokti nėra pats blogiausias dalykas smile.gif
Atsakyti
Beladona, teks vesele kelti wub.gif bet gal visai faina 4u.gif

CB, bet siaip gi ibuprofenas nekenkia nėštumui.. o nepadeda tau? unsure.gif

Atsakyti

CB, bet siaip gi ibuprofenas nekenkia nėštumui.. o nepadeda tau? unsure.gif

Ne, jis man visai nepadeda. Nebent visa pakeli isgerciau is karto...  Kazi kaip nalgesin :hm: reiks gydytojos uzklausti, nes jis dar kazkiek veikia, bet labai silpnai, migrenai tik triptanai padeda...

Atsakyti
Sveikos,

Sorry, kad kisu savo trigrasi. bet norisi pasisakyti. Gyvenu su migrena, bet aciu D, ji pas mane ateina tik karta per men. Kai laukiausi teko susidurti su ja. Ypac kenkia staigus nuotaiku pokyciai, didelis susijaudinimas, staigus stresas. Kai pirma karta pamaciau savo kruopiuka per echo, labaai susijaudinau ir 3 dienas kenciau migrena. Isgeriau paracetamoli, bet nepadejo. Daugiau nieko negeriau, kenciau. Po kurio laiko praejo. Paskui atejo migrena apie 12-14 nestumo savaite, kai pacenta pradejo normaliai funkcionuoti. Tada 2 savaites gulejau paslika ir miegojau istisai. Ok, tada vaiku neturejau, i darba eiti nereikejo. Bet praejo, iskenciau. O paskui, jei ir uzeidavo, tai mann gelbedavo miegas. Pamiegodavau pietu miegelio ir viskas.
PO gimdymo susilpnejo migrena. Kartais pries mmm ji visai nepasireiksdavo.Tikiuosi taip ir liks arba visai isnyks. Ir lengvesni skausmai tapo. Kartais visai net ibuprofeno negerdavau, ignoruodavau skausma. As pati sau pasakiau, kad migrena negali itakoti mano gyvenimo kokybes.

QUOTE(crazy bee @ 2017 11 08, 09:52)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Latina*12" data-cid="71876985" data-time="1510127249"><div><p>CB, bet siaip gi ibuprofenas nekenkia nėštumui.. o nepadeda tau? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Ne, jis man visai nepadeda. Nebent visa pakeli isgerciau is karto...  Kazi kaip nalgesin g.gif reiks gydytojos uzklausti, nes jis dar kazkiek veikia, bet labai silpnai, migrenai tik triptanai padeda...</p>

O as negaliu jokiu triptanu gerti. Is karto kala per sirdi. Kazkada geriau Imigran. Kai pradejo sirdis permusineti, tai dar 10 metu jutau, dar kartais ir dabar, o kiek tu metu jau praeje...
Atsakyti

Sveikos, Sorry, kad kisu savo trigrasi. bet norisi pasisakyti. Gyvenu su migrena, bet aciu D, ji pas mane ateina tik karta per men. Kai laukiausi teko susidurti su ja. Ypac kenkia staigus nuotaiku pokyciai, didelis susijaudinimas, staigus stresas. Kai pirma karta pamaciau savo kruopiuka per echo, labaai susijaudinau ir 3 dienas kenciau migrena. Isgeriau paracetamoli, bet nepadejo. Daugiau nieko negeriau, kenciau. Po kurio laiko praejo. Paskui atejo migrena apie 12-14 nestumo savaite, kai pacenta pradejo normaliai funkcionuoti. Tada 2 savaites gulejau paslika ir miegojau istisai. Ok, tada vaiku neturejau, i darba eiti nereikejo. Bet praejo, iskenciau. O paskui, jei ir uzeidavo, tai mann gelbedavo miegas. Pamiegodavau pietu miegelio ir viskas. PO gimdymo susilpnejo migrena. Kartais pries mmm ji visai nepasireiksdavo.Tikiuosi taip ir liks arba visai isnyks. Ir lengvesni skausmai tapo. Kartais visai net ibuprofeno negerdavau, ignoruodavau skausma. As pati sau pasakiau, kad migrena negali itakoti mano gyvenimo kokybes. O as negaliu jokiu triptanu gerti. Is karto kala per sirdi. Kazkada geriau Imigran. Kai pradejo sirdis permusineti, tai dar 10 metu jutau, dar kartais ir dabar, o kiek tu metu jau praeje...
O jus tikra kad tai migrena? Jums ja diagnozavo? Nes daznai zmones painioja migrena su galvos itampos skausmais. Jums pasiseke kad migrena tokia reta, ji man gali buti 2-12 kartu per menesi. Ivairiai, priklausomai nuo metu laiko. Bandziau kovoti ir nusiteikti kad migrena manes nenugales, o as ja iveiksiu, viskas baigesi tuo, kad su skausmu eidavau i paskaitas, nesuprasdavau kas vyksta aplinkui, nes skausmas taip veikia mane. Tai gyvenau gal metus, kol supratau, kad turiu priimti ir susigyventi su ja, kitaip as negyvensiu o egzistuosiu ir gedraduosiu. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo crazy bee: 08 lapkričio 2017 - 12:15

Beladona, dariausi vakar rapipreg, manau jau tikrai butu parode..

Atsakyti

Beladona, dariausi vakar rapipreg, manau jau tikrai butu parode..

Ech...  :4u:  :4u:  :4u:​ 

Atsakyti

Labos, as jau po IUI, jauciu silpna pilvo maudima. Bet gal labiau del to kad vyksta ovuliacija, o ne del buvusios proceduros. Pas mane kazkokia keista ovuliacija: Ovitrel susileidau uzvakar vakare, IUI dare po lygiai 36 val nuo susileidimo, o foliukai dar vietoj  :blink:

Atsakyti

Susipainiojau :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deraramos: 08 lapkričio 2017 - 20:41
QUOTE(Kudlota @ 2017 11 08, 19:24)
<p>Labos, as jau po IUI, jauciu silpna pilvo maudima. Bet gal labiau del to kad vyksta ovuliacija, o ne del buvusios proceduros. Pas mane kazkokia keista ovuliacija: Ovitrel susileidau uzvakar vakare, IUI dare po lygiai 36 val nuo susileidimo, o foliukai dar vietoj  blink.gif</p>

O man bliamba nezejo su echo per IUI.. nesuprantu kodel.. nors aš po ovitrelio didžiausia pilvo maudimą jaučiau po 12 valandų nuo suleidimo.. vat ir nezinau dabar išvis vyko man ta OV, nevyko.. pykstu ant savo gyd, jei prireiktų antros IUI tikrai nebe pas ja unsure.gif

Eguta, man migrena irgi užeina 1-2 kartus per men.. iškenčiu tik tada kai galiu būti namie arba darbą i pabaiga buna.. o siaip esu laiminga bent jau dėl to kad man padeda ibuprofenas.. ne visiškai, bet gyventi galiu.. o dėl imigrano man irgi buvo užėję širdies permusimai ir dusulys.. gerdavau cinie kai būdavo nepakenčiama unsure.gif

Atsakyti

O man bliamba nezejo su echo per IUI.. nesuprantu kodel.. nors aš po ovitrelio didžiausia pilvo maudimą jaučiau po 12 valandų nuo suleidimo.. vat ir nezinau dabar išvis vyko man ta OV, nevyko.. pykstu ant savo gyd, jei prireiktų antros IUI tikrai nebe pas ja :unsure: 

Kaip keista kad neziurejo, man ir pirma karta ir dabar ziurejo. As dabar jauciu spaudima, po ovitrelio jau 2 paros. Vyrui liepiau ryt anksciau zadintuva nusistatyt, reik uztvirtint  :P  gydytojas sake dar siandien ryt busiu vaisinga 

Atsakyti