Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 170 TEMA (Lapkritis)

Kudlota, turi, manau ir neprasoma echo is vidaus darytu, kazkaip kada tik nueinu, tada man echo daro, turbut jau kokius 4 k per paskutinius 1 metus dare.. bet as gal keistai nusiteikus, kad ner ko list pacioj pradzioj, jei yra ten kas.. nors manau si men nera  :hmm: gal paprastu echo matytusi  :angel_not:  siandien 11 dpo.

Manau visos programeles geros, svarbu tik bkt matuoti, kad butu informatyvus rezultatai. Man idomiau statistika, palyginimai ivairus, todel patinka anas psl :)

Atsakyti

Kudlota, turi, manau ir neprasoma echo is vidaus darytu, kazkaip kada tik nueinu, tada man echo daro, turbut jau kokius 4 k per paskutinius 1 metus dare.. bet as gal keistai nusiteikus, kad ner ko list pacioj pradzioj, jei yra ten kas.. nors manau si men nera  :hmm: gal paprastu echo matytusi  :angel_not:  siandien 11 dpo.

Manau visos programeles geros, svarbu tik bkt matuoti, kad butu informatyvus rezultatai. Man idomiau statistika, palyginimai ivairus, todel patinka anas psl :)

Oi tokiam laike nieks nieko dar nematytu. Tik pastorejusia glevine. Teoriskai juk tik tik implantacija but galejo. Zirnis mazesnis uz aguona. 

Atsakyti

Deraramos, as irgi esu senai taip viena testa sumovusi... per daug suslapo. Nuo to laiko as visus merkiu i sysiuka induke, nelaikau po srove  :mirksiukas:  beje, kiek rozinis benukais kainuoja dabar? Tevu darzelyje juos melagiais vadina  :unsure:  patikimiausias easy test, 20 miu jis  :rolleyes:​ 

Benukai kelis kartus ir man vaiduokliavo. Kazkada net ryskejo, o paskui tik bac ir baltas baltas.

Atsakyti

O is virsaus echo nedaro? Nors dabar dar nieko ir nematytu. O ko tu ten eisi? Jei del kokiu cistu turi itarimu tai tikrai paprasto echo uztenka.

Atsakyti

eisiu dėl pasikartojančio bartolino liaukų uždegimo ir tepliojimų prieš ir po mmm. Gal paprašysiu kokio prg tyrimo  :rolleyes:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deraramos: 05 lapkričio 2017 - 19:53
Sveiki. smile.gif
Mes su vyru pradejom planuoti kad jau noretumem vaikelio ir nuo lapkricio men pradetumem. O jam teko isvaziuoti i uzsieni, nesimatysim net kelis men. Tad jam isvaziuojant turejom santykius, taciau man buvo pries paskutine mmm diena... jau kaip ir tepliojo tik... kaip manot ar yra tikimybe, kad galejo uzkibti ar tai visiskai maza tikimybe kad kazko tiketis...
Labai senai jau norim, taciau tik dabar nusprendem, kad laikas ir taip noriu, kad pavyktu, nors suprantu, kad is pirmo karto gali ir nepavykti, o dar tokiom salygom...
Atsakyti
QUOTE(MKB @ 2017 11 05, 23:48)
Sveiki. smile.gif
Mes su vyru pradejom planuoti kad jau noretumem vaikelio ir nuo lapkricio men pradetumem. O jam teko isvaziuoti i uzsieni, nesimatysim net kelis men. Tad jam isvaziuojant turejom santykius, taciau man buvo pries paskutine mmm diena... jau kaip ir tepliojo tik... kaip manot ar yra tikimybe, kad galejo uzkibti ar tai visiskai maza tikimybe kad kazko tiketis...
Labai senai jau norim, taciau tik dabar nusprendem, kad laikas ir taip noriu, kad pavyktu, nors suprantu, kad is pirmo karto gali ir nepavykti, o dar tokiom salygom...

Atsipalaiduokit ir nepergyvenkit 4u.gif teoriškai galejo pavykti ir nuo to vieno karto, praktika rodo kiek kitaip.. tiesiog laukit sekančių mm dienos ir ziuresit ar sulaukiat ar ne. Jei ne, tuomet testas atsakys i klausimą 4u.gif patariu is patirties bent jau pradžioj viso planavimo kuo mažiau savęs analizavimo ir įtampos “va gal jau dabar užkibo”. Atsipalaiduokit ir mėgaukites procesu 4u.gif sunerimti reiketu po gero pusmečio jei nepavyksta (jei metu daugiau nei 30), o jei dar jaunesni metai laiko yra normalu 4u.gif
Atsakyti

Sveiki. smile.gif

Jei ciklas labai trumpas, tai teorine galimybe yra. 

Atsakyti

Turbut noretusi vyrui grizus tureti staigmena :) vis delto sansai labai mazi..

As siandien pasiutus kaip ragana :D pms ruksta per ausis :D

Atsakyti
QUOTE(deraramos @ 2017 11 05, 20:24)
<p>eisiu dėl pasikartojančio bartolino liaukų uždegimo ir tepliojimų prieš ir po mmm. Gal paprašysiu kokio prg tyrimo  rolleyes.gif​ </p>

Prg gali bet kada pati pasidaryti, tik būtinai pasek tą ciklą, ovuliacijos datą, kad prg pasidarytum apie 7 dieną po ovuliacijos. Gydytojai paprastai sako šį tyrimą daryti 21 cd, nes yra įsivaizdavimas, kad visų ciklai trunka 28 dienas, o ovuliacija įvyksta 14 cd
Atsakyti

Sveikos :)

as jau po vizito. gavau dar savaite poilsio   :yahoo:  klausiau, kokia tikimybe butu pamatyti, kad ramiau butu, tai sako jokios, nes musu aparatas dar nerodytu. tai jau gal kita savaite... kraujo tyrimu sake nekartot ir saves nenervuot, pinigelius taupyt. o dabar ilsetis, save gerai nuteikti. ir negalvoti apie blogus dalykus. penktadieni dar eisiu i santariskes, tai reiks israsa is giniaus paimti ir nunest polklinikon. nusistebejo kad ji pasake, jog nieko gero cianelaukt, ir sake neklausyti jo  :D  tik va i santariskes visai nenoriu  :unsure:​ nebepatinka man tas ginius... 

Atsakyti

Sveikos :)

as jau po vizito. gavau dar savaite poilsio   :yahoo:  klausiau, kokia tikimybe butu pamatyti, kad ramiau butu, tai sako jokios, nes musu aparatas dar nerodytu. tai jau gal kita savaite... kraujo tyrimu sake nekartot ir saves nenervuot, pinigelius taupyt. o dabar ilsetis, save gerai nuteikti. ir negalvoti apie blogus dalykus. penktadieni dar eisiu i santariskes, tai reiks israsa is giniaus paimti ir nunest polklinikon. nusistebejo kad ji pasake, jog nieko gero cianelaukt, ir sake neklausyti jo  :D  tik va i santariskes visai nenoriu  :unsure:​ nebepatinka man tas ginius... 

Atsakyti