Šiaip nuo pataloginio smurto (ėdimosi) yra labai geras vaistas. Pasakai viso gero ir uždarai duris iš antros pusės. Ir gailėtis tada nereikia.
Šiaip nuo pataloginio smurto (ėdimosi) yra labai geras vaistas. Pasakai viso gero ir uždarai duris iš antros pusės. Ir gailėtis tada nereikia.
Kazkur rasiau aie kaciu plukdymus.
Ta kate tikrai ateidavo, ne del to, kad jai patiko buti imetamai i ezera. Ji ateidavo paesti zuvies (kates kaimuose laiko pusbadziu, kad geriau gaudytu peles ir ziurkes.
Visur neigiamiems dalykams yra kompensacija teigiamiems.
Aisku ka Moonte teigiamo gali suteikt kad su ja apsimoketu gyvent as neisivaizduoju, bet matyt kai kam to uztenka.
Kad estis ir kad kitas nepabeegtu, reikia turet pakankamai geru vertingu isskirtiniu savybiu.
Visur tas pats, jei blogos darbo salygos, tai atlyginimas turi buti ispudingas. Tada zmones kencia, kol pavaziuoja stogas, bet neiseina is darbo (nebent psichologas primokina)
Dirba ir karstyje ir salyje, rizikuoja gyvybe...
O jus ziurt tik i viena dedamaja
Dirba ir karstyje ir salyje, rizikuoja gyvybe...
O jus ziurt tik i viena dedamaja
Ne visur ir ne visi žmonės taip pat reaguoja kaip katės. Yra žmonių, kurie dėl pinigų (ar dėl antros pusės) padarys viską. Net ir numirs. Yra žmonių, kurie to nedarys.
Jokie pinigai ar stebuklingi antros pusės "privalumai" neatperka gyvenimo nuolatiniame ėdime. Man. Kitai gal kitaip. Kiekvienam savo gyvenimas ir savi sprendimai.
Idomucia, o Jums neatrodo, kad būtent Jūs ir žiūrit (bent jau SM) tik į vieną dedamąją - Jūsiškę. Nenoromis skaitydama Jūsų postus šypsausi ir galvoju - nu ir kaip nepabosta žmogui viena nata visą laiką pūsti ir teigti, kad būtent ta nata yra gyvenime teisingiausia. Čia Jūsų pozicija užsiimta specialiai šiam formumui? Šiaip apmaudu iš dalies. Nes galėtų būti įdomi diskusija. Jei dalyviai norėtų diskutuoti. O ne savo pozas demonstruotų...
Zmones cia suauge ir turi savo nuomones, jas issako. Butu keista jei jas kaitaliotu.
Pavadinti tai viena nata yra neteisinga, nes bet kuri poziccija apima daug dedamuju.
Is tu paciu natu sudaryta ir simfonine ir roko muzika.
As bandau klausyti ir kitokios muzikos, bet kazkaip daugelis ju manes nezavi.
Pjaunasi tos natos.
Tai suokia apie meile atsidavima, o paprovokuok, tai islenda grynas ziaurumas, neapukanta ir nesiskaitymas.
Sakysim Moonte apie savo vyra:
"vyras pradetu zauninti apie savo norus"
Kiek reikia zmogaus nekesti, kad leisti naudot tokius issireiskimus.
Ir kiek reikia nemastyti, kad ta cia destyti... o po to apie kazkokia gyvenimo idile.
Grasinant.
As jau turiu smurto patirti, bet niekad smurtas nebuvo pagrindas, tai buvo greiciau beviltiskumas.
Kai kuriu kitu SM nariu melodijos taip pat itartinai skamba, nors malonu patirti, kad buna ir sugebanciu myleti moteru. Nedaug, bet buna.
Kai kuriu kitu SM nariu melodijos taip pat itartinai skamba, nors malonu patirti, kad buna ir sugebanciu myleti moteru. Nedaug, bet buna.
Nebūtina pakeisti savo nuomonę tam, kad sugebėti normaliai priimti kito žmogaus poziciją, kuri galbūt yra kitokia, bet nebūtinai savaime klaidinga Ypatingai kai kalbame apie tokius subjektyvius dalykus, kaip meilės sąvoka arba elgesio standartai šeimoje.
Jūs tiek daug kalbate apie besąlyginę moters meilę vyrui, kai pats nesugebate mylėti besąlygiškai... Dvigubi standartai ir tiek tos meilės
Aisku ka Moonte teigiamo gali suteikt kad su ja apsimoketu gyvent as neisivaizduoju, bet matyt kai kam to uztenka.
O kaip tu supranti meile? kodel sneki apie nauda? ar mylintis zmogus galvoja, koki anauda manduoda kitas, kad as su juo gyvenciau?
Na ne visus buitis slegia, kad visa neva atsikalbinejima myletis galima butu tam nurasyti. Tarkim, moteris persileido, palaidojo artima zmogu, suzinojo blogas naujienas apie artimo sveikata ir t.t. ir t.t. Kita vertus, itariu, kiekviena musu renkasi vyra pagal save. Ka as zinau, galimai tamstai patinka buti gumine lele, atliekat pareiga issketus kojas, tuometu dar kokia ziniu laida pasiziurit ir gipsas. Kame yra geris, kad visi turime galimybe rinktis.
Ir kiek kartų tokių dalykų nutinka? Persileidžia kas antrą dieną, giminaičiai krenta kaip musės, trečios eilės pusbrolio žmonos sesers dukros draugės žuvytė paskendo? Visus kitus prašymus ar pareigas atlikti tipo ne zapadlo - galima praktiškai prašyti bet ko, bet jei jau pasimylėt - tai o božė božė, aparpuolis iškart "kaip taip galima, aš ne guminė lėlė, šalin iš čia gyvulį su savo zaunijimais".
As tai manau, kad paprasyt net nereikia kai viskas gerai, o jei prasinet reikia, jau kazkas negerai Pirmiausia reiktu kelt klausima, kodel reikia prasyt...
ir kai tai ziurima kaip i kazkokia pareiga tolygia pietu virimui irgi kazkas negerai....
Va jau cia kur kas geriau!
Ex pav. buvo sakius, kad jei ji miega, o as noriu pasimylet net nezadint ir nezadindavau...
Taigi nuomones sutampa.
Va jau cia kur kas geriau!
Ex pav. buvo sakius, kad jei ji miega, o as noriu pasimylet net nezadint ir nezadindavau...
Taigi nuomones sutampa.
ci aaisku juokauji :lo:
nu gal ir sutampa tik labai keistai reiski ta nuostata, taikai i moteris, kuriso turi kazkokiu problemu, o as bandau paaiskinti, kad ne visos turi tokiu problemu, kad nenoretu,
o siaip ar taip seimoje, jei yra meile , zmones ras budus, kaip susitarti, o jei jos nera tai ir idelas sekas ilgam neisgelbes seimos...
Bet pacios postuose matosi nemeiles, nesiskaitymo, geros nuomones apie save PASTOVI linija.
Man asmeniskai sekso gali beveik nebuti, bet jei moteris nesugeba mylet, skaitytis ir neadekvati tai cia jau KARAS!!!
Kadangi kazkada turejau vyro kuna ir zinau siek tiek savijauta, tai nepateisinsiu ir nesuprasiu tokiu issikalinejimu.
Manau tokie vyrai turi pilna teise myletis su tomis kurios duoda.
Maan atrodai panasi i gestapininke, truksta tik dirzo su pistoletu. Va toks ir moteriskumas.
Kazka moki daugiau nei grasinti? Neuzsokai ant kietesnio, tai ne tik dirbti bet ir gyventi noras praeitu. Matyt pavyko gauti asileli. Buvo pabeges girdejau, tai grizo matyt visai nyzhe travy i tyshe vody.
Geriau apie save pateiksiu smulkmenu.
Man nepatinka, kai darbe mane trukdo netiketai, ypac jei tai kas keliolika minuciu, tai galiu ir piktai ir grubiai pareiksti pretenzijas. Bet as VISADA PRISIMENU, kad man svarbiausia MB ir jei ji pareikstu nora laike darbo tai zinociau, kad tai ko gero svarbiau.
Valdytis ir nesielgti kaip neprogonozuojami psichai tai manau kiekvienoo zmogaus pareiga, todel cia galima tik pasibaiseti, kai zmogus savimi patenkintas, kad kiti jo bijo.
Kas yra chemoterapija, apsivemes, skrandyje nieko nelaikantis zmogus, kaip nuvytes salieras paslikas gulintis lovoje kreciantis salcio, ar karscio bangu. Su laiku tampa panasus i skeleta numukusiais plaukais. Vnz. ligonis. Ir kazkaip ju sutuoktiniai puikiai tvarkosi su savo norais, ne diena, ne savaite, o menesiais. Kaip ir kitom ligom sergantys zmones, ner prievartaujami vient doel, kad kazkam ju NORAI yra svarbiau nei zmoniu bukle. Siap emaptiskam zmogui vien termino pakanka susivokti, apie ka kalbama. Bet juk Idomucia, empatija yra ne tavo "arkliukas". Tu reikalauji empatijos is kutu vien sau, bet pats nelinkes isijausti i kito kaili, ten jau svabus vien principai.
Taip as save myliu brangute, ir neiakda to neneigiau, neiveidmainiauju, kaip tu. Bet skirtumas tarp taves ir manes, kad as niekada, girdi, neikada nieko NEPRIEVARTAVAU, NEI FIZISKAI, NEI DVASISKAI. Kitaip tariant nesmurtavau, nemusiau, kaip tu savo sutuoktino, rupinaus savo visais seimos nariais, VISAIS, nesvarbu kaip jie elgiasi.
Is esmes, turiu du pamatinius akmenis ant kuriu stovi mano pasaulelis, tai mano darbas ir mano seima. Nei vieno, nei kito as niekada neatsisakysiu, tai yra mano savasties dalis. Ir tai mano seimos nariai zino.
Todel neiakda nestaciau savo seimos nariams ultimatumu, niekada jie nelaike ir nelaikys egzaminu pries mane, niekada jiems nereikejo man ka nors irodineti, isiteikti, kad pelnytu mano malone. Žinai kodel? O todel, kad su zmonemis elgiuosi taip, kaip noriu, kad jie elgtusi su manimi. Neduok dieve, jei kas nors pamegintu mane, virusuje isvardintais budais spausti, manipuliuoti, itakoti. Saziningai, tai butu visiskas fiasko. Tu teisingai nujauti Idomucia, jei mes gyventume kartu, neduok Dieve, itampa butu garantuota. Skirtumas tik tame, kad as iseiciau, palikciau tave, po eilinio bandymo mane egzaminuoti, ar zeminti blusinejantis tam mizeryje, kuri tu vadini pakankamomis lesomis, ar draudimu dirbti. Tai tavo manipuliavimo zmonemis irankiai, tu gi paniskai bijai nepaisuodanciu kontrolei moteru. Del sios priezasties, tau nepatinka dirbancios mtoerys, tada manipuliacija tavo duodamais pinigais yra beprasme, ji turi savo. Dirbanti moteris, turi savo savo pazistamu rata, nei ta kuri zioliuota namuose, mirksta virtualiam pazistamu rate ir t.t. ir t.t. Tu gi ir pimaja zmone nepakenti, kad ji istruko is tavo KONTROLES. O tas pastpvus TAVO PRINCIPIAlUSIS NORIU, yra ne kas daugiau, kaip paklusnumo israiska, kitokiu atveju egzaminai neislaikyti, bausme atitinkama...
Man seksas visada patiko ir patinka. Jei nepatiktu, aplamai salia saves nelaikyciau priristo zmogu su sveiku libido. Kaip jau sakiau, su zmonemis elgiuosi taip, kaip noriu jog elgtusi su manimi. Mano galva yra didziausias savanaudiskumas, net sadizmas, kankinti sveika zmogu, maitinant ji savo jausmu ISEDOMIS, vien todel kad bijai likti vienu. O bjauriausia visame tame, kad tu dar bandai primesti, kazkokias tariamas prievoles, kai zmogu verti balansuoti "pusiau pakartas, pusiau paleistas".
Nezinau kaip kam, bet jau man slykstoka, jei tam kad su manimi pasimyletu vyras turi nusiteikineti, save motyvuoti. Na sorry, vien nuo tos minties bloga darosi. Kas cia per santikiai? Na neori, ir nereikia, kam save prievartauti, bus kitas kartas, ne pasaulio pabaiga. Bet juk pagal tave Idomucia, cia zutbutinis egzistencijos kalusimas "DAve ar nedave". O man tai tas pats, jog vietoj to, kad valgytum sunokusi vaisiu, megautis jo teikiamais malonumais, tau pakisa koki nedanokusi, dar saldytuve kelis menesius palaikyta vaisiu. Geradaris mentoriniu toniuku aiskina; - dziaukis, kad dar toki gavai. Koks as saunuolis.... Klausimas, kam kankintis paciam, ir kam kankinti kita, versti ta "mesla" valgyti, ir vaidinti, kad esi pasitenkines... Idomucia, tai kas cia kam meluoja? Tai kas cia yra savanaudis? Kad tu save nemyli senai zinau. Ir zinai kodel? O todel, tik save mylintis zmogus, sugeba myleti kita. Juk neveltui sakoma "Mylek savo artima, kaip pats save", kitaip tariant, nedaryk savo artimui tai, ko nenoretum kad darytu tau.
Visiskai nenoriu tave zmeninti, ir tas mano gailescio jausmas, tikrai tam neskirtas. Bet man taip tave gaila, tu net neisivaizduoji kaip. Nes nezinai, kas yra meile tarp vyro ir moters. Nesuvoki, kad mylincioje seimoje seksas nera priemone skaudinti, manipuliuoti, tam kad kazka gauti, istresti, irodyti ir t.t. Kad mylintiems vienas kita zmonems, seksas nera pareiga. Kad salyginai normalioje seimoje seksas yra abieju zmoniu poreikiu tenkinimas, kuris vyksta abipusiu susitarimu. o tas susitarimas, tai ne ilgos diskusijos su putomis ant lupu ir manipuliaciju jega t.y. grasinimu apie bausmes neivengiamuma, rezultatas. Juk salia gyvenanciam zmogui pakanka vien zvilgznio, kad suprastum, ko tavo mylimam zmogui reikia, nes tut iesiog jauti savo zmogu.
Idomucia, ar tu zinai, kad pats nuostabiausias seksas nevisada vyksta susiliejant kunams, dar yra ir dvasinis seksas. Dievinu fizini seksa, bet va ta dvasini intymuma, va tuos vadinamus,, euforija sukeliancius virpuliukus as jauciu iki siol budama vyro glebyje. Kai mes abu apsikabine, susirange i viena pleda sedime priesais liepsnojanti zydini, netardami vienas kitam nei zodelio, valandu valandas stebime ugnies liepsnas... Neretai taip uzmiegdami. Supranti, man patinka su vyru ne tik fiziskai santikiauti, kalbeti, bet ir tyleti, ar stebeti kai vyras kazka dirba, tai tokia palaima, kuri nenusileidzia fiziniam orgazmui. Lygiai taip pat buna, kad dirbant pastebiu, jog tyliai iselines i dirbtuves, matyt ilgai stebejes kaip dirbu, vyras uzmiega. Dazniausiai isgeriu jo atnesta jau atsalusia kava, uzkloju vyra pledu, ir toliau einu dirbti...
TAigi, Idomucia, esu ne naivi, mano yvras eina ne jaunyn, cia mes moterys, kaip viena cia issireiske galime is pareigos "kojas isskesti", gerai pagalvojus kiekviena tai gali, svarbu po ranka gera liubrikanta tureti. Bet yra vienas, bet... Vyram vien "koju isskesti" nepakanka, aniem dar turi "stoveti", o jei ta, kaip tu sakai, boba, isties tokios kitaip ir nepavadinsi, pradetu, kaip tu branguti, kelti pretenzijas, apeliuoti i pareiga, o vyrui erekcija sutrikusi ir ka dabar, ansai jau egzaminus neislaike, in snuki jam, ar atimti dienpinigius? Ar ne tokiu stiliuku, tas kuris ne gestapininkas, itakoja prasizengusias, juk i bloknoteli visus neislaikytus egzaminus fiksuoji
Idomucia, Idomucia, sorry, koks primityvus tavo vertinimas, ne manes bijo, o zino ribas. Pati puikiai zinau savo savo artimuju ribas. Beje, as zinau ir tavo ribas t.y. ka man reikia parasyti, kad tave ismusti is pusiausvyros, ar sukelti negatyvo banga.
Galop noriu tos paklodes rasliava apibendrinti.
Kiekvieno zmogaus poreikis turi buti gerbtinas, kiekvieno, ypac kai kalbame apie seima. Kaip vyras, taip ir moteris turi teise, ko nors noreti/nenoreti. Tik salyginai normalioje seimoje, is elementaraus nenorejimo, atsisakymo niekas nedaro is muses dramblio, nekuria samokslo teoriju, ar susidorojimo planu del neislaikyto egzamino. Kaip ir kazkieno noras noras nera privalomas kitam pulti ji vykdyti. Nes zmones, gyvenantys seimoje, salia musu, NERA MUSU NUOSAVYBE. Eant pagarbai, viskas yra isprendziama.
I tokias paklodes atsakinet neimanoma, nes vienas abejotinis teiginys grindzia kita, vienas vienpusiskumas deka kita.
Cia buvo akcentuojamas kompleksas baime, nebuti gumine lele, bet matau, kad kompleksas "nebuti nuosavybe" yra kur kas platesnis ir labiau svarbus.
Kazkas, ka laike nelaisveje, vergovejee ar baudziavoje, tai turetu turet toki kompleeksa. SIlpnas zmogus bijantis, kad ji pavergs, fizine jega, grasinimais, ar kazkokioms gudrybemis (mano stiliaus?)
Kaip ta kate kuri svetimame kambaryje paniskai bijo,, kad uzsidarys durys, kelias pabegti ir tada jai galas.
Paskui tokie zmones kaip ligoniai elgiasii seimose ir vis ziuri ribas, ar jau begti, pradeti zutbutine kova ar dar ne.
Manes nebutina profilaktiskai pulti ir kaltinti. Na skysim, patikejo, nenorrriu as to sekso kaip gyvulys, tai gal tiks kaltinimas, kad nesiskaaitau su kitais i ju kaili neieinu.
ar "manipuliacija tavo duodamais pinigais".
Bandai ieskoti kaltes, manau, kad taip su visais elgiesi, kaltesnis oponentas daro pacia teisiasne. Nieeko naujo.
Kaii zmogus desto savo pozicija, tai jis turi buti apgalvojes ir tos pozicijos problemas.
Sakysim abejingumas versus atsakomybe ir suinteresuotumas ateitimi.
Kas nieko nedaro tai ir klaidu nedaro.
Sekanti problema yra lankstumas, jo nerasta, todel visi privalumai netenka daug vertes. kiti verciamii taikytis...