QUOTE(Moonte @ 2017 10 26, 13:21)
1. O kodel seimos jaukuma negali kurti abu? Ir abu deramai ji vertinti?
Aisku gali. O kodel moteris negali uzdirbti daug pinigu ir gal vyras namuose pasirupins kitkuo?
O jei negali, tai tegu "PATYLI I MAZGOTELE", tikiuosi rusiska originalu issireiskima puikiai zinote.
2. AR as jusu to klausiau? As klausiu, kodel moteris isdirbusi darbe 8-10, valnadu turi dar papildomaia rti namuose, nes maziau uzdirba uz vyra?
Moteris nuvargusi mazai apmokame darbe turi ne daugiau teisiu, nei grizes is zvejybos nuvarges vyras pagaves keleta zuveliu.
Mano darbas yra mano hobis, jo deka uzdirbu pinigus,
Jus gal apsispreskit, ar tai hobis ar nauda, nes kitaip tiesiog manipuliuosit terminais. manipuliacijos nepriimtinos.
O jei pati nezinot, tai matyt hobis. Su atitinkamom pasekmem.
kuriu deka puikiai galiu aprupinti save ne tik maistu, bet ir pragyvenimui, pramogoms ir namu pagalbininkei uztenka... Nesurieksminu ir nespakuliuoju, tai mano relaija.
Gall nereikia. Juk jus ne paaugle mergaite, kurii "uzsidirba" kisenpinigiu, o tevai moka uz visa kita visai kitokio kalibro sumas. Paaugle mokinasi ir jos darbas yra auklejimo, vystymosi dalis.
O gal, jai aptinka darbe, ji save jauciasi zmogumi, ne vien namu ukio vienetu, kuriam baksnojama pirsteliu, kad blogai, per mazai dirba. Ir aplamai, maalonu zudirbti savo pinigus, kiekviena karta neprasant ju. Prasymas pinigu, argumentavimas kam ju reikia, zemina zmogu.
Zinot. Jau tokios jusu mintys sukelia negeru kontraminciu. SU kuo jus ten gyvenot? Ar kokias seimas matot? Jei zmones gyvena bendra gyvenima, tai ju viskas yra bendra, o ne kazkas kazka ispraso. Tai tiesiog bendravimo problemos. Vyras irgi nelabai gali pinigus leisti be argumentaciju. Nesvarbu kad formaliai jis uzdirba, bet juk jis ne vienas, o gyvena santuokoje su pliusais ir minusais.
Is kur istrauket tai? Padejojos ateina ir iseina, nebutina joms tapti seimos nariais. Yra fimos, su kuriomis galima sudaryti sutartis, tena ibes dirbanciuju.
Tegu tos firmos valo gelezinkelio stotis, o pas mane ne pereinamas kiemas, kad butu pofig kas ateina.
Ar as patoviai turiu inventorizacija daryti, ar salia stovet.
Normaliose darbo vietose zmones patys susitvarko savo kabinetus, ne is malonumo tvarkytis, bet taip 10 KART MAZIAU PROBLEMU, nei isileisti NEAISKU KA. Ypac kazkokia ten beasmene firma.
O jus nepagalvojat, kad kai kurioms moterims mieliau visa savo alga uzdirbyta darbe atiduoti pagalbininkei, nei paciai atlikti buities darbus.
Tokius dalykus du zmones aptaria tarpusavyje, taip pat kaip maisto meniu. Jei kazkas kazkam nemalonu tai gal yra kokie kompromisai ar kitos iseitys