Aš tai visai negaliu gerti.. Pirmi gurkšniai vandens būna tik per pietus.. ir valgau per prievartą Niekas neskanu, nieko nenoriu. Rytais vaikams vos priešpiečius suruošiu
Labai norėtųsi džiaugtis , bet kol kas neišeina..
Oi nestukes jus musu brangios as mielai ir vemciau ir nevalgyciau, kad tik buciau
Ziu, va dviguba nauda, ir balius ir kompensacija gausit
Oi, nevalgius ir as geriau buciau, bet tik ne vemianti... As su sunum puse nestumo pravemiau (jei ne daugiau), nes man kai tik migrena budavo, taip klozeta puse paros apsikabinusi budavau, o migrena uzeidavo daznai. O vemiant labai spazmuoja pilva, tai bijojau, kad anksciau nepagimdyciau. O tik gimus sunui mama pasake, jog negalvojo jog isnesiosiu sunu su tokiais savo vemimais...
Aš tai visai negaliu gerti.. Pirmi gurkšniai vandens būna tik per pietus.. ir valgau per prievartą Niekas neskanu, nieko nenoriu. Rytais vaikams vos priešpiečius suruošiu
Dziaugsmas bus kai kukulis ims spardytis. Pradzioj labai faina buna... Paskui kai sonkauliai ar slapimo pusle patampa bokso kriause ne taip smagu ale vis tiek, tas zinojimas, kad tu nesioji gyvybe yra ypatingas, ir visi negerumai pasimirsta
O tai pala... Visus istatymus krapste, kniso prota, kankino zmones nezinioj - ir dabar vistiek Lietuvoj sitos proceduros kompensuojamos tik susituokus???
Jau susiradau teises aktus. Eina jie ant atitinkamu raidziu.
Ir tai kompensacija net geda pavadinti. Kompensavo vizitus ir tyrimus. O uz vaistus ir procedura tai reik susimoketi. Uz punktavima kiek maziau, bet vis tiek reik moket. O vaistu kaina ir punktavimas tai ir yra brangiausia
Man tai sunkiausia būdavo su apetitu, nes šiaip, kad pavalgyčiau reikėdavo prisiversti, nes pykindavo, bet jei vakare nepavalgydavau kokia 9 val., tai šakės, kokią 11 pabusdavau tokia alkana ir tada pikta sėdėdavau ir kimšdavau maistą Ir būdavo pikta, kad šiaip valgyt nesinori, bet kai miegoti laikas, tai jau atsiranda apetitas ir nei pykina nei ką, tik kimšk
Sveikos!
Grįžau namo, ir pramušė. Bet taip stipriai, kad jokių abejonių nepaliko dėl galimo nėštumo. Kol kas išsitrinu iš sąrašiuko, nes turbūt stabdom planavimus (aktyvų gaudymą), kol nepradėsiu dirbti naujam darbe. Bet pradėsim su tyrimais, tik nesakysim, jog šiuo metu negaudom. Atėjo tas suvokimas, kad vis dėlto reikia patikrinti, kame čia replės, kad dar nieko nepagavom iki šiol.
11.10 - deraramos nesulauks mmm
11.11 - Malvinija nelaukia mmm
11.21 - Ispaikyta nebelaukia mmm
11.23 - Kudlota nelaukia mmm
11.30 - Beladona nesulauks mmm
12.06 - Guzikas
Ceroc, smagu tave matyti!! Ir sveikinu su startu!
CB, gerai, kad nustojo teplioti. Kada eini į pasimatymą?
Grange, sveikinu su nuosavu būstu!
Guzike, beladona, už nelabasias! O Kisulitą tai pasveikinsiu su tom nelabosiom
Ziu, va dviguba nauda, ir balius ir kompensacija gausit