O tau ikertama, kad mylintis vyras NEPRIEVARTAUS SAVO MOTERS, NEVERS JOS NUSITEIKTI, KADA JAI CHUJOVAI.
Kai moteris tai zino, tai ir nusiteikti jai reikia vis maziau - paciai norisi savo vyro.
Ir vėl tas sekso sureikšminimas iš moteru pusės. Kai grįžusios iš darbo kepa kotletus ir plauna grindis ar tarkuoja muilą - tai galima pagalvot, kad visą dieną apie tai svajojo ir norėjo, o kai pasimylėt tai jau oi jausmai, oi ach och ak ak kaip galima norėti sekso, ak ne eisiu geriau pašveisiu grindis nei kojas išskėsiu ir vyrui nugarą paglostysiu. Galima pagalvot, kad tvarka spintoje yra svarbiau nei pasimylėt.
Sakysim isprievartaut zmona. Tokia kuri viska vertina numirsi / nenumirsi ir prievartaut neiko tokio, svarbu po to nenumirtu.
Savo vyro nemyli, nes kad nenumirtu,, tai gal ir valstybe sugeba pasirupinti. Mylinti zmona rupinasi, kad vyras butu laimingas
Ka mylimuke raso, tai tur but neikertama...
tai tu ne as ci alyginai zmogaus (nezinau kodel isskiri vyra) poreiki seksui ir vaiko pamaitinima, as tik parsiau kas yra kas Tai zinoma poroje abu rupinasi vienas kito laime, kodel isskiri tik vyra???
As ir nepriestarauju Mylimukei
O tau ikertama mylimukes mintis?
O tau ikertama, kad mylintis vyras NEPRIEVARTAUS SAVO MOTERS, NEVERS JOS NUSITEIKTI, KADA JAI CHUJOVAI.
Tau ikertama, kad mylinciam vyrui, NERA POREIKIO SAVO PIMPALO STATYTI VIRS MYLIMOS MOTERS JAUSMU.
Zinok kol pimpalas diktuos, tol moteris NENORES. Kai vyras prades dometis moters jausmasi, o ne vien savo pimpalu, padideja tikimybe, kad moteris savo vyra geis.
Butent, labai pirtariu.
Kaip ir sakiau, jei moteriai viskas gerai tai ir nusiteikineti kazkiap nereikia, ir taip norisi myletis, nu kam nesinori? juk smagus uzsiemimas
Bet Idomucia , atrodo tu nesuvoki, kad jei moteris nenori, tai buna del kazkokiu sutrikimu, ligu, nuovargio, barnio gal kokio ir pasalinu priezasti nebereiks nusiteikineti, cia bandai uzkisti kanalizacijos pratrukusi vamzdi su pirstu ir aiskini, kad tai porblemos sprendimas...
arba netinkamai ci amums aiskini savo pozicija.
Nemanau, kad kas daug zino, kas ta chemoterapija, tipo koks jos poveikis.
Kadangi kazkada turejau vyro kuna ir zinau siek tiek savijauta, tai nepateisinsiu ir nesuprasiu tokiu issikalinejimu.
Manau tokie vyrai turi pilna teise myletis su tomis kurios duoda.
Geriau apie save pateiksiu smulkmenu.
Man nepatinka, kai darbe mane trukdo netiketai, ypac jei tai kas keliolika minuciu, tai galiu ir piktai ir grubiai pareiksti pretenzijas. Bet as VISADA PRISIMENU, kad man svarbiausia MB ir jei ji pareikstu nora laike darbo tai zinociau, kad tai ko gero svarbiau.
Manau tikrai jau daug kas zino siais laikais.
tai tu ir tebeturi vyro kuna, tu neturi moters kuno ir siame gyvenime neturesi, taigi visiskai negali zinot ,kaip jauciasi moteris, o jei taip pat? ir abu myliisi ir abu nori ir abiem gerai?
is kur tas nuolatinis svaigimas apie kazkokius nusiteikimus? kam is vis to reikia, kai pas mzogu normalus poreikis
kaip jau buvo mineta, jis sumazeja ar isnyksta pe rligas, nelaimes, stresus , didelia darbo apkrova ir .t.t jei vienam blogiau kitas pirsitaiko ar gal pvz padaro masaza padeda atsipalaiduoti, O ne sako tu dabar brangusis nusiteik, o as atesiu po 10 min ir tu mane patenkinsi
O moterys turi teise su kitasi, jei ju vyrai pvz nepatenkina?
stai pats rasai pareikstu nora tai api etai ir snekam apei sugebejima pareiksti ta nora. jei moetriai pasakysi, davai einam pasidulkint man reikia, tai ir didziausias buves moteriai noras daugumai dings tikriausiai, o jei nupirksi geliu, pasakysi grazius zodzius, padarysi kazka kito grazaus tai moteriai nereiks kazkai pnusiteikinet ji tik gales atsiliept i tavo nora...