O tu dareisi folikulines fazes metu?..
Greit permeciau akimis info, tai 17 dar tikrai ne joks nuosprendis. Moterys pastoja, palauk ka gyd pasakys numusti fsh stebetinai gerai padeda akupunktura
Jefimija, 07 Lap 2017 - 19:38, parašė: Beladona, teks ženytis! FSH per aukštas, bet dar nebūtinai čia mirties nuosprendis. Ar AMH darytas? Kada AMH žinosi, tada galėsi pagalvoti dėl IUI. Jeigu AMH žemas, tai tikrai gal geriau eikit į zaksą ir darykit IVF, nes stimuliuotis su IUI ir senkančiu rezervu būtų nelabai gerai.Amh antejoj nedaro, reik synlabe pasidaryt amh. Ir tada tikrai nezaist su iui...
O as visa nestuma pusryciams valgiau tik sausaini gaidelis. Nes jei kazko kito uzvalgydavau, begdavo lauk. Iki siol prisimenu kaip bandziau valgyti cinamonine bandele (jau esu tikriausiai ne karta pasakojusi ) ir kaip nieko gero is to nebuvo... Oi tie nestuminiai fainumai
O man kaip tik reikėjo kuo įvairesnio maisto, nes pagalvojus, kad reikės valgyti tą, ką valgiau vakar supykindavo Ir visai nelindo lapuotos daržovės, nors visur internete prirašyti ilgiausi romanai, kad reikia valgyti tamsiai žalias lapines daržoves
Pas gine ketvirtadieni, tai cia jo, nusistaciau diagnoze su google
Oi, jo... Googlas geras diagnostikas! As pagal ji tikriausiai tureciau sedet kokioj palatelej minkstom sienom...ale kol gydytojai nepriciupo dziaugiuos laisve
Zodziu planas dabar yra toks: begat su TB i metrikacijos skyriu, sakot reik skubotai zenytis, nes vaiku reik labai. Ta pacia diena registruojates konsultacijai del IVF. Arba atvirksciai. Nes is karto tai ten niekas nepraso santuokos liudijimo. Ir rezultate kitais metais ant kaledu supuojat beiby. Ok?
Aukstas fsh rodo kiausidziu issekima... ech, liudna labai, ketvirtadieni einu pas gine, ziuresiu ka sakys...
Mhm, fsh aukštokas... Man atrodo, kad Fsh rodo ne išsekimą, o tai, kad tavo organizmas turi išleisti daugiau šio hormono, kad įvyktų ovuliacija, bet ji įvyksta, juk buvai neseniai pastojusi. Kaip ir Jefimija rašė, reiktų AMH išsitirti, jis parodys rezervą
Labas rytas
Deraramos, apsysiok gal koki easy testuka ?
As ryt keliauju pas gine, ir tuo paciu i synlab uzsuksiu, priduosiu krauja amh tyrimui. Prisigooglinau, kad tas vienas padidejes fsh gali dar nieko ir nereiksti, gali but prolaktinas padidejes, ji planuoju tirt 7dpo kartu su prg. Jefimija man atrodo rase kazkada, kad jei padidejes prolaktinas ir kiti hormonai pasileidzia laukais, berods apie vitex tada mes diskutavom.
Siandien jau nebetaip niuriai jauciuos, ir su mb pakalbejom, nu ka sako, nepakeisim juk mes nieko jei tikrai rezervas issekes, gal tikrai tada i metrikacija ir ivf kompensuojama pamegint reiktu, bet su tokiu fsh skaiciau tik su donorinem tedaro, nesistimuliuos niekas. Nu zodziu, reik dar amh, prg ir prolaktina issitirt ir tada jau bus aiskesnis vaizdas yra dar sansu ar nebera