Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 170 TEMA (Lapkritis)

O tu dareisi folikulines fazes metu?..

Greit permeciau akimis info, tai 17 dar tikrai ne joks nuosprendis. Moterys pastoja, palauk ka gyd pasakys :) numusti fsh stebetinai gerai padeda akupunktura  :blink:​ 

Atsakyti

O tu dareisi folikulines fazes metu?..

Greit permeciau akimis info, tai 17 dar tikrai ne joks nuosprendis. Moterys pastoja, palauk ka gyd pasakys :) numusti fsh stebetinai gerai padeda akupunktura  :blink:​ 

Siandien dariau, 4 cd... einu googlint 

Atsakyti

Jefimija, 07 Lap 2017 - 19:38, parašė: Beladona, teks ženytis! FSH per aukštas, bet dar nebūtinai čia mirties nuosprendis. Ar AMH darytas? Kada AMH žinosi, tada galėsi pagalvoti dėl IUI. Jeigu AMH žemas, tai tikrai gal geriau eikit į zaksą ir darykit IVF, nes stimuliuotis su IUI ir senkančiu rezervu būtų nelabai gerai.
Amh antejoj nedaro, reik synlabe pasidaryt amh. Ir tada tikrai nezaist su iui...
Atsakyti

Mergaites.... fsh 17,14, lh 5.37.... pastot ner sansu man  :cray:  :cray:  :cray: 

Neasarok, gal tiesiog si cikla tokie skaiciukai, gal bloga diena gal dar kas  :huh2:  Maza ka. Cia pati isgooglinai ar gine sake?  :4u:

Atsakyti

O as visa nestuma pusryciams valgiau tik sausaini gaidelis. Nes jei kazko kito uzvalgydavau, begdavo lauk. Iki siol prisimenu kaip bandziau valgyti cinamonine bandele (jau esu tikriausiai ne karta pasakojusi :lol:) ir kaip nieko gero is to nebuvo...  Oi tie nestuminiai fainumai :D

O man kaip tik reikėjo kuo įvairesnio maisto, nes pagalvojus, kad reikės valgyti tą, ką valgiau vakar supykindavo  :D  Ir visai nelindo lapuotos daržovės, nors visur internete prirašyti ilgiausi romanai, kad reikia valgyti tamsiai žalias lapines daržoves  :D​ 

Atsakyti

Neasarok, gal tiesiog si cikla tokie skaiciukai, gal bloga diena gal dar kas  :huh2:  Maza ka. Cia pati isgooglinai ar gine sake?  :4u:

Pas gine ketvirtadieni, tai cia jo, nusistaciau diagnoze su google  :oh:​ 

Atsakyti

Pas gine ketvirtadieni, tai cia jo, nusistaciau diagnoze su google  :oh:​ 

Oi, jo... Googlas geras diagnostikas!  As pagal ji tikriausiai tureciau sedet kokioj palatelej minkstom sienom...ale kol gydytojai nepriciupo dziaugiuos laisve  :B

Zodziu planas dabar yra toks: begat su TB i metrikacijos skyriu, sakot reik skubotai zenytis, nes vaiku reik labai. Ta pacia diena registruojates konsultacijai del IVF.  Arba atvirksciai. Nes is karto tai ten niekas nepraso santuokos liudijimo. Ir rezultate kitais metais ant kaledu supuojat beiby. Ok?

Atsakyti

Aukstas fsh rodo kiausidziu issekima... ech, liudna labai, ketvirtadieni einu pas gine, ziuresiu ka sakys...

Mhm, fsh aukštokas... Man atrodo, kad Fsh rodo ne išsekimą, o tai, kad tavo organizmas turi išleisti daugiau šio hormono, kad įvyktų ovuliacija, bet ji įvyksta, juk buvai neseniai pastojusi. Kaip ir Jefimija rašė, reiktų AMH išsitirti, jis parodys rezervą  :)​ 

Atsakyti
QUOTE(crazy bee @ 2017 11 07, 11:35)
<p>Laba ryta...</p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Latina*12" data-cid="71875310" data-time="1510029626"><div><p>Ačiū CB už atsakymą vartotojo įkelta nuotraukakaip tu jautiesi? Gal kas nors naujo atsirado? vartotojo įkelta nuotrauka

Kudlota, nepamiršk pasipasakot vartotojo įkelta nuotraukasėkmės, o pas ka darysi?</p></div></blockquote><p>Suuuu**ai... Nuo vakar vakaro su migrena. Tai dabar ziauriai pykina ir pilva spazmuoja  unsure.gif  </p><p>O siaip kas naujo... Nugi paelia valgant nebebegaliu valgyt zuvies, nes apsivemt galiu. Siaip va rukyta zuvi valgiau nieko, o anos nei pro kur negaliu. Ziauriai noriu vynuogiu. Ir gerti. O tas gerai, nes anksciau nei kiek neisgerdavau, tai dabar koki litra/pusantro isgeriu.</p>

Imk 4u.gif už visus negerumus.. aš va biskeli nėštumo ir bijau dėl migrenos.. kažkaip teks kovoti unsure.gif

QUOTE(beladona @ 2017 11 07, 11:51)
<p>Sveikos! Koks grazus ir sauletas rytas siandien Klaipedoje  4u.gif</p>
<p> </p>
<p>As siryt prisidaviau visus ciklo pradzios tyrimus ir tth. MB planuoja ant pavasario vaziuot i uzsieni padirbet, butu gerai pastot iki to laiko... </p>
<p>Mergaites, kurios daret iui, papasakokit kaip viskas vyksta. Registruojies konsultacijai, ir eini, nesies kokius turi tyrimus ? Ar spermograma geriau pasidaryt iki vizito ar ne ? Nu zodziu papasakokit man. LPL turbut irgi reikia butinai but issityrus ? Ar su vyru butinai eit ar galiu ir viena pirmam kartui?</p>

Aš pirmiausiai pasidariau visus lyt hormonu tyrimus, tada vyras sg, o po to su visais atsakymais senais ir naujais ėjau pas gyd. Susirinkau viska kiek turejau, bet tyrimus kuriuos pries 3 metus dariau, dėl bendro sekimo.. dar pasiėmiau išrašą is po LP kad gyd matytų ka rado man ax.gif na o dėl LPL nieko nekalbejom.. kadangi buvau is po OV link mm, tai vizito metu patikrino echo, surašė vaistus ir liepė startuot sutartu laiku.. po to seka foliu apžiūra ir pati IUI kai paskiria gyd.. na o jau po to šlykštus ir ilgas laukimas blink.gif unsure.gif

Beje dėl aukšto FSH.. aš irgi prie aukštųjų 9,5.. bet žiūriu kad cia dar vos ne dvigubai.. man irgi labai įdomu ka is tiesu jis reiškia unsure.gif
Atsakyti

Buna tas fsh ir keliasdesimt.. ir tai dar nenuraso :)

As kantriai laukiu mmm. Jau beveik nebesivaizduoju, kad laukiuos :) bet buna gi stebuklu slapuku :D 

Atsakyti

Labas rytas  :4u:

Deraramos, apsysiok gal koki easy testuka ? 

As ryt keliauju pas gine, ir tuo paciu i synlab uzsuksiu, priduosiu krauja amh tyrimui. Prisigooglinau, kad tas vienas padidejes fsh gali dar nieko ir nereiksti, gali but prolaktinas padidejes, ji planuoju tirt 7dpo kartu su prg. Jefimija man atrodo rase kazkada, kad jei padidejes prolaktinas ir kiti hormonai pasileidzia laukais, berods apie vitex tada mes diskutavom.

Siandien jau nebetaip niuriai jauciuos, ir su mb pakalbejom, nu ka sako, nepakeisim juk mes nieko jei tikrai rezervas issekes, gal tikrai tada i metrikacija ir ivf kompensuojama pamegint reiktu, bet su tokiu fsh skaiciau tik su donorinem tedaro, nesistimuliuos niekas. Nu zodziu, reik dar amh, prg ir prolaktina issitirt ir tada jau bus aiskesnis vaizdas yra dar sansu ar nebera  :hmm:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beladona: 08 lapkričio 2017 - 08:49

Ir dar... mergaites, Jus nuostabios! Dekui visoms uz palaikyma :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  su tokiu palaikymu ner kaip nosies nukabint  :wub:  :wub:  :wub:   :wub:  :wub:  :wub:  :wub:  :wub:  :wub:  :wub:​ 

Atsakyti