Sveikos,
Sorry, kad kisu savo trigrasi. bet norisi pasisakyti. Gyvenu su migrena, bet aciu D, ji pas mane ateina tik karta per men. Kai laukiausi teko susidurti su ja. Ypac kenkia staigus nuotaiku pokyciai, didelis susijaudinimas, staigus stresas. Kai pirma karta pamaciau savo kruopiuka per echo, labaai susijaudinau ir 3 dienas kenciau migrena. Isgeriau paracetamoli, bet nepadejo. Daugiau nieko negeriau, kenciau. Po kurio laiko praejo. Paskui atejo migrena apie 12-14 nestumo savaite, kai pacenta pradejo normaliai funkcionuoti. Tada 2 savaites gulejau paslika ir miegojau istisai. Ok, tada vaiku neturejau, i darba eiti nereikejo. Bet praejo, iskenciau. O paskui, jei ir uzeidavo, tai mann gelbedavo miegas. Pamiegodavau pietu miegelio ir viskas.
PO gimdymo susilpnejo migrena. Kartais pries mmm ji visai nepasireiksdavo.Tikiuosi taip ir liks arba visai isnyks. Ir lengvesni skausmai tapo. Kartais visai net ibuprofeno negerdavau, ignoruodavau skausma. As pati sau pasakiau, kad migrena negali itakoti mano gyvenimo kokybes.
QUOTE(crazy bee @ 2017 11 08, 09:52)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Latina*12" data-cid="71876985" data-time="1510127249"><div><p>CB, bet siaip gi ibuprofenas nekenkia nėštumui.. o nepadeda tau?
</p></div></blockquote><p>Ne, jis man visai nepadeda. Nebent visa pakeli isgerciau is karto... Kazi kaip nalgesin
reiks gydytojos uzklausti, nes jis dar kazkiek veikia, bet labai silpnai, migrenai tik triptanai padeda...</p>
O as negaliu jokiu triptanu gerti. Is karto kala per sirdi. Kazkada geriau Imigran. Kai pradejo sirdis permusineti, tai dar 10 metu jutau, dar kartais ir dabar, o kiek tu metu jau praeje...