Guzikeli, Jefimija- kada NT gadinsit?
laba.. jo retai uzsuku, kazkaip kartais norisi negalvot apie tai, bet niekur nedingsiu. nezinau ka daryt su turkija. vel pradejau dvejot. nors dabar buvom nusprende dar karta duot sansa cia, nes pasiule truputi kitoki varianta, bet nezinau.. nes cia ir turim moket, aisku turkija iseitu dvigubai brangiau, esme tame, kad nei vienu atveju niekas man negali garantuot bent 50 proc kad pavyks... todel draskaus visa is vidaus, nezinau. kaip bebutu bus kitais metais, dabar uzsieme kitais reikalais. del buto.. tai jo pavyko, dar tyliai, nes raktu neturim ir paskutinio popieriaus nepasirasem, bet iki sausio men notaras turi laiko, tikimes, kad bus gruodi, bet jei reiks, lauksim. tai bent kazkas pozityvaus. uz tai dabar ir Turkija truputi ant ribos, kai cia daug finansu iseis, tai viska vienu metu nelabai galim...
Džiugu girdėti dėl buto Sveikinimai šią proga
Na jeigu su nauju planu startuosit kitais metais, tai dar yra laiko pasvarstyti, pasverti visus už ir prieš Bet čia jau bandėti, gal vertėtų visgi išmėginti Turkiją Beje, pamenu, kad sakė tau svorį pasikoreguoti, kaip čia sekasi? Aš irgi dabar ties šiuo reikalu dirbu, nes priaugau
Sveiki. Mes su vyru pradejom planuoti kad jau noretumem vaikelio ir nuo lapkricio men pradetumem. O jam teko isvaziuoti i uzsieni, nesimatysim net kelis men. Tad jam isvaziuojant turejom santykius, taciau man buvo pries paskutine mmm diena... jau kaip ir tepliojo tik... kaip manot ar yra tikimybe, kad galejo uzkibti ar tai visiskai maza tikimybe kad kazko tiketis...Labas Priklauso nuo to, kokio ilgio ciklas Mano mama su manim pastojo per mm, tėtis buvo išvykęs po mm, ir nors šansų buvo nedaug, bet va, užkibau aš
Guzikeli, Jefimija- kada NT gadinsit?
Aš keliauju, neturiu nieko su savim 😂 tai ir nėr dėl ko marianintis. Ryt grįžtu namo, tai jeigu nepramuš iki trečiadienio ryto, pagadinsiu. Bet teplioja lygiai kaip prieš mmm, tai daug vilčių nededu.
Grįžus ateisiu išsamiau parašyti, ant mobilaus mažai ką parašysiu 😉
Crazy bee, dziugu kad pas normalia gine papuolei. Megaukis laisvu laiku ir augink zirniuka
meeeegaujuosi
jau net ieskau kaip pasisiuti rubu nes gi graziai noriu atrodyti, ale pavasaris, vasara- sukniu metas, tai manau tilspiu i visas turimas
Crazy bee, dziugu kad pas normalia gine papuolei. Megaukis laisvu laiku ir augink zirniuka
meeeegaujuosi
jau net ieskau kaip pasisiuti rubu nes gi graziai noriu atrodyti, ale pavasaris, vasara- sukniu metas, tai manau tilspiu i visas turimas
kazi kodel mano zinutes dubliuoja
11.07 - Jefimija nelaukia mmm
11.10 - deraramos nesulauks mmm
11.11 - Malvinija nelaukia mmm
11.21 - Ispaikyta nebelaukia mmm
11.23 - Kudlota nelaukia mmm
11.30 - Beladona nesulauks mmm
12.06 - Guzikas
Guzikai
Man siandien stoga rauna, nuotaika s... Pilva skaudet pradejo, tai kaip ir basta
11.07 - Jefimija nelaukia mmm
11.10 - deraramos nesulauks mmm
11.11 - Malvinija nelaukia mmm
11.21 - Ispaikyta nebelaukia mmm
11.23 - Kudlota nelaukia mmm11.30 - Beladona nesulauks mmm
12.06 - Guzikas
Guzikai, balioncikas tau bet taip trumpai, drutai, data ir guzikas, vsio, man patiko, uzskaitau visos viltys i jefimija ir deraramos. Beje, ka pas gine gero, deraramos?
Guzikai
Man siandien stoga rauna, nuotaika s... Pilva skaudet pradejo, tai kaip ir basta
Visa tai gali but lygiai tiek pat nestumo tiek pat ir pms pozymiai. Kol mmm nepramusa, viltis turi buti!