O siabe kaip megstu cukinija ir tiek visokiu skaniu budu jai pagamint yra niam niam
..mano šeima cukinijos nemėgsta. Dariau išgyrtą apkepą, galvojau valgys. Nu gi ne...nė iš tolo.....ir man nelabai, nors aš cukinijas valgau ir mėgstu..
QUOTE(AGFA @ 2010 09 14, 22:09)
..mano šeima cukinijos nemėgsta. Dariau išgyrtą apkepą, galvojau valgys. Nu gi ne...nė iš tolo.....ir man nelabai, nors aš cukinijas valgau ir mėgstu..
Gaminau ir aš apkepą, sakyčiau toks labai vidutinio skonio Šeimyna valgė, bet susižavėjimo, kokio tikėjausi po forumiečių komentarų, tikrai nebuvo
Dabar eisiu kepti šokoladinį keksą su cikinijom
QUOTE(BevardeX @ 2010 09 15, 17:56)
Gaminau ir aš apkepą, sakyčiau toks labai vidutinio skonio Šeimyna valgė, bet susižavėjimo, kokio tikėjausi po forumiečių komentarų, tikrai nebuvo
Dabar eisiu kepti šokoladinį keksą su cikinijom
Dabar eisiu kepti šokoladinį keksą su cikinijom
Keksą aš kepiau- nu man skanus , šeimyna neliko sužavėta. Manau kepsiu dar kartą kada.
Merginos, pasidalinkit patirtimi,kaip tą skūrą cukinijų priveikti? Tokia kieta, kad nei su peiliu jokiu nepajudinsi... Guli pusiau lupta, pusiau pjaustyta, negaliu žiūrėt...
QUOTE(Guvile @ 2010 09 20, 13:22)
Merginos, pasidalinkit patirtimi,kaip tą skūrą cukinijų priveikti? Tokia kieta, kad nei su peiliu jokiu nepajudinsi... Guli pusiau lupta, pusiau pjaustyta, negaliu žiūrėt...
o as jos nelupu na priklausomai ka gaminu, bet siaip tai nelupu. aisku jei tai peraugus jau kur vienos seklos tai tokia lupt reik, o lupt galima su paciu paprasciausiu bulviu skustuku
QUOTE(Guvile @ 2010 09 20, 21:22)
Merginos, pasidalinkit patirtimi,kaip tą skūrą cukinijų priveikti? Tokia kieta, kad nei su peiliu jokiu nepajudinsi... Guli pusiau lupta, pusiau pjaustyta, negaliu žiūrėt...
As tokia kieta pjaustau ir tada lupu:) Atsipjaunu cukinijos mazdauk toki gabala kaip per keturis pirstus ar didesni (priklauso nuo to ka darau) tada pastatau ir nupjaunu zieve (na kaip apelsina kulinarai lupa). Labai greita ir nereikia kankintis. Tikiuosi supratai kaip ta darau
QUOTE(AkvileZ @ 2010 09 21, 06:24)
As tokia kieta pjaustau ir tada lupu:) Atsipjaunu cukinijos mazdauk toki gabala kaip per keturis pirstus ar didesni (priklauso nuo to ka darau) tada pastatau ir nupjaunu zieve (na kaip apelsina kulinarai lupa). Labai greita ir nereikia kankintis. Tikiuosi supratai kaip ta darau
Taip, supratau. Anksčiau ir aš taip darydavau, ir viskas gerai buvo. Dabar gi neina taip, tooookia kieta ta skūra. Gal dar ne laikas ją lupt, gal ji skirta žiemojimui... Bet taip norisi pasidaryt ananasų...
cukiniją su kieta skūra pjaustau riekėmis duonos peiliu (tuo su danteliais), tada tas riekeles jau su mazu peiliuku.
Man asmeniškai moliūgai labiau patinka, bet abi daržovės puikiai tinka va tokiems blynams: tarkuota cukinija, kefyras, rūgpienis arba pasukos, kiaušinis, druskos, pipirų miltų. būtent rūgusio pieno produktai daro blynus tobulus:)
Man asmeniškai moliūgai labiau patinka, bet abi daržovės puikiai tinka va tokiems blynams: tarkuota cukinija, kefyras, rūgpienis arba pasukos, kiaušinis, druskos, pipirų miltų. būtent rūgusio pieno produktai daro blynus tobulus:)
Mano seimos isgirtasis cukiniju apkepas irgi nesuzavejo pavalgem, vyras pasake, kad valgyti galima, bet prase daugiau jo nebekepti o blynai su bulvem ir cukinijom, tai niam niam, labai daznai kepam . Yra receptukas antruose
Cia mano cukiniju suktinukai