Uoj tai labai normalu, kad viska jauti tikėkimės stebuklelio ilgai laukti nereikes, bet pirmi keli mėnesiai visada buna tokie net iki pykinimo viskas nukeliauja, taip kad tikrai normalu, kad jautiesi nėščia, nors dar labai anksti
Sveika, seniai matyta Kaip tau sekasi? Kaip su planavimais, vis dar galvojate apie Turkiją? Ir kaip buto reikalai, berods planavotės pirkti?
laba.. jo retai uzsuku, kazkaip kartais norisi negalvot apie tai, bet niekur nedingsiu. nezinau ka daryt su turkija. vel pradejau dvejot. nors dabar buvom nusprende dar karta duot sansa cia, nes pasiule truputi kitoki varianta, bet nezinau.. nes cia ir turim moket, aisku turkija iseitu dvigubai brangiau, esme tame, kad nei vienu atveju niekas man negali garantuot bent 50 proc kad pavyks... todel draskaus visa is vidaus, nezinau. kaip bebutu bus kitais metais, dabar uzsieme kitais reikalais. del buto.. tai jo pavyko, dar tyliai, nes raktu neturim ir paskutinio popieriaus nepasirasem, bet iki sausio men notaras turi laiko, tikimes, kad bus gruodi, bet jei reiks, lauksim. tai bent kazkas pozityvaus. uz tai dabar ir Turkija truputi ant ribos, kai cia daug finansu iseis, tai viska vienu metu nelabai galim...
o ką mes? nuo pirmadienio pradedam IVF. noriu, laukiu, bijau. bet gi svarbiausia - rezultatas.
laikau kumscius!
kokia scema taiko, ilga ar trumpa?
pirma injekcija visada baisiausia, nenoriu ne prisimint savosios, buvau viena, rankos drebejo, youtube ziurejau kaip ten ka daryt... seniau sakiau gyvenime sau nesileisciau, bet kai reikia ir darai. neskauda, tik baisu.,
Buvo ir mane KB užpuole po ovitrelio ypač o dėl turtelio, tai mums gavosi 2 pilnos paros nzn ar gerai padarėm, bet manau optimaliausia 3 paros.. mes tai nenorėjome kažkaip 4 dienų, atšviežinom
kadangi ryt ruošiuosi pas ginę (teisinuosi), norėjau įsitikinti, kad nesu nėščia, jei kartais sugalvotų "pasikrapštyti".
Na ir ką, įsigijau rožinį benuką, pirmą kartą. Taip, neištvėriau nepasidarius testo vis dėlto
Bet visiškais FAIL!!!
http://www.countdown...alleryid=716308
nelemta man matyt rezultato pamatyti.. O dar taip brangiai jie kainuoja!! supykau ir ant savęs ir ant brokuoto testo.
p.s. atlikau manau teisingai, laikiau po šlapimo srove, parašyta, kad taip galima.. Ir sušlapo tikrai pakankamai. Gal per daug
Deraramos, countdown geriausia turbut is tikro, kai reik testus issityrinet visais imanomais rezimais Ir man skaiciuokles labai patiko, detalios tokios, ypac ta kur ismeta net kokiu rubu nestumui reiktu
Atsibudau gerkle skaudancia, galva stikline... Po uzvakar migrenos priepuolio baisu, kad vle nepareitu. Bet kas pora dienu tokia nesveikai "persalus" jauciuos, bet po pietu jau praeina. Pavarem vakar skatinamuosius, bet tai nesuveike. Tai laukiam toliau Kaip uzknisa tas laukimas, galvoji, nu jeigu jau nieko, tai bent pramustu greiciau Bet gamtos nepaskubinsi
Deraramos, gal per anksti ziurejai? Man pvz First Response tenka palaukt truputi, kol isvis bent kontroline atsirastu, taip po truputi ten slenka tas skystaliukas Ar jis jau ilgai taip pat atrodo?
Deraramos, countdown geriausia turbut is tikro, kai reik testus issityrinet visais imanomais rezimais Ir man skaiciuokles labai patiko, detalios tokios, ypac ta kur ismeta net kokiu rubu nestumui reiktu
Atsibudau gerkle skaudancia, galva stikline... Po uzvakar migrenos priepuolio baisu, kad vle nepareitu. Bet kas pora dienu tokia nesveikai "persalus" jauciuos, bet po pietu jau praeina. Pavarem vakar skatinamuosius, bet tai nesuveike. Tai laukiam toliau Kaip uzknisa tas laukimas, galvoji, nu jeigu jau nieko, tai bent pramustu greiciau Bet gamtos nepaskubinsi
Deraramos, gal per anksti ziurejai? Man pvz First Response tenka palaukt truputi, kol isvis bent kontroline atsirastu, taip po truputi ten slenka tas skystaliukas Ar jis jau ilgai taip pat atrodo?
geras, dar tokios neatradau man patiko statistika pagal dpo, kelintą dieną testas dar rodys neigiamą, o kiek proc. jau bent neryškiai teigiamą, ir imtis tik realiai pastojusių moterų
kaip orai pas jus? būna dėl sauso oro tokie peršalimo simptomai, reikia daug vandens, arbatų
testas toks "išryškėjo" per pirmą minutę ir nesikeitė pusę valandos ar daugiau.. Jau spėjau išardyt ir išmest tikrai visas permirkęs buvo.. Baisiai sunervavo. Net kontrolinės nėra, kur matyta benuke.. Tik šiaip kažkoks paspvalvinimas.
Pas mus UK, pas mus VISADA dregna Man per pms buna kartais, tai per daug nesistebiu. Dar buna nuo dulkiu namie, bet isvalyta viskas. Tik jau uzknist spejo, kad praktiskai kas antra diena jau visa savaite. Turetu praeit, kai pramus dziaugsmas. Arbatas as plempiu visada litrais Toks puslitrinis puodelis - tai visa diena ir geriu - paasidarau - geriu - vel pasidarau Arbatu maniake. Nu ir kavos. Ai megstu gert. Pala. Ne taip nuskambejo o_O
Tai matyt brokuotas tikrai. Pasitaiko, gaila pinigu i bala...
Deraramos, as irgi esu senai taip viena testa sumovusi... per daug suslapo. Nuo to laiko as visus merkiu i sysiuka induke, nelaikau po srove beje, kiek rozinis benukais kainuoja dabar? Tevu darzelyje juos melagiais vadina patikimiausias easy test, 20 miu jis
Pas mus UK, pas mus VISADA dregna Man per pms buna kartais, tai per daug nesistebiu. Dar buna nuo dulkiu namie, bet isvalyta viskas. Tik jau uzknist spejo, kad praktiskai kas antra diena jau visa savaite. Turetu praeit, kai pramus dziaugsmas. Arbatas as plempiu visada litrais Toks puslitrinis puodelis - tai visa diena ir geriu - paasidarau - geriu - vel pasidarau Arbatu maniake. Nu ir kavos. Ai megstu gert. Pala. Ne taip nuskambejo o_O
Tai matyt brokuotas tikrai. Pasitaiko, gaila pinigu i bala...
pinigai į sss...
Deraramos, as irgi esu senai taip viena testa sumovusi... per daug suslapo. Nuo to laiko as visus merkiu i sysiuka induke, nelaikau po srove beje, kiek rozinis benukais kainuoja dabar? Tevu darzelyje juos melagiais vadina patikimiausias easy test, 20 miu jis
2,59 sumokėjau dar vaistinėj paklausė, ar indelio nereiks, sakau, parašyta, kad nebūtina ot gudrutė pasirodžiau kitam kartui pasimokysiu.
Šiandien ryte taaaip apsvaigo galva iš lovos atsikėlus, kelias sekundes stovėjau į staktą atsirėmus, kol vaizdas grįžo.
Tempa vakare 36,7. Pati nežinau, kam ją išvis matuoju.
Kaip dabar ryt pas ginę eit nenoriu, kad lįstų, jei kartais netyčia kas užsikabino. Bet norėčiau tyrimus pasidaryt. Taip jai ir pasakysiu.