Paziuresiu, kas darbe "gero", teen tai rimtai reikia pasiesti.
Tamstos elgesys, kaip tipiskos isterikes, kuri patti save uzsiveda.
Kai paraset, kaip jus seimoje isterikuojat, jei kas ne to papraso ar nelaiku, ar ne ten uzeina, tai mazdaug su jumis jau viskas ir aisku, nes telpate i daugybes panasiu bobu modeli.
Del ko vyrai su tokiomis gyvena - nezinau, matyt viskuo nusivyle ir nesitiki kazko kito.
Bet kuriuo atveju, ne jums apie smurta aiskint, absoliuciai nesivaldote net cia, kaip siautejate seimoje, galima tik isivaizduoti.
Pries aiskinantis, kaip su tokiomis kaip jumis susitvarkyti, svarbu suprasti seimos modeli. Man taii sunku suprasti, nes man jus su savo isterijomis nepraeitumet pradines atrankos. As isprovokuoju visas dar draugystes laikotarpiu. Ir ten matosi ar mergina sugeba save valdyti, ar nori, o gal nelabai adekvati.
Taigi problemu kaip ir nebutu
Man patiko, vargsas Idomucia, visos moterys kurios jam pirmarusiui priestarauja, vienaip ar kitaip tampa bobom, isterikem ir t.t. ir t.t. Inteligentiska Hmmm, neitinka, neva isteriska Moonte, kad vel gi sako tiesa i kakta, visai nepatinka. Isties kaip su tokiomis bobomis vyrai gyvena. Na nebeliko tokiu kaip tu Idomucia, pirmarusiu moteriskiu, turi kenteti.
Idomucia pastoviai raso, apie neva oponentu postuose ano randamus neatikimus. TA va ir man pasirodo idomu pamsatyti apie tuos neatitikimus, bet Idomucios teiginiuose.
Zmogus save forume pozicionuoja kad yra nei vyras, nei moteris, suprask "ne zuvis, ne mesa". OK. Bet anai/anam, baisiai aktuali pimpalo tema, apie tai skalambyja visur kur netingi. Nors velgi, anot jo seksas jam neteikia malonumo, anam reikia dar nusiteikti ir t.t. ir t.t.. Bet tai dar ne galas nesutapimu. Zmogui kuriam nereikia sekso, zut but, reikia salimais saves TURETI sveika, skaiscia moteri, nors ptas nori tapti moterimi. Ir senai yra neskaistus, o kad yra neskaistus, klatina buvusia sutuoktine. Paradoksas, pats neskaistus, pats nei zuvis nei mesa, per viduriuka, o zmogu-moteri nuosavyben nori TURETI. Ar tai ne egoizmas?
Tesiam toliau. Musu pirmarusis, reiskia pretenzijas ir i pirmaruse meile, kuria jaucia tik jis brangutis. OK. Va man tik klausimas tame, ka ansai myli... Ar jam rupi neva mylimos moters jausmai, interesai, na kaip ji gyvens budama skaisti su va tokiu "nei zuvis nei mesa", o dar kai ansai galu gale taps moterimi, bent jau jis apie tai visose temose kalba...
Idomucia kalba apie savo pirmaruse meile, kai pats yra despotas, manipuliuoja moterimis, manosi turintis teise suaugusiam zmogui leisti/drausti, tarkim eiti i darba ir t.t. Kontroliuoja ju veiksmus, gyvenima. Priverstinai, net nendoredamas vercia jas su juo santikiauti, matyt paklusnuma ju ugdo, tokia savos rusies savo virsenybes demonstravimo forma...
Daug pasakantys priestaravimai.