QUOTE(Amarcord @ 2012 08 10, 11:52)
1 didelė cukinija (aš ėmiau vidutinę)
1 šaukštelis trintų česnakų (ėmiau 4 dantukus)
1/2 puodelio džiuvėsėlių (keičiau kefyre mirkytais manais ir miltais, manau, tiktų ir avižiniai dribsniai, ir dar kas nors panašaus)
1/2 puodelio fermentinio sūrio (dėjau mažiau)
2 kiaušiniai (man užteko vieno, reikia žiūrėt pagal konsistenciją)
druskos
pipirų
aliejaus kepimui
Cukiniją ir sūrį sutarkuoti ir sumaišyti su likusiais ingredientais. Formuoti blynelius ir kepti. Man gavosi tokie gan pikantiški
1 šaukštelis trintų česnakų (ėmiau 4 dantukus)
1/2 puodelio džiuvėsėlių (keičiau kefyre mirkytais manais ir miltais, manau, tiktų ir avižiniai dribsniai, ir dar kas nors panašaus)
1/2 puodelio fermentinio sūrio (dėjau mažiau)
2 kiaušiniai (man užteko vieno, reikia žiūrėt pagal konsistenciją)
druskos
pipirų
aliejaus kepimui
Cukiniją ir sūrį sutarkuoti ir sumaišyti su likusiais ingredientais. Formuoti blynelius ir kepti. Man gavosi tokie gan pikantiški
Idomiai. Bandysim.