Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 170 TEMA (Lapkritis)

IVF labai geras motyvas santuokai  :D  O tik susituokus jau galima gauti tą kompensaciją ar reikia būti kažkiek laiko pagyvenus kartu po vedybų?  :)​ 

Man rodos nera irasyta kiek laiko turi gyvent santuokoj. 

Nu is bedos galima gi ir partnerystes sutarti (ar kaip ten) pasirasyti, ji irgi galioja :D

Atsakyti

-del kokios priezasties norite iregistruoti santuoka?

- kad ivf konpensacija gauti...

Atsakyti

-del kokios priezasties norite iregistruoti santuoka?

- kad ivf konpensacija gauti...

:lol: :lol:  :lol:​ 

Atsakyti

Mergaites.... fsh 17,14, lh 5.37.... pastot ner sansu man  :cray:  :cray:  :cray:​ 

Atsakyti

Mergaites.... fsh 17,14, lh 5.37.... pastot ner sansu man  :cray:  :cray:  :cray:​ 

:4u:

O vaistukais negali pagerint situacijos? :hm:

O kaip reikalai su skydliauke?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo crazy bee: 07 lapkričio 2017 - 19:23

Beladona... Nenuzimanau ribose, bet imk balioncika :unsure: :4u:

That's it, sinusitas mane pjaut ima. Nosis daro ka nori, akys uztine, ausys irgi (ir skauda). Nepadejo mano sodos pakvepavimas vakar :cray:  Turiu savaite pasveikt iki smagiu dienu (ir nesmagiu dienu).

Atsakyti

Ka reiskia ner sansu? :( gal tik vaistuku kokiu reikia papildomai? Nesinervuok, sirdute!!

Atsakyti

:4u:

O vaistukais negali pagerint situacijos? :hm:

O kaip reikalai su skydliauke?

Tth normoj...

Atsakyti

O kokios normos yra? Kokiais cia matavimo vienetais?

Atsakyti

Gal geriau palauk ka gydytoja pasakys... Gal kokiu vaistuku galima pavartot ir pagerint situacija :)

Atsakyti

Aukstas fsh Priedas  Screenshot_20171107-191530.png   298,27KB   0 Parsiųsta kartųrodo kiausidziu issekima... ech, liudna labai, ketvirtadieni einu pas gine, ziuresiu ka sakys...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beladona: 07 lapkričio 2017 - 19:30

Beladona, teks ženytis!

FSH per aukštas, bet dar nebūtinai čia mirties nuosprendis. Ar AMH darytas?

Kada AMH žinosi, tada galėsi pagalvoti dėl IUI. Jeigu AMH žemas, tai tikrai gal geriau eikit į zaksą ir darykit IVF, nes stimuliuotis su IUI ir senkančiu rezervu būtų nelabai gerai.

Atsakyti