Įkraunama...
Įkraunama...

Ką supermamos galvoja apie MGTOW?

QUOTE(Moonte @ 2017 11 05, 19:40)
O tau ikertama mylimukes mintis?

O tau ikertama, kad mylintis vyras NEPRIEVARTAUS SAVO MOTERS, NEVERS JOS NUSITEIKTI, KADA JAI CHUJOVAI.

Kai moteris tai zino, tai ir nusiteikti jai reikia vis maziau - paciai norisi savo vyro.
Atsakyti

Ir vėl tas sekso sureikšminimas iš moteru pusės. Kai grįžusios iš darbo kepa kotletus ir plauna grindis ar tarkuoja muilą - tai galima pagalvot, kad visą dieną apie tai svajojo ir norėjo, o kai pasimylėt tai jau oi jausmai, oi ach och ak ak kaip galima norėti sekso, ak ne eisiu geriau pašveisiu grindis nei kojas išskėsiu ir vyrui nugarą paglostysiu. Galima pagalvot, kad tvarka spintoje yra svarbiau nei pasimylėt.

Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2017 11 05, 21:50)
Kai moteris tai zino, tai ir nusiteikti jai reikia vis maziau - paciai norisi savo vyro.

Butent.
Kiekvienas zmogus nori buti mylimas, ir tuo paciu myleti. Na apie kokia meile gali eiti kalba, jei vyras i moteri ziuri kaip i pripuciama lele, jos jausmai, kaip ji tuo momentu jauciasi jam nemotais. Bjaurias visame tame yra tai, kad tai moreiai priekaistaujama, jai bandoma ipirsti kaltes jausma, juo manipuliuoti, suprask, tu nemyli... Na o kaip tu ta kirvepianti mylesi, jei jis bejausmis, galvoja tik apie save, nes jam pofig kaip jauciasi neva mylima moteris.
Papildyta:
QUOTE(Ciccio @ 2017 11 05, 22:01)
<p>Ir vėl tas sekso sureikšminimas iš moteru pusės. Kai grįžusios iš darbo kepa kotletus ir plauna grindis ar tarkuoja muilą - tai galima pagalvot, kad visą dieną apie tai svajojo ir norėjo, o kai pasimylėt tai jau oi jausmai, oi ach och ak ak kaip galima norėti sekso, ak ne eisiu geriau pašveisiu grindis nei kojas išskėsiu ir vyrui nugarą paglostysiu. Galima pagalvot, kad tvarka spintoje yra svarbiau nei pasimylėt.</p>

Na ne visus buitis slegia, kad visa neva atsikalbinejima myletis galima butu tam nurasyti. Tarkim, moteris persileido, palaidojo artima zmogu, suzinojo blogas naujienas apie artimo sveikata ir t.t. ir t.t. Kita vertus, itariu, kiekviena musu renkasi vyra pagal save. Ka as zinau, galimai tamstai patinka buti gumine lele, atliekat pareiga issketus kojas, tuometu dar kokia ziniu laida pasiziurit ir gipsas. Kame yra geris, kad visi turime galimybe rinktis.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2017 11 05, 23:13)
Na ne visus buitis slegia, kad visa neva atsikalbinejima myletis galima butu tam nurasyti. Tarkim, moteris persileido, palaidojo artima zmogu, suzinojo blogas naujienas apie artimo sveikata ir t.t. ir t.t. Kita vertus, itariu, kiekviena musu renkasi vyra pagal save. Ka as zinau, galimai tamstai patinka buti gumine lele, atliekat pareiga issketus kojas, tuometu dar kokia ziniu laida pasiziurit ir gipsas. Kame yra geris, kad visi turime galimybe rinktis.

na bet bukim biedni, bet teisingi, kasdien juk niekas nemirsta, nesuserga. o jeigu moteris del kiekvieno sudo krenta i priesmirtine agonija, tai jai reiktu susirupinti savim visu pirma del saves pacios.
kitas dalykas, mes irgi ne visos sventos karves. kiek yra vyru, kurie stengiasi, aria, dirba ir lieka neivertinti, o moteriai vis negana. tai juos apima tokie patys "gumines leles" jausmai.
zodziu, nei moterys, nei vyrai nera geresni kaip lytis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2017 11 05, 22:13)
Butent.
Kiekvienas zmogus nori buti mylimas, ir tuo paciu myleti. Na apie kokia meile gali eiti kalba, jei vyras i moteri ziuri kaip i pripuciama lele, jos jausmai, kaip ji tuo momentu jauciasi jam nemotais. Bjaurias visame tame yra tai, kad tai moreiai priekaistaujama, jai bandoma ipirsti kaltes jausma, juo manipuliuoti, suprask, tu nemyli... Na o kaip tu ta kirvepianti mylesi, jei jis bejausmis, galvoja tik apie save, nes jam pofig kaip jauciasi neva mylima moteris.

Ech Moonte, eilini dieda savo tirada gal ir paveiksi, bet as tai rusiai nepriklausau.

1. Buna, kad zmogus rimtai blogai jauciasi, buna kad serga neina net i darbus. Daug kas buna, bet RETAI.
Taii gal skirk "einu i darba kada noriu" nuo "EINU VISADA nebent tikrai turiu problemu"

2. Niekas nieko neprievartauja, bet tai nereiskia, kad egoizmas ir nesiskaitymas liks NEPASTEBETAS.
Tai yra pasigailetum... Nebent patologiskai megsti edimasi

3. Dar... ismintinga moteris gali bet kokia situacija paversti jausmu stiprinimo irankiu. Jei ji atvirai pasakys, kad jai blogai ir leis nuspresti vyrui, tai manau, kad normalus vyras tikrai pakeis planus, nebent ten uzsibadaves.

O tos konfliktines, tai kiekviena proga parodo, kad ju sprendimai yra galutiniai ir taip viska griauna
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 05 lapkričio 2017 - 23:14
QUOTE(mylimuke! @ 2017 11 05, 22:55)
na bet bukim biedni, bet teisingi, kasdien juk niekas nemirsta, nesuserga. o jeigu moteris del kiekvieno sudo krenta i priesmirtine agonija, tai jai reiktu susirupinti savim visu pirma del saves pacios.
kitas dalykas, mes irgi ne visos sventos karves. kiek yra vyru, kurie stengiasi, aria, dirba ir lieka neivertinti, o moteriai vis negana. tai juos apima tokie patys "gumines leles" jausmai.
zodziu, nei moterys, nei vyrai nera geresni kaip lytis. smile.gif

Rimtai nesuprantu, kame tavo oponavimo esme. Kalbu labai rimtai, niekada saves neprievartavau, ir per prievarta nenusiteikinejau, kaip ir nebuvau sterva, neatstuminejau vyro vien tam, kad atstumti. Prisipazinsiu, man aplamai gaila zmoniu, kurie gyvena vienas su kitu is pareigos, nejausdami potraukio. Kad isvengtu artumo, galvoja aibes pasiteisinimu... O jei dulkinasi, tuo metu dar kai kas sugeba atlikti kokius nors darbus, telefonu pakalbeti, ar TV laida paziureti. Man atrodo, kad salyginai normalioje seimoje, kur yra meile, to nera, ir buti negali. Nes zmones, kartu gyendami jaucia vienas kita, priima vienas kito visuma.

Bet va dabar pagalvojau, niekada nelipsiu su savo norais vyrui ant galvos, jei jam darbines problemos, tarkim, uzsakovai veluoja atsiusti zaliavas, gali srtrigti gamyba ir t.t. Ir dabar as, su savo norais, na braguti NORIU. Mao galva, tai tupai atrodo. Lygiai taip pat, visa nakti susikabine prasedejom, kai jis suzinojo jog mire jo tevas, veliau motina, cia matyt anot kai kuriu vel reikejo savo norus demnstuorti. Na yra tokia situacija, kai tu pats jauti savo artimo gela, susirupinima, skausma, kaip savo, apie kokius norus jus cia kalbat?
Neisivaizduoju, kaip vyras is manes reikalutu jo noru patenkinmo po chemoterapijos. Kam man reikalingas toks kiriviapentis? Apie koki artuma mes cia kalbetumeme?
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 11 05, 23:11)
Ech Moonte, eilini dieda savo tirada gal ir paveiksi, bet as tai rusiai nepriklausau.

1. Buna, kad zmogus rimtai blogai jauciasi, buna kad serga neina net i darbus. Daug kas buna, bet RETAI.
Taii gal skirk "einu i darba kada noriu" nuo "EINU VISADA nebent tikrai turiu problemu"

2. Niekas nieko neprievartauja, bet tai nereiskia, kad egoizmas ir nesiskaitymas liks NEPASTEBETAS.
Tai yra pasigailetum... Nebent patologiskai megsti edimasi

3. Dar... ismintinga moteris gali bet kokia situacija paversti jausmu stiprinimo irankiu. Jei ji atvirai pasakys, kad jai blogai ir leis nuspresti vyrui, tai manau, kad normalus vyras tikrai pakeis planus, nebent ten uzsibadaves.

O tos konfliktines, tai kiekviena proga parodo, kad ju sprendimai yra galutiniai ir taip viska griauna

As jo neveikiu, jis zino ka turi. Nori, gali rinktis geriau, matyt geriau neranda, kad yra salia.

1. Bejei, jei mano darbo metu vyras pradetu zauninti apie savo norus, skyrybos butu greitos ir garantuotos biggrin.gif Kai as dirbu niekas i mano dirbtuves nosies nekisa, o jei ikisa ilgai neuzsibuna. Buna taip kad as galiu nevalgyti savaitemis, ir mano artimi zmones zino, kad geriau tuo metu nesimaisyti man po kojomis.

2. Lygiai taip pat, EGZAMINAS, bus pastebetas, jei kas nors is sutuoktiniu lips su savo NORAIS, neatsizvelgiant i kio dvasine busena.

3. As manau, kad mylintis jautrus vyras, supranta savo moteri, ir jam nereikia irodineti ir aiksinti, kad jai tuo metu negerai. Kita vertus, mylintis vyras, visada stengiasi patenkinti savo moteri, o ne vien save, branguti.

Manau, kad moterys dazniausiai tampa konfliktiskomis, kai salia ju gyvena bejausmiai kirvepianciai nemylintis jas, del to ir nemylimi vyrai.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2017 11 06, 00:06)
Neisivaizduoju, kaip vyras is manes reikalutu jo noru patenkinmo po chemoterapijos.

Nemanau, kad kas daug zino, kas ta chemoterapija, tipo koks jos poveikis.

Bet pacios postuose matosi nemeiles, nesiskaitymo, geros nuomones apie save PASTOVI linija.

Man asmeniskai sekso gali beveik nebuti, bet jei moteris nesugeba mylet, skaitytis ir neadekvati tai cia jau KARAS!!!
Kadangi kazkada turejau vyro kuna ir zinau siek tiek savijauta, tai nepateisinsiu ir nesuprasiu tokiu issikalinejimu.
Manau tokie vyrai turi pilna teise myletis su tomis kurios duoda.

Bejei, jei mano darbo metu vyras pradetu zauninti apie savo norus, skyrybos butu greitos ir garantuotos

geriau tuo metu nesimaisyti man po kojomis

niekas i mano dirbtuves nosies nekisa

Maan atrodai panasi i gestapininke, truksta tik dirzo su pistoletu. Va toks ir moteriskumas.
Kazka moki daugiau nei grasinti? Neuzsokai ant kietesnio, tai ne tik dirbti bet ir gyventi noras praeitu. Matyt pavyko gauti asileli. Buvo pabeges girdejau, tai grizo matyt visai nyzhe travy i tyshe vody.

Geriau apie save pateiksiu smulkmenu.
Man nepatinka, kai darbe mane trukdo netiketai, ypac jei tai kas keliolika minuciu, tai galiu ir piktai ir grubiai pareiksti pretenzijas. Bet as VISADA PRISIMENU, kad man svarbiausia MB ir jei ji pareikstu nora laike darbo tai zinociau, kad tai ko gero svarbiau.

Valdytis ir nesielgti kaip neprogonozuojami psichai tai manau kiekvienoo zmogaus pareiga, todel cia galima tik pasibaiseti, kai zmogus savimi patenkintas, kad kiti jo bijo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 06 lapkričio 2017 - 00:37

Sakysim isprievartaut zmona. Tokia kuri viska vertina numirsi / nenumirsi ir prievartaut neiko tokio, svarbu po to nenumirtu.
Savo vyro nemyli, nes kad nenumirtu,, tai gal ir valstybe sugeba pasirupinti. Mylinti zmona rupinasi, kad vyras butu laimingas

Ka mylimuke raso, tai tur but neikertama...

tai tu ne as ci alyginai zmogaus (nezinau kodel isskiri vyra) poreiki seksui ir vaiko pamaitinima, as tik parsiau kas yra kas :) Tai zinoma poroje abu rupinasi vienas kito laime, kodel isskiri tik vyra??? 

As ir nepriestarauju Mylimukei :) 

Atsakyti

O tau ikertama mylimukes mintis?

O tau ikertama, kad mylintis vyras NEPRIEVARTAUS SAVO MOTERS, NEVERS JOS NUSITEIKTI, KADA JAI CHUJOVAI.
Tau ikertama, kad mylinciam vyrui, NERA POREIKIO SAVO PIMPALO STATYTI VIRS MYLIMOS MOTERS JAUSMU.

Zinok kol pimpalas diktuos, tol moteris NENORES. Kai vyras prades dometis moters jausmasi, o ne vien savo pimpalu, padideja tikimybe, kad moteris savo vyra geis.

Butent, labai pirtariu. 

Kaip ir sakiau, jei moteriai viskas gerai tai ir nusiteikineti kazkiap nereikia, ir taip norisi myletis, nu kam nesinori? juk smagus uzsiemimas :lol:

Bet Idomucia , atrodo tu nesuvoki, kad jei moteris nenori, tai buna del kazkokiu sutrikimu, ligu, nuovargio, barnio gal kokio ir pasalinu priezasti nebereiks nusiteikineti, cia bandai uzkisti kanalizacijos pratrukusi vamzdi su pirstu ir aiskini, kad tai porblemos sprendimas... 

arba netinkamai ci amums aiskini savo pozicija. :) 

Atsakyti

Nemanau, kad kas daug zino, kas ta chemoterapija, tipo koks jos poveikis.

Kadangi kazkada turejau vyro kuna ir zinau siek tiek savijauta, tai nepateisinsiu ir nesuprasiu tokiu issikalinejimu.
Manau tokie vyrai turi pilna teise myletis su tomis kurios duoda.

Geriau apie save pateiksiu smulkmenu.
Man nepatinka, kai darbe mane trukdo netiketai, ypac jei tai kas keliolika minuciu, tai galiu ir piktai ir grubiai pareiksti pretenzijas. Bet as VISADA PRISIMENU, kad man svarbiausia MB ir jei ji pareikstu nora laike darbo tai zinociau, kad tai ko gero svarbiau.

Manau tikrai jau daug kas zino siais laikais.

tai tu ir tebeturi vyro kuna, tu neturi moters kuno ir siame gyvenime neturesi, taigi visiskai negali zinot ,kaip jauciasi moteris, o jei taip pat? ir abu myliisi ir abu nori ir abiem gerai?

is kur tas nuolatinis svaigimas apie kazkokius nusiteikimus? kam is vis to reikia, kai pas mzogu normalus poreikis

kaip jau buvo mineta, jis sumazeja ar isnyksta pe rligas, nelaimes, stresus , didelia darbo apkrova ir .t.t jei vienam blogiau kitas pirsitaiko ar gal pvz padaro masaza padeda atsipalaiduoti, O ne sako tu dabar brangusis nusiteik, o as atesiu po 10 min ir tu mane patenkinsi :oh:

O moterys turi teise su kitasi, jei ju vyrai pvz nepatenkina? 

stai pats rasai pareikstu nora tai api etai ir snekam apei sugebejima pareiksti ta nora. jei moetriai pasakysi, davai einam pasidulkint man reikia, tai ir didziausias buves moteriai noras daugumai dings tikriausiai, o jei nupirksi geliu, pasakysi grazius zodzius, padarysi kazka kito grazaus tai moteriai nereiks kazkai pnusiteikinet ji tik gales atsiliept i tavo nora...

Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 11 06, 02:12)
tai tu ir tebeturi vyro kuna, tu neturi moters kuno ir siame gyvenime neturesi, taigi visiskai negali zinot ,kaip jauciasi moteris,

Manes nezavi zmones, kurie viskam pritaria, viskuo tiki ir pritariamai linkcioja galvas. Bet abejoti irgi reikia tureti saika. Pakankamai gincitinu momentu, kur galima uzimti skeptiska pozicija.
Dabar gi tamsta abejoji, kad vakaru farmacijos pramone, gamina vaistus, kurie neveikia.

MB skeptiska visai kitaip. Sako, kad jei paimti sveika normalu vyra ir ji 15 metu serti visai tais hormonais, blokatoriais ir pan. Ir jei jis nepasidarys boba uz 5 metu,, tai reiktu tas farmacijos kompanijas i teisma paduot, uz niekalo gaminima.

Ji mato, ka dabar sugeba mokslo pasiekimai ir to akivaizdaus dalyko negincija, bet ji gincija, kad pas zmogu yra kazkas viduje, kas nepriklauso nuo farmacijos ar chirurgijos.

Suprasti zmogaus diskusiju gincu metoda yra svarbu. Mes cia buna apie politika, dabar apie mylejimasi ir jei zmogus nelogiskas, tai jis visur neigia dalykus, kurie jau akivaizdus ir nediskutuojami. Sakysim nei vienas sveiko proto zmogus nesako, kad buvo geriau SSSR, net jei kai kurie dalykai ir buvo geriau. bet paciai tai kitaip atrodo, nor vaziavai ne i Volgograda o i Airija.
Beveik niekas nesigincija kad zeme plokscia.

Jei politinese ir kitose temose zmones apsimetineja, manipuliuoja tarp savo nuostatu ir tai "kas atrodo grazu ir gerai".
Tai temose tokiose kaip "vyrui visada reikia duoti" ar "iskrypeliai TS", zmones atviriau parodo savo logikos spragas, nes jauciasi "garantuotai teisus" "visems tai savaime aisku".
Taip galima geriau pazinti kitus.
Atsakyti