Įkraunama...
Įkraunama...

Cukinijos

Aš tai kepu pagal originalą http://www.sonatinos...ij-apkepas.html

Dedu viską labai iš akies, daugiau cukinijos, virtos mėsytės, pirmą kartą ir man toks nelabai skanus pasirodė, neįprastas, bet, matyt,kažkas jame yra ir skanaus, nes gaminu dabar dažnai, man skanesnis pravėsęs ar šaltas thumbup.gif
Atsakyti
aguonele, suktinukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sega @ 2010 09 29, 12:10)
Aš tai kepu pagal originalą http://www.sonatinos...ij-apkepas.html

Dedu viską labai iš akies, daugiau cukinijos, virtos mėsytės, pirmą kartą ir man toks nelabai skanus pasirodė, neįprastas, bet, matyt,kažkas jame  yra ir skanaus, nes gaminu dabar dažnai, man skanesnis pravėsęs ar šaltas  thumbup.gif

As gaminau be mesos, pagal ta improvizuota varianta, tai gavosi skystokas toks... Reikes atsalusio paraguti veliau.
Atsakyti
Dariau ir aš patį paprasčiausią patiekaliuką iš cukinijos ir faršo. Gavosi tikrai neblogai thumbup.gif . Ir skonis, ir vaizdelis ant pietų stalo nekasdieniškas.

user posted image

Tiesa, kepiau orkaitėje į skardą dar pripylusi "maggi" sultinuko sumaišyto su grietine.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Buria: 01 spalio 2010 - 22:12
QUOTE(Buria @ 2010 10 01, 23:05)
Dariau ir aš patį paprasčiausią patiekaliuką iš cukinijos ir faršo. Gavosi tikrai neblogai  thumbup.gif . Ir skonis, ir vaizdelis ant pietų stalo nekasdieniškas.

Buria 4u.gif -
Atrodo nepaprastai skaniai!

O,cukinijos neplikinai,tik paprieskoniavai?
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2010 10 01, 23:18)
Buria 4u.gif -
Atrodo nepaprastai skaniai!

O,cukinijos neplikinai,tik paprieskoniavai?

ne, nenuplikinau. Šiek tiek, dėl to buvo g.gif abejonių, ta prasme, ar iškeps, ar bus minkšta, bet gavosi viskas puikiai thumbup.gif . Užteko tik įpilti sultinuko į skardą, kad cukinijas iki puses maždaug apsemtų ir kepti orkaitėje maždaug 20-25min.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Buria: 08 spalio 2010 - 21:32
kepiau ir as cukiniju apkepa smile.gif man tai skanu, o seimynai tai nepatiko ta kose blush2.gif
darydama idejau savo ideju: i cukinijas itarkavau 1 bulve (dejau saldvos bulviu prieskonius), siaudeliais pjaustyta vistiena pakepiau kartu su svogunu ir dejau santa marios vistienos prieskoniu, dejau tik 3 kiausus. kepiau stikliniame inde su dangciu, prie pabaiga nuemiau dangti kad apskrustu. tik man kazkaip aliejus i virsu issikyre, tai nupyliau kai iskepe, kita karta desiu maziau aliejaus smile.gif
Atsakyti
Ziemai nedarau, nes mes nevalgom...
Mano mama megsta pakept su farsu ir suriu orkaitej - pjauna per puse, isskobia vidu ir ideda farsa, ant virsaus surio... na, skanu mirksiukas.gif
Man skaniausia cukiniju blyneliai, ryt kaip tik darysiu bigsmile.gif 2 nedideles cukinijos (zalios), 1 svogunas, 3 v s majonezas, 2 kiausiniai, ~ 5v s miltai (pagal konsistensija), prieskoniai smile.gif Cukinija smulkiai sutarkuoju (smulkiau nei per burokine tarka), smulkiai supjaustau svogunus, visus ingridienus sumaisau ir apkepu is abieju pusiu, tada i orkaite, kad baigtu kepti smile.gif valgome su grietine ar padaziuku mirksiukas.gif skanaus essen.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirana @ 2010 09 29, 10:04)
Merginos, tas gerasis apkepas, apie kuri rasot, tai sitas apkepas ?

isbandziau sivakar vakarieniei, buvo labai skanu ir svarbiaussia, kad abu vaikai valge wub.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 20 lapkričio 2011 - 19:20
kai buvo cukjiniju tai jas sparciai naikinau, mano megstamiausi:
trinta cukiniju sriuba
morku ir cukiniju blyneliai (net mano mesede kamabrioke kuri nevalgo darzoviu gyre ir prase dar ) thumbup.gif
bei sitas apekpas:
http://forellesrecep...r-morku-apkepas
ir dar vasarine vakariene:
cukinijos, pomidoro, svoguno ir mocarelos uzkepele
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guodzik: 11 kovo 2011 - 19:10
O man cukinojos patinka vos apkeptos, tokios, kad traskios net butu. As darau kartais toki varianta:

Pakepu cukinijas, sapminjonus supjaustytais gabaliukais. kepant pagardinu zalumynu prieskoniais : petrazolem,raudonelis ir t.t. (tinka ir dziovinti)
Perpjaunu parika per puse isilgai ir pakepu, kad suminkstetu ir apskrustu, tuomet sudedu cukinijas su sampinjonais, uzdengiu keptuve ir kokias 5min pakepinu. Patiekiu prie mesos ar zuvies...
Galima cukinijas su sampinjonais ir grietinelej pakepti, bet cia toks neriebus mano pasiulymas...
Atsakyti
Jau greitai skinsiu sode pirmąsias SAVO cukinijas rolleyes.gif Tad atėjau receptų paieškoti ir atnaujinti temą thumbup.gif
Ką pagaminti, kad ir vyrui, vaikui patinktų g.gif
Atsakyti