Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 170 TEMA (Lapkritis)

Dekui uz balioncikus. Sinusitas kabinasi, tai bent nuotaika pakele :)

Guzikai, balioncikas tau  :4u: bet taip trumpai, drutai, data ir guzikas, vsio, man patiko, uzskaitau  :4u:  visos viltys i jefimija ir deraramos. Beje, ka pas gine gero, deraramos? 

Tai a ka ten ceremonintis :D Nezinau ar bus, ar nebus, ar laukt - ar nelabai, tai trumpai ir aiskiai :D

Jefimija, man nesigavo, tai tu laikyk fronta :D

Atsakyti

As irgi dar turiu vilties :) o pas gine.. nieko.. Sake jei puse m nepastosiu, tada ir ziures hormonus ir del endo rimciau.. neva kaip yra dabar jau nelabai normalu, kad tiek teplioja, bet tirtis dar neverta, nes gal pastosiu ir baigsis visos bedos :D

Siandien jauciau metalo skoni burnoj  :blink:  ar cia galima uzskaityti kaip nestumo pozymi?.. nors kiek skaiciau gali buti kad su mazakraujyste susije ar sunegalavusiu organu darbu.. Kraujas bent vasara buvo geras.

Labai tikiuosi, kad man ne pms :) siandien 27 cd, kol kas neteplioja..

Atsakyti
deraramos, laikau kumštukus, kad šįkart pavyktų nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
Deraramos, kad tik butu nėštumo požymis 4u.gif

Guzike, tau balionėlis už memes 4u.gif

O jūsų noriu paklausti ar yra mergaičių kurios turejo IUI? unsure.gif
Atsakyti

Guzikeli-  :4u: 

Deraramos, kad tik butu nėštumo požymis 4u.gif

Guzike, tau balionėlis už memes 4u.gif

O jūsų noriu paklausti ar yra mergaičių kurios turejo IUI? unsure.gif

As turejau du IUI

Atsakyti
O kokie pojūčiai buvo po IUI? Nes man tik trečia diena ir kartais pamaudena ties kiaušidėm, sudiegia nuo staigiu judesiu.. kažkaip keistai unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Latina*12: 06 lapkričio 2017 - 19:50

O kokie pojūčiai buvo po IUI? Nes man tik trečia diena ir kartais pamaudena ties kiaušidėm, sudiegia nuo staigiu judesiu.. kažkaip keistai unsure.gif

As nepamenu, kad butu buve kokie nepatogumai :hm: isvis man rodos as nieko nejauciau.  Gal labai ijautrinta ten viskas, todel suskausta

Atsakyti
Kokius NT naudojate? smile.gif
Nezinau kaip reikes islaukti mm dienos.. Dar ypac kai ciklas svyruoja
Atsakyti

Jėga, vėl pradėjo teplioti...  :frusty:  Nu kas per š... pasidarė su manim, kada gi bus normalios mm  :bash:​  Reiks skambintis ginei, 63 dienos po procedūros, kiek gi galima...

Atsakyti

Kokius NT naudojate? smile.gif
Nezinau kaip reikes islaukti mm dienos.. Dar ypac kai ciklas svyruoja

Aš tai prisipirkdavau tų pigių iš testai.eu ar testukas.lt ir darydavausi kada norėdavau iki mm  :D  Tuos rimtesnius brangesnius geriau nusipirkti ir pasidaryti, kai tie pigūs meta vaiduokliuką  :)​ 

Atsakyti
11.07 - Jefimija nelaukia mmm
11.10 - deraramos nesulauks mmm
11.11 - Malvinija nelaukia mmm
11.18 - FoxLady pirmakart nelaukia mmm
11.21 - Ispaikyta nebelaukia mmm
11.23 - Kudlota nelaukia mmm
11.30 - Beladona nesulauks mmm
12.06 - Guzikas
Atsakyti

Jėga, vėl pradėjo teplioti...  :frusty:  Nu kas per š... pasidarė su manim, kada gi bus normalios mm  :bash:​  Reiks skambintis ginei, 63 dienos po procedūros, kiek gi galima...

Tikrai kazkokia nesamone

Guzike  :4u: 

As laukiu ryt ryto temp. Speju jog vakar galejo buti O, programa nerodo, bet OT buvo teigiamas penktadieni vakare, vakar jau neigiamas ir temp.siand. ryte buvo kur kad aukstesne nei buvo pries tai. Ir turejau vyra namuose, tai sansu si cikla butu :yahoo:​ 

Atsakyti