Beje, atėjo mano mm Eina sau, niekada negalvojau, kad savo planavimo istorijoje taip džiaugsiuosi sulaukusi mm Pagaliau vėl būsiu kaip normali moteris
Ooo Kisulita! Su mmm naujas ciklas nauja pradzia
O tai pala... Visus istatymus krapste, kniso prota, kankino zmones nezinioj - ir dabar vistiek Lietuvoj sitos proceduros kompensuojamos tik susituokus???
Jau susiradau teises aktus. Eina jie ant atitinkamu raidziu.
Jo guzikeli, santuokos liudijimo ner, vadinas vaikuokites kaip ismanot. O as esu prisisnekejusi, kad be reikalo daugiau netekesiu, tai kol reikalo nera ir nesituokiam. As is meiles juk bandziau karta, nepavyko nooors ivf kompensacija juk irgi gali skaitytis reikalas
Jefimija, uz mmm
O CB lyg netepliojo ar as kazka maisau?
Sveikinu Kisulita su mmm
Pas mane kol kas neteplioja, 28 cd, 13 dpo. Ta proga pasidariau testa, baltutelis tai reiskia pareis mmm laiku, yra visi pozymiai, bet jie tokie panasus su nestumo siandien net sublogavo skrandis, matyt suvalgiau ka ne to. O ciklas mano ir 31-33 d gali uzsitesti, tai dar ramiai galiu palaukti. Tik kol testo nepasidariau, galejau dar isivaizduoti, kad laukiuos
Ir tai kompensacija net geda pavadinti. Kompensavo vizitus ir tyrimus. O uz vaistus ir procedura tai reik susimoketi. Uz punktavima kiek maziau, bet vis tiek reik moket. O vaistu kaina ir punktavimas tai ir yra brangiausia
Vaistininke sake Gonal kompensuoja, nes nustebo kai paprasta recepta padaviau.
Beje, atėjo mano mm Eina sau, niekada negalvojau, kad savo planavimo istorijoje taip džiaugsiuosi sulaukusi mm Pagaliau vėl būsiu kaip normali moteris
As irgi pirma karta pasveikinsiu sulaukus mmm 🤗
Sveikos!
Grįžau namo, ir pramušė. Bet taip stipriai, kad jokių abejonių nepaliko dėl galimo nėštumo. Kol kas išsitrinu iš sąrašiuko, nes turbūt stabdom planavimus (aktyvų gaudymą), kol nepradėsiu dirbti naujam darbe. Bet pradėsim su tyrimais, tik nesakysim, jog šiuo metu negaudom. Atėjo tas suvokimas, kad vis dėlto reikia patikrinti, kame čia replės, kad dar nieko nepagavom iki šiol.
11.10 - deraramos nesulauks mmm
11.11 - Malvinija nelaukia mmm
11.21 - Ispaikyta nebelaukia mmm
11.23 - Kudlota nelaukia mmm
11.30 - Beladona nesulauks mmm
12.06 - GuzikasCeroc, smagu tave matyti!! Ir sveikinu su startu!
CB, gerai, kad nustojo teplioti. Kada eini į pasimatymą?
Grange, sveikinu su nuosavu būstu!
Guzike, beladona, už nelabasias! O Kisulitą tai pasveikinsiu su tom nelabosiom
Kad manes netepliojo, tik skaudejo nugaros apacia... Bet jau geriau. Visa diena lovoj guliu ir tik i vakara issoridenu, kad bent kazkiek pajudet. Penktadieni einu pas baisuji giniu, tai gal ka parodys jau. Jei ne, tada viliuosi kad pirmadieni jau poliklinikoj ziures
Valio!!!
Man tai sunkiausia būdavo su apetitu, nes šiaip, kad pavalgyčiau reikėdavo prisiversti, nes pykindavo, bet jei vakare nepavalgydavau kokia 9 val., tai šakės, kokią 11 pabusdavau tokia alkana ir tada pikta sėdėdavau ir kimšdavau maistą Ir būdavo pikta, kad šiaip valgyt nesinori, bet kai miegoti laikas, tai jau atsiranda apetitas ir nei pykina nei ką, tik kimšk
O as visa nestuma pusryciams valgiau tik sausaini gaidelis. Nes jei kazko kito uzvalgydavau, begdavo lauk. Iki siol prisimenu kaip bandziau valgyti cinamonine bandele (jau esu tikriausiai ne karta pasakojusi ) ir kaip nieko gero is to nebuvo... Oi tie nestuminiai fainumai
Ai, prisiminiau, mano kolege gi laukiasi, tai kolega man taip tyliai sako: negalvojau kad nescios gali TIEK suvalgyti... Zmogui sokas buvo, nes ji amzinai alkana
Jo guzikeli, santuokos liudijimo ner, vadinas vaikuokites kaip ismanot. O as esu prisisnekejusi, kad be reikalo daugiau netekesiu, tai kol reikalo nera ir nesituokiam. As is meiles juk bandziau karta, nepavyko nooors ivf kompensacija juk irgi gali skaitytis reikalas
Rimtas rimtas cia reikalas
Pas mane kol kas neteplioja, 28 cd, 13 dpo. Ta proga pasidariau testa, baltutelis tai reiskia pareis mmm laiku, yra visi pozymiai, bet jie tokie panasus su nestumo siandien net sublogavo skrandis, matyt suvalgiau ka ne to. O ciklas mano ir 31-33 d gali uzsitesti, tai dar ramiai galiu palaukti. Tik kol testo nepasidariau, galejau dar isivaizduoti, kad laukiuos
Nu dar gali visko buti. Kol mmm nera, vilties yra!
Jap, nauja pradžia Šį ciklą turbūt "praleisim" (nesisaugosim per stipriai, bet ir negaudysim O ), bet kitą gal jau grįšim į planavimus normaliai, reikės testukų prisipirkti Jei pirmadieni viskas bus gerai, tai galesiu kelis savo perleisti ten keli buvo brokuoti, vis I rode, bet paskui jau normaliai rodo II
IVF labai geras motyvas santuokai O tik susituokus jau galima gauti tą kompensaciją ar reikia būti kažkiek laiko pagyvenus kartu po vedybų?