Įkraunama...
Įkraunama...

Cukinijos

Aš ką tik po vakarienės, pas mane buvo cukinijų-konservuotų kukurūzų kepsneliai. Labai svarbu nepersistengti su miltais, kad netektų kepti blynų, nes esmė juk - KEPSNELIAI. Burokine tarka tarkuotos cukinijos, kukurūzai (2:1), druska, žolelės, kiaušinis, aš dar dėjau nugęsintos sodos (na, galvoju, bus puriau) ir 3 š miltų. Mmmmm..... buvo tikrai skanu. Labai džiaugiuosi šiuo receptu ir čia naujais atrastais, nes dabar yra mažų, minkštų cukinijų ir ranka nekyla jų konservuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Barakuda* @ 2011 07 13, 13:51)
Elena labai super receptuką pasiūlė  thumbup.gif

Vakar gaminau siuos suktinukus, labai skanu bigsmile.gif
Atsakyti
Skanus cukinijos pyragas thumbup.gif
isbandyta
http://pasididziuoja...ju-pyragas.html
Atsakyti
pasidalinsiu receptuku smile.gif .cukinija nuskutau ir supjausciau kubeliais dejau i keptuve ir patroskinau.idejau svoguno,druskos ,pipiru,krapu,cesnako pora skilteliu,uzpyliau grietine,ir dar truputi pakaitinau...tikrai skanu...sunus sako,mama kaip skanu biggrin.gif gausi dar taip padaryti biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Cukinijas kepiau orkaiteje siaip is galvos be jokio recepto blush2.gif tai perpjoviau per puse (ne isilgai) ir iskaptavau vidu. Ten sudejau kalakutienos farsa su keptom darzovem (svogunas, morka ir ta pati iskaptuota cukinija su zoleliniais prieskoniais). Viska sudejau i folija ir i orkaite, baigiant kepti truputi ipjoviau cukinija ir pradengiau folija, kad apskrustu thumbup.gif wub.gif thumbup.gif Kartosim tikrai tik dabar kazkaip dar pacia cukinija noretusi iprieskuoniuoti g.gif
Atsakyti
Mano gaminami patiekalai visi cia isbandyti ir jusu surasyti,bet dar man patinka nusiskinti cukinija,mazdaug agurkelio dydzio,visai dar vaikuti biggrin.gif ir valgyti viena ar i salotas deti,nereikia nei lupti,nei seklu viduje dar nebuna,o skonis kaip riesutukas,trakst trakst thumbup.gif
Atsakyti
uzderejo agurociu, gal kas receptuka turite ax.gif
Atsakyti
zinau labai skanu receptuka:
supjautsai ziedais cukinija ir pakepini. tada pritarkuoji daug morku ir pripjaustau svoguno, ji irgi kepini. pakepinus maisai su pomidoru padazu arba pasta. tada sluokniuoji: cukinija, ant virsaus morkos, tada daug cesnako ir galima papuosti petruskomis. su sveiziom buvlem ziauriai skanu thumbup.gif
Atsakyti
Mano seimyna tai tiesiog su pasimegaujimu valgo si patiekala is cukinijos tai nusprendziau ir jums pasiulyti gal patiks 4u.gif Cukinija su farsu Nusilupu cukinija isimu vidu susipjaustau griezineliais mazdaug 5-6cm storio palaikau pora valandu vandenyje su prieskoniais pasidarau farsa kaip kotletam tik be kiausinio po to idedu i vidu cukinijos ir kepu orkaitei kol farsas iskepa paskanaukit gal patiks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2011 08 02, 11:20)
Skanus cukinijos pyragas thumbup.gif
isbandyta
http://pasididziuoja...ju-pyragas.html

bandziau tik naudojau aguroti, skanu thumbup.gif
Atsakyti
ir aš kepiau pyragą. Tik cukraus taip pat dėjau mažiau, būtų tikrai per saldu jei būčiau dėjusi kiek recepte nurodyta. Šiaip labai skanus thumbup.gif
Atsakyti
Sumustiniai su cukinija

Cukinija apvolioti miltuose ( as dar i miltus druskos idedu) apkepti, tada ant batono uztepti majonezo uzdeti kepta cukinija ir pomidoro griezineli, labai skanu
Atsakyti