Įkraunama...
Įkraunama...

Artimas zmogus paveiktas magijos, ka daryt

Taip tarė pasiklydusi Visatoje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2017 11 12, 16:28)
kas netiki, tas ir nejaucia jokio poveikio. O kas tiki, tas visur visko sugeba pajaust ir prisigalvot.
Jolantele, rimtai, pamirsk tu ta berna, kiek dar metu del jo is proto kraustysiesi? Gyvenimas taip prabegs pro sali. Jis gyvena savo gyvenima (uzkeiktas, prakeiktas ar ne), o tu gyvenk savaji. Uzsiimk kuo nors naudingu, pvz. savanoryste ar eik ko mokytis naujo. Pazinsi naujus zmones, prasiples akiratis ir padauges pazinciu. Pamatysi, kad pasaulis tuo vienu bernu neapsiriboja, del kurio taip gyvenima ir pinigus vejais svaistai.

As turiu savo nuomone siuo klausimu. Ir man patarimu nereikia. O kai reikia klausiu placiau mastanciu ir daugiau matanciu ir suprantanciu zmoniu. Taip kad nesivarginkit. Vistiek kitaip galvot nepriversit. uzsiemimu as turiu pakankamai. O noret padet zmogui jokia nuodeme smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantele1030 @ 2017 10 30, 12:51)
Sveikos merginos ir moterys. Niekada nemaniau kad gyvenime susidursiu su tokiais dalykais kaip magija. nes pati esu tikinti ir niekada niekam blogo nelinkejau. situacija tokia kad vienas mano geras draugas yra paveiktas magija. ta padare jo paties mergina. lauziu ne is pirsto. ta patvirtino bureja. ir aplamai pati is jo elgesio supratau kad gali buti toks dalykas padarytas, kol dar nebuvau pas bureja nuejus. veliau ta pati patvirtino ir viena aiskeriage. todel nesu linkusi netiketi. bet cia ne viskas ne seniai ji man pasake kad ta mergina ir pries mane ta magija naudoja. tuo irgi tikiu nes neseniai sveikata labai paslijus buvo. daktarai nieko nerado. visi tyrimai normos ribose. zinau kad ir draugas santykiu su ta mergina pradzioje sveikatos bedu turejo bet daktarai irgi nieko nerado. todel nesu linkusi nei bureja nei aiskiarege netiketi. zinau kad to draugo mergina liguistai pavydi. ir manau pavydi ir man. as esu tam draugui neabejinga, bet niekada jo neviliojau. gerbiau jo pasirinkima. bet ji myledama negaliu ziuret kaip ta mergina juo manipuliuoja ir kaip is jo perkeltine prasme daro lele. taip pat man ir del savo pacios saugumo ir sveikatos neramu. nezinau kaip sau ir draugui padeti.  gal kas galetu ka nors patart. ar koki maga rekomenduot. siaip esu tikinti, meldziuosi prasau dievo pagalbos, bet nelabai padeda. Busiu dekinga uz betkokius patarimus

1. Ar tasai vyriškis prašo tavo pagalbos?

2. Ar jis kalba tau, kad jis nenori būti su ta mergina?

3. Ar tasai vaikinas buvo tave kada nors įsimylėjęs?

Jei į šiuos klausimus yra atsakymai NE, kodėl nori gyventi šito vyro gyvenimą? Jis gal nori būti su ta moterimi? Tegul gyvena jis taip, kaip jis nori. Negalvoju, kad šiam žmogui reikia padėti ir nuo kažko gelbėti. Juk jis, kiek supratau, šeimos neturi. kad turėtų šeimą, tada taip-vertėtų pabandyt susivokt. O dabar-tai jo ieškojimai, susižavėjimai, bandymai.
Atsakyti
QUOTE(jolantele1030 @ 2017 11 12, 23:26)
As turiu savo nuomone siuo klausimu. Ir man patarimu nereikia. O kai reikia klausiu placiau mastanciu ir daugiau matanciu ir suprantanciu zmoniu. Taip kad nesivarginkit. Vistiek kitaip galvot nepriversit. uzsiemimu as turiu pakankamai. O noret padet zmogui jokia nuodeme smile.gif

Tau pavydu, kad jis isimylėjo prasčiau atrodančią už tave?
Atsakyti
QUOTE(jolantele1030 @ 2017 11 12, 16:40)
Oi pasiskaitinejau ir juokas ima. Issisemet motereles lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ir pacios metotes. Ant manes sakot kad prisigalvoju del to maginio poveikio. O pacios vienam puslapyj rasot kad to nera kitam jau visai ka kita. Akivaizdu kad temu pritrukot kur pasireikst. Is to nuobodumo savo rasliavose pasimetet lotuliukas.gif Cia aisku ne taikau to toms kurios tiki tikiu dalyku kaip magija. nes tokiu yra. Bet tik dvi is to ka skaiciau. Tikiuosi jad jums savo kailiu neteks susidurti su tokiais dalykais. Patikekit net priesui nelinkeciau. Nes labai nesaldu

Ka jus laikote magija ?

As parasysiu ka as apie magija galvoju: magija-iliuzija, magai-iliuzionistai zmones. Kad tokie egzistuoja tikrai zinau mirksiukas.gif

Zinau, kad viena is jusu forumo draugiu i A.Z. rekomenduoja hipnozes, ar bandete? Tai magijos iliuzionistu sritis.
As tokiais dalykais netikiu, niekada nesilankiau pas magus, nes i tai ziuriu taip kaip ziuriu as- realiai, jei jus tokiu budu paveike, tai Psichologai labai gerai issprendzia tokias situacijas 4u.gif Tikrai pades 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rivieramaya @ 2017 11 13, 19:30)
Ka jus laikote magija ?

As parasysiu ka as apie magija galvoju: magija-iliuzija, magai-iliuzionistai zmones. Kad tokie egzistuoja tikrai zinau  mirksiukas.gif

Zinau, kad viena is jusu forumo draugiu i A.Z. rekomenduoja hipnozes, ar bandete? Tai magijos iliuzionistu sritis.
As tokiais dalykais netikiu, niekada nesilankiau pas magus, nes i tai ziuriu taip kaip ziuriu as- realiai, jei jus tokiu budu paveike, tai Psichologai labai gerai issprendzia tokias situacijas  4u.gif Tikrai pades  4u.gif

Is kur jus istrauket kad kazkas man hipnoze siule? Kas per nesamones? Kas cia taip man i draugus paisosi? Nes tikrai blogai informavo . Man hipnozes tikrai nereikia. hmm.gif lotuliukas.gif
Magija tai ne iliuzionistu triukas. Paieskokit google informacijos gal suprasit apie ka kalbu. Nes cia neturiu noro tusciai rasyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 11 12, 22:32)
Taip tarė pasiklydusi Visatoje biggrin.gif

tokios prieplaukos kaip tu tai dar paieskot reikia. Ir buk truputi originalesne, sugalvok ka nors nauja, nes jau uzsikirtai kaip sena plokstele. Gan apgailetinai atrodo zmogus, kai nieko negali naujo parasyt, neturi jokiu argumentu, tik trydaliojasi.

kaip nenori patarimu, jei tema apie tai uzvedei. O forumas viesas, visi pasisakyt gali. Ir nebutinai turi rasyti tik tai, ko tu noretum. Tokios gyvenimo realijos.

QUOTE(-burbanti- @ 2017 11 12, 23:47)
Tau pavydu, kad jis isimylėjo prasčiau atrodančią už tave?

Kodel prasciau? Mes negalim labai objektyviai vertinti SAVO isvaizdos. Gal mergina daug geriau atrodo, grazesne, protingesne, geriau issilavinus, iskalbingesne ir visokia visokia.
Papildyta:
klausiu placiau mastanciu ir daugiau matanciu ir suprantanciu zmoniu.

tik kazkodel tavo placiau mastantys neduoda patarimu kaip prakeiksma nuimti bigsmile.gif nes... gal... to padaryti neimanoma, nes to net nera.
Papildyta:
QUOTE(jolantele1030 @ 2017 11 13, 21:51)

Magija tai ne iliuzionistu triukas. Paieskokit google informacijos gal suprasit apie ka kalbu. Nes cia neturiu noro tusciai rasyt smile.gif

googlej neatbejoju, kad galima rasti informacijos ir apie sniego zmogu. Bus tikrai prirasyta kokiu nors pasakojimu tipo ji maciusiu zmoniu. Tik, jei tie sniego zmones egzistuotu,t ai butu bent jau ju kaulai rasti. Net dinozauru kaulai randami siais laikais, o vat sniego zmoniu - ne. Kodel? Nes jie neegzistuoja. Ir vien todel, kad kazkas tiki, visai neirodo, kad tai egzistuoja ir deretu del to sau galva kvarsinti.

O tau tiesiog skaudu, kad jis taves nenori ir niekaip negali su tuo susitaikyt. Vat ir megini prigalvot priezasciu. Ir sugalvojai - uzkeiktas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantele1030 @ 2017 11 13, 21:51)
Is kur jus istrauket kad kazkas man hipnoze siule? Kas per nesamones? Kas cia taip man i draugus paisosi?
Nes tikrai blogai informavo . Man hipnozes tikrai nereikia.  hmm.gif  lotuliukas.gif

Paprasciausiai uzbegau uz akiu, jei dar nespejo pasiulyti mirksiukas.gif
Jolantele, o mes cia nepatingesime si bei ta parasyti, net jei jums ir "netinka" ir nepatinka, bet kazkam gal pravers 4u.gif
O jums po dar po dvieju metu vel kitaip atrodys, tik labai tikiuosi, kad realiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2017 11 13, 23:11)
tokios prieplaukos kaip tu tai dar paieskot reikia. Ir buk truputi originalesne, sugalvok ka nors nauja, nes jau uzsikirtai kaip sena plokstele. Gan apgailetinai atrodo zmogus, kai nieko negali naujo parasyt, neturi jokiu argumentu, tik trydaliojasi.
kaip nenori patarimu, jei tema apie tai uzvedei. O forumas viesas, visi pasisakyt gali. Ir nebutinai turi rasyti tik tai, ko tu noretum. Tokios gyvenimo realijos.
Kodel prasciau? Mes negalim labai objektyviai vertinti SAVO isvaizdos. Gal mergina daug geriau atrodo, grazesne, protingesne, geriau issilavinus, iskalbingesne ir visokia visokia.
Papildyta:

tik kazkodel tavo placiau mastantys neduoda patarimu kaip prakeiksma nuimti  bigsmile.gif nes... gal... to padaryti neimanoma, nes to net nera.
Papildyta:

googlej neatbejoju, kad galima rasti informacijos ir apie sniego zmogu. Bus tikrai prirasyta kokiu nors pasakojimu tipo ji maciusiu zmoniu. Tik, jei tie sniego zmones egzistuotu,t ai butu bent jau ju kaulai rasti. Net dinozauru kaulai randami siais laikais, o vat sniego zmoniu - ne. Kodel? Nes jie neegzistuoja. Ir vien todel, kad kazkas tiki, visai neirodo, kad tai egzistuoja ir deretu del to sau galva kvarsinti.

O tau tiesiog skaudu, kad jis taves nenori ir niekaip negali su tuo susitaikyt. Vat ir megini prigalvot priezasciu. Ir sugalvojai - uzkeiktas  biggrin.gif

Kokių argumentų galima pasakyti žmogui, kuris yra aklas, kurčias savo pasąmonei, visiškai nieko nematantis ir nesigaudantis ezoteriniuose reikaluose, bet sėdi tokiose temose ir dar patarimus žarsto kitiems biggrin.gif
Ir sniego žmogus čia prie ko? Ar jis ką nors veikia magiškai, skundėsi kas? bigsmile.gif
Atsakyti
Monteverte, nesupratai, kad sniego zmogu paeme kaip pavyzdi. Juk nesi nei su jokia is tavo isvardinta tame poste negalia, bet nesupranti ka zmogus raso 4u.gif logiskai, o ne "ezoterikos" kalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rivieramaya @ 2017 11 14, 15:37)
Monteverte, nesupratai, kad sniego zmogu paeme kaip pavyzdi. Juk nesi nei su jokia is tavo isvardinta tame poste negalia, bet nesupranti ka zmogus raso  4u.gif logiskai, o ne "ezoterikos" kalba  4u.gif

Kas prabilo biggrin.gif O kodėl tu gali matyti kažkokius kenkėjus, besiveržiančius į sapnus, sujaukiančius asmenybes, o jau ką mato kiti, tai jau iš karto netiesa ir negali būti? Iš kur tu čia tokia unikumas ir vienintelė teisi?

Aš viską labai gerai supratau, bet esmė ta, kad pavyzdys visiškai neteisingas šiuo atveju. Matymas su tikrove nieko bendro neturi. Girtas gali daug ką matyti, psich. nesveikas gali daug ką matyti, insulto ištiktas net ir sveikas buvęs anksčiau gali dvigubai matyti ar net neegzistuojančius dalykus. Bet yra dalykai, apie kuriuos žino ir supranta milijonai per pasaulį. Taigi, jei nesi iš jų ir nenusimanai, tai gal verta patylėti? Tave gi šitaip erzino, kai tavo žaidėjų nesupratau ir nepripažinau, o dabar darai tą patį pati biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 14 lapkričio 2017 - 15:45
QUOTE(Monteverte @ 2017 11 14, 16:44)
Kas prabilo biggrin.gif O kodėl tu gali matyti kažkokius kenkėjus, besiveržiančius į sapnus, sujaukiančius asmenybes, o jau ką mato kiti, tai jau iš karto netiesa ir negali būti? Iš kur tu čia tokia unikumas ir vienintelė teisi?

Aš viską labai gerai supratau, bet esmė ta, kad pavyzdys visiškai neteisingas šiuo atveju. Matymas su tikrove nieko bendro neturi. Girtas gali daug ką matyti, psich. nesveikas gali daug ką matyti, insulto ištiktas net ir sveikas buvęs anksčiau gali dvigubai matyti ar net neegzistuojančius dalykus. Bet yra dalykai, apie kuriuos žino ir supranta milijonai per pasaulį. Taigi, jei nesi iš jų ir nenusimanai, tai gal verta patylėti? Tave gi šitaip erzino, kai tavo žaidėjų nesupratau ir nepripažinau[U], o dabar darai tą patį pati biggrin.gif  mirksiukas.gif

Apie tuos pacius tebekalbame mirksiukas.gif ir cia 4u.gif ZMONES bigsmile.gif Ne jokia ne magija ax.gif

As tikrai nezinau kaip aiskiau isaiskinti tokius aiskius dalykus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rivieramaya: 14 lapkričio 2017 - 19:53