QUOTE(Moonte @ 2017 11 07, 21:30)
Ir dar, Idomucia, pameni apie ka rase Hmmm, nebutina vartoti. Tiesiog yra zmones kuriu santikiai paremti lygiaverciais mainais meile uz meile, siela uz siela ir t.t. Tai baisiai nesaugu, tai baisiai rizikinga, jei nepavyksta gali be pasekmiu nepraeina, kai isileidi sau i siela kita zmogu, tampi nuo jo priklausomu.
Zinoma, pirkti zmones, moketi jiems atseit uz palankuma, paklusnuma yra patogu, greitas rezultatas,
Prie ko cia pirkimai? Mane sokiruoja paprastu dalyku nesupratimas.
Geriau apie isileidima i siela.
Bet kuriuo atveju neina rasti kazkokio vidurio. Jei zmogus rupinasi, sakysim, kad puoselet santykius, tai visuomet galima jam drebti, kad jis matai nuo ju priklausomas, kad tas zmogus labai vertingas, tai va kabiniesi, o tu menkysta.
Kazkokie nesveiki santykiai, nestabilus propoguojami, kur abu turi irodinet, kad jie kieti: "manes nepagasdinsi". As niekuomet neissigasdavau. Galiu elgtis labai nuolaidziai, bet ramiai tvirtai priminsiu, kad man nusispjaut i grasinimus.
Kaip ten katinas leopoldas siule "gyvenkime draugiskai, atrode kiek juokingai.
Kai didele gauruota meska ta siulo tai man nesuvokiama, kodel zmones renkasi sudraskyma o ne draugyste.
Butent, kodel moterys nemoka problemu spresti taikiai, o visuomet renkasi kvaila konfliktu kelia:
Edasi su meska ir teskia: "dar negime tas kas mane sudraskys" nors aisku,, kad taip ir bus, nes meska ivaryta i kampa neturi iseities.