As tikrai nezinau kaip aiskiau isaiskinti tokius aiskius dalykus

Tai magiją kas gi atlieka ant žemės? Ne žmonės?

Sveikos merginos ir moterys. Niekada nemaniau kad gyvenime susidursiu su tokiais dalykais kaip magija. nes pati esu tikinti ir niekada niekam blogo nelinkejau. situacija tokia kad vienas mano geras draugas yra paveiktas magija. ta padare jo paties mergina. lauziu ne is pirsto. ta patvirtino bureja. ir aplamai pati is jo elgesio supratau kad gali buti toks dalykas padarytas, kol dar nebuvau pas bureja nuejus. veliau ta pati patvirtino ir viena aiskeriage. todel nesu linkusi netiketi. bet cia ne viskas ne seniai ji man pasake kad ta mergina ir pries mane ta magija naudoja. tuo irgi tikiu nes neseniai sveikata labai paslijus buvo. daktarai nieko nerado. visi tyrimai normos ribose. zinau kad ir draugas santykiu su ta mergina pradzioje sveikatos bedu turejo bet daktarai irgi nieko nerado. todel nesu linkusi nei bureja nei aiskiarege netiketi. zinau kad to draugo mergina liguistai pavydi. ir manau pavydi ir man. as esu tam draugui neabejinga, bet niekada jo neviliojau. gerbiau jo pasirinkima. bet ji myledama negaliu ziuret kaip ta mergina juo manipuliuoja ir kaip is jo perkeltine prasme daro lele. taip pat man ir del savo pacios saugumo ir sveikatos neramu. nezinau kaip sau ir draugui padeti. gal kas galetu ka nors patart. ar koki maga rekomenduot. siaip esu tikinti, meldziuosi prasau dievo pagalbos, bet nelabai padeda. Busiu dekinga uz betkokius patarimus
Veiksmingiausia būtų kreiptis į psichiatrą.