Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 170 TEMA (Lapkritis)

O kokie pojūčiai buvo po IUI? Nes man tik trečia diena ir kartais pamaudena ties kiaušidėm, sudiegia nuo staigiu judesiu.. kažkaip keistai unsure.gif

Ir as nepamenu kad buciau kazka jautus. Man paskyre IUI ryt, galesim poto pasilygint naujus pojucius  :D 

Atsakyti
Ačiū CB už atsakymą 4u.gif kaip tu jautiesi? Gal kas nors naujo atsirado? ax.gif

Kudlota, nepamiršk pasipasakot 4u.gif sėkmės, o pas ka darysi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Latina*12: 07 lapkričio 2017 - 06:41

Laba ryta...

Ačiū CB už atsakymą 4u.gifkaip tu jautiesi? Gal kas nors naujo atsirado? ax.gif

Kudlota, nepamiršk pasipasakot 4u.gifsėkmės, o pas ka darysi?

Suuuu**ai... Nuo vakar vakaro su migrena. Tai dabar ziauriai pykina ir pilva spazmuoja  :unsure:  

O siaip kas naujo... Nugi paelia valgant nebebegaliu valgyt zuvies, nes apsivemt galiu. Siaip va rukyta zuvi valgiau nieko, o anos nei pro kur negaliu. Ziauriai noriu vynuogiu. Ir gerti. O tas gerai, nes anksciau nei kiek neisgerdavau, tai dabar koki litra/pusantro isgeriu.

Atsakyti

Sveikos! Koks grazus ir sauletas rytas siandien Klaipedoje  :4u:

As siryt prisidaviau visus ciklo pradzios tyrimus ir tth. MB planuoja ant pavasario vaziuot i uzsieni padirbet, butu gerai pastot iki to laiko... 

Mergaites, kurios daret iui, papasakokit kaip viskas vyksta. Registruojies konsultacijai, ir eini, nesies kokius turi tyrimus ? Ar spermograma geriau pasidaryt iki vizito ar ne ? Nu zodziu papasakokit man. LPL turbut irgi reikia butinai but issityrus ? Ar su vyru butinai eit ar galiu ir viena pirmam kartui?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beladona: 07 lapkričio 2017 - 10:53

Saulėta?  :blink:  Kaip faina, Vilniuje tai debesuota ir niūru  :unsure:​ 

Atsakyti

O siaip kas naujo... Nugi paelia valgant nebebegaliu valgyt zuvies, nes apsivemt galiu. Siaip va rukyta zuvi valgiau nieko, o anos nei pro kur negaliu. Ziauriai noriu vynuogiu. Ir gerti. O tas gerai, nes anksciau nei kiek neisgerdavau, tai dabar koki litra/pusantro isgeriu.

Jo, gerk daug vandens, man vėsus vanduo labai padėdavo, kai užeidavo šleikštulio bangos  :)  

Na, pagyvensi be žuvies kol kas  :D​ 

Atsakyti

As siryt prisidaviau visus ciklo pradzios tyrimus ir tth. MB planuoja ant pavasario vaziuot i uzsieni padirbet, butu gerai pastot iki to laiko... 

Mergaites, kurios daret iui, papasakokit kaip viskas vyksta. Registruojies konsultacijai, ir eini, nesies kokius turi tyrimus ? Ar spermograma geriau pasidaryt iki vizito ar ne ? Nu zodziu papasakokit man. LPL turbut irgi reikia butinai but issityrus ? Ar su vyru butinai eit ar galiu ir viena pirmam kartui?

As ejau su vyru, bet jis likdavo sedeti uz duru. Nesiausi visus tyrimus ka turejau. Bet SG manau geriau turet, nes vis tiek reiks. O lpl net nesiunte darytis, tik kai ivf darem tada siunte. IUI uzteko tu visu baziniu tyrimu. Jei butu kazkokios nepastojimo priezastys, tai gal butu kazka daugiau dare.

Bet IUI as daugiau nedaryciau. Darem du kartus, sumokejom apie 1000€, o naudos jokios ir sekmes procentas mazas. Tuo metu kai darem tai tikejau, kad tik tiek ir tetruksta, bet... Dabar geriau pataupyciau dar ir daryciau IVF kur sekmes procentas didesnis :)

Saulėta?  :blink:  Kaip faina, Vilniuje tai debesuota ir niūru  :unsure:​ 

Mhm, slyksti diena... Toks tikras ruduo... Fe.

Jo, gerk daug vandens, man vėsus vanduo labai padėdavo, kai užeidavo šleikštulio bangos  :)  

Na, pagyvensi be žuvies kol kas  :D​ 

Nepagyvensiu!!!  :cry2:​ as ja gi labai megstu...

Atsakyti

CrazyBee, aciu uz isamu atsakyma, dabar man jau viskas aiskiau :) Mes su MB sutarem, kad pameginsim iui, jei ne tai ne, ivf nebandysim. 

Atsakyti

As pirma dariau Vaisingumo klinikoj, nedare jokiu tyrimu ir net nesiule. Nesiausi savo po operacijos israsa kad isoperuota kiauside ir spermograma. Mums buvos sekmingas. 2014 viskas kainavo gal 800 Lt. 

Dabar taip pat nedare jokiu tyrimu, tik apziura vidiniu ultragarsu. Tiesiog uzsiregistravau i klinika vizitui be siuntimo. Tikiu kad padarys spermograma pries IUI.

Atsakyti

CrazyBee, aciu uz isamu atsakyma, dabar man jau viskas aiskiau :) Mes su MB sutarem, kad pameginsim iui, jei ne tai ne, ivf nebandysim. 

O kodel IVF nebandysit? :hm:

As pirma dariau Vaisingumo klinikoj, nedare jokiu tyrimu ir net nesiule. Nesiausi savo po operacijos israsa kad isoperuota kiauside ir spermograma. Mums buvos sekmingas. 2014 viskas kainavo gal 800 Lt. 

Dabar taip pat nedare jokiu tyrimu, tik apziura vidiniu ultragarsu. Tiesiog uzsiregistravau i klinika vizitui be siuntimo. Tikiu kad padarys spermograma pries IUI.

Mes ir VK darem IUI, pas Usoniene. Bet nesekmingai. 

Atsakyti

Nu bet kaip idomiai, kad nieko netiria. Na visos tokios klinikos manau dirba vardan pinigu, nu nepastosi, meginsi dar karta, jiem pinigeliai tik kapsi.

Kudlota - klaipediete ? 

Atsakyti

O kodel IVF nebandysit? :hm:

Mes ir VK darem IUI, pas Usoniene. Bet nesekmingai. 

Brangu, nebent susituokt ir megint kompensuojamus. 

Atsakyti