Įkraunama...
Įkraunama...

Cukinijos

O siabe kaip megstu cukinija ir tiek visokiu skaniu budu jai pagamint yra bigsmile.gif niam niam 4u.gif
Atsakyti
..mano šeima cukinijos nemėgsta. Dariau išgyrtą apkepą, galvojau valgys. Nu gi ne...nė iš tolo.....ir man nelabai, nors aš cukinijas valgau ir mėgstu.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(AGFA @ 2010 09 14, 22:09)
..mano šeima cukinijos nemėgsta. Dariau išgyrtą apkepą, galvojau valgys. Nu gi ne...nė iš tolo.....ir man nelabai, nors aš cukinijas valgau ir mėgstu..  g.gif

Gaminau ir aš apkepą, sakyčiau toks labai vidutinio skonio smile.gif Šeimyna valgė, bet susižavėjimo, kokio tikėjausi po forumiečių komentarų, tikrai nebuvo schmoll.gif

Dabar eisiu kepti šokoladinį keksą su cikinijom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BevardeX @ 2010 09 15, 17:56)
Gaminau ir aš apkepą, sakyčiau toks labai vidutinio skonio smile.gif Šeimyna valgė, bet susižavėjimo, kokio tikėjausi po forumiečių komentarų, tikrai nebuvo schmoll.gif

Dabar eisiu kepti šokoladinį keksą su cikinijom biggrin.gif

Keksą aš kepiau- nu man skanus , šeimyna neliko sužavėta. Manau kepsiu dar kartą kada.
Atsakyti
Merginos, pasidalinkit patirtimi,kaip tą skūrą cukinijų priveikti? Tokia kieta, kad nei su peiliu jokiu nepajudinsi... Guli pusiau lupta, pusiau pjaustyta, negaliu žiūrėt... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Guvile @ 2010 09 20, 13:22)
Merginos, pasidalinkit patirtimi,kaip tą skūrą cukinijų priveikti? Tokia kieta, kad nei su peiliu jokiu nepajudinsi... Guli pusiau lupta, pusiau pjaustyta, negaliu žiūrėt... doh.gif

o as jos nelupu bigsmile.gif na priklausomai ka gaminu, bet siaip tai nelupu. aisku jei tai peraugus jau kur vienos seklos tai tokia lupt reik, o lupt galima su paciu paprasciausiu bulviu skustuku
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Guvile @ 2010 09 20, 21:22)

As tokia kieta pjaustau ir tada lupu:) Atsipjaunu cukinijos mazdauk toki gabala kaip per keturis pirstus ar didesni (priklauso nuo to ka darau) tada pastatau ir nupjaunu zieve (na kaip apelsina kulinarai lupa). Labai greita ir nereikia kankintis. Tikiuosi supratai kaip ta darau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(AkvileZ @ 2010 09 21, 06:24)
As tokia kieta pjaustau ir tada lupu:) Atsipjaunu cukinijos mazdauk toki gabala kaip per keturis pirstus ar didesni (priklauso nuo to ka darau) tada pastatau ir nupjaunu zieve (na kaip apelsina kulinarai lupa). Labai greita ir nereikia kankintis. Tikiuosi supratai kaip ta darau  blush2.gif

Taip, supratau. Anksčiau ir aš taip darydavau, ir viskas gerai buvo. Dabar gi neina taip, tooookia kieta ta skūra. Gal dar ne laikas ją lupt, gal ji skirta žiemojimui... Bet taip norisi pasidaryt ananasų... ax.gif
Atsakyti
cukiniją su kieta skūra pjaustau riekėmis duonos peiliu (tuo su danteliais), tada tas riekeles jau su mazu peiliuku.
Man asmeniškai moliūgai labiau patinka, bet abi daržovės puikiai tinka va tokiems blynams: tarkuota cukinija, kefyras, rūgpienis arba pasukos, kiaušinis, druskos, pipirų miltų. būtent rūgusio pieno produktai daro blynus tobulus:)
Atsakyti
Mano seimos isgirtasis cukiniju apkepas irgi nesuzavejo schmoll.gif pavalgem, vyras pasake, kad valgyti galima, bet prase daugiau jo nebekepti hihihi.gif o blynai su bulvem ir cukinijom, tai niam niam, labai daznai kepam smile.gif . Yra receptukas antruose thumbup.gif
Atsakyti
Cia mano cukiniju suktinukai blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Merginos, tas gerasis apkepas, apie kuri rasot, tai sitas apkepas ?
Atsakyti