Įkraunama...
Įkraunama...

Cukinijos

na, lyg ir nemaciau tokio tyrsriubes recepto, mums labai patinka ypac vaikas pameges ir vis praso, kad pagaminciau.
Suspjaustyti bulves, cukinija kubelias ir virti su bulijonu.tada susitarkuot morkas per burokine tarka ir pakepinti riebaluose su smulkiai kapotu cesnaku.bulvems suminkstejus sudeti morkas dar pavirti kelias min.paskui viska sutrinti blenderiu ar kokteiline. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Dita* @ 2009 09 22, 14:49)
na, lyg ir nemaciau tokio tyrsriubes recepto, mums labai patinka ypac vaikas pameges ir vis praso, kad pagaminciau.
Suspjaustyti bulves, cukinija kubelias ir virti su bulijonu.tada susitarkuot morkas per burokine tarka ir pakepinti riebaluose su smulkiai kapotu cesnaku.bulvems suminkstejus sudeti morkas dar pavirti kelias min.paskui viska sutrinti blenderiu ar kokteiline. thumbup.gif

o kokios grietines ar dar ko nereikia? man kazko lyg truktu tam receptui g.gif .
Atsakyti
QUOTE(saulute1980 @ 2009 09 23, 16:17)
o kokios grietines ar dar ko nereikia? man kazko lyg truktu tam receptui  g.gif .

As dar lydyto surelio ikreciu kelis saukstus - niam niam, valgo ypac vaikai
Papildyta:
Tiesa, siandien oleta kepiau su darzovem

Supjausciau kubeliais bulves, morkas, svoguna, cesnako, ir beabejo cukinija, pridejau prieskoniu (krapu, mairuno, baziliko, pipiriuku ir druskos), tada pyliau samti buljono ir slakeli alyvuogiu aliejaus. Kepiau apie val orkaiteje. Isplakiau 5 kiausinius, idejau tris saukstus miltu, slakeli pieno ir supyliau ant virsaus. Dar kepiau apie dvidesimt min. ir skanaus.
Atsakyti
ziauriai skanu yra slyvu uogiene su cukinijom.. atrodo kad su ananasais butu.. rolleyes.gif
Atsakyti
As darau blynus su cukinija,visai neseniai ja atradau.Seniau mama gamindavo tai nelabai man jie patikdavo doh.gif

Sutarkuoju cukijija,dedu truputi druskos,cukraus,kiausini pagal skoni,obuoli sutarkuoju,kelis sauktus miltu tik del tirstumo.

O drauge daro cukinija,druska,cesnakas,miltai,pipirai. thumbup.gif
Atsakyti
as dazniausiai darau tokias cukinijas:perpjaunu isilgai, isskobiu seklas, uzbarstau vegetos arba prieskoniuku i vidu. Tada supjaustau pomidora, rauginta agurka, svoguno, paprikos (jei norisi mesytes, tai daktariskos desrytes papjaustau), viska sumasau su naturaliu jogurtu, biski pipiriuku, prieskoniuku dar, tada sudedu i "laivelius" uzdedu tarkuoto surio ir i orkaite. Iskeptas patieskiu su naturalaus jogurto ( i ji pridedu prieskoniu) padazu. thumbup.gif man esmini skoni tas padazas duoda thumbup.gif
Kazka panasaus seniau valgydavau vienoj kavinej, tai nusikopijavau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MyliuTave: 28 rugsėjo 2009 - 15:52
man dabar keistai pasirodė per Stašaitytės laidą kai Juozapaitiene kepė cukinija. nulupo supjaustė riekelėm ir apvoliojus dziuvėsėliuose iškepė unsure.gif o tai nesvarbu ad seklos neišimtos g.gif ir ar nereik jos pamirkyt sūdytam vandenį kad panaikint kartuma g.gif
aš kazkada panašiai apkepiau, tai jos buvo labai karčios schmoll.gif
Atsakyti
jei seklos nekietos as ju neisimineju schmoll.gif ir niekad jokio kartumo nejutau, as tik miltuose voliotas, ne dziuvesiuose kepu, bet tikrai niekad karcios nebuvo, o kaip tik salduma jos toki turi g.gif
Atsakyti
QUOTE(juruze @ 2009 09 30, 22:41)
jei seklos nekietos as ju neisimineju  schmoll.gif ir niekad jokio kartumo nejutau, as tik miltuose voliotas, ne dziuvesiuose kepu, bet tikrai niekad karcios nebuvo, o kaip tik salduma jos toki turi  g.gif

geras, reiks ir man pabandyt su sėklom, o tai aš visa laik pusę cukinijos išdarinėju ir išmetu unsure.gif
prisiminiua karčios buvo man, nes kazkoki recepta nugirdus, kepiau su žieve. matyt nuo žievės kartumas buvo. nes galvoju kai troškinius darau tai cukinija kaip tik saldoka rolleyes.gif
Atsakyti
keista, man cukinija niekada nebuvo karti g.gif
Atsakyti
Kad kazin ar ir nuo skuros galejo buti kartu g.gif man isvis cia mistika kad kartu buvo smile.gif Skura irgi lupu tik kai kieta buna biggrin.gif
Atsakyti
Kaip tik vakar blynelius is cukinijos dariau.
Tai nusilupi cukinija
Ispjauni vidaus visas seklas
Sutarkuoji ant stambios tarkos
Dedi miltu (kad suristu cukinija ir gautus gan klampi mase, nes paskui cukinija skystina tuos miltus ir jie tirpsta, tai reik miltu nepagailet kad nekept paskui skystimo)
Dedu as pagal skoni vegetos
Krapu
Ir kepu ax.gif
Atsakyti