vau, kokiu yra puikiu receptu ir kaip daug tikrai rytoj bandisiu ka nors pasigamint
kiek receptuku cia daug, kaip tik nezinau ka paruosti is cukinijos, paskaicius receptus net nezinau is ko isirinkti
didelę cukiniją ar agurotį (galima ir mažesnę, bet ji per daug švelni ir suglemba kepama) supjaustyti griežinėliais, pabarstyti druska (ištraukia vandenį per 10 min.), nusausinti, pabarstyti pipirais, apvolioti kiaušinio plakinyje, džiuvėsėliuose, plakinyje ir vėl džiuvėsėliuose (arba kiaušinio r miltų plakinyje) ir kepti. Labai skanu su bulvių koše, atrodo, lyg valgytum karbonadą. galima grybų sojos padažo užpilti - super
QUOTE(Pasakyte @ 2009 08 03, 08:00)
didelę cukiniją ar agurotį (galima ir mažesnę, bet ji per daug švelni ir suglemba kepama) supjaustyti griežinėliais, pabarstyti druska (ištraukia vandenį per 10 min.), nusausinti, pabarstyti pipirais, apvolioti kiaušinio plakinyje, džiuvėsėliuose, plakinyje ir vėl džiuvėsėliuose (arba kiaušinio r miltų plakinyje) ir kepti. Labai skanu su bulvių koše, atrodo, lyg valgytum karbonadą. galima grybų sojos padažo užpilti - super
kai prasideda cukiniju derlius, tai ja kisu kur reik kur nereik. Kepant netikra zuiki, pritarkuoju cukinijos, dedu manu ir maisau su prieskoniuotu pasudytu farsu. tokia pat "makaliose" ir kotletams kept.
Net cukinija sutarkavus ir idejus miltu ir siek tiek arso, gaunasi visai skanus mesiski blynai
Net cukinija sutarkavus ir idejus miltu ir siek tiek arso, gaunasi visai skanus mesiski blynai
QUOTE(Pasakyte @ 2009 08 03, 08:00)
didelę cukiniją ar agurotį (galima ir mažesnę, bet ji per daug švelni ir suglemba kepama) supjaustyti griežinėliais, pabarstyti druska (ištraukia vandenį per 10 min.), nusausinti, pabarstyti pipirais, apvolioti kiaušinio plakinyje, džiuvėsėliuose, plakinyje ir vėl džiuvėsėliuose (arba kiaušinio r miltų plakinyje) ir kepti. Labai skanu su bulvių koše, atrodo, lyg valgytum karbonadą. galima grybų sojos padažo užpilti - super
Ačiū už puikią idėją
Aš tai užvakar paprastai kepiau - supjausčiau, padruskinau, papipirinau, užspaudžiau česnako ir kepiau, tada apverčiau, kitą pusę užspaudžiau česnako ir iškepus dar užspaudžiau ant vienos pusės. Gaunasi tokia česnakinė Mums skanu.
QUOTE(Pasakyte @ 2009 08 03, 09:00)
didelę cukiniją ar agurotį (galima ir mažesnę, bet ji per daug švelni ir suglemba kepama) supjaustyti griežinėliais, pabarstyti druska (ištraukia vandenį per 10 min.), nusausinti, pabarstyti pipirais, apvolioti kiaušinio plakinyje, džiuvėsėliuose, plakinyje ir vėl džiuvėsėliuose (arba kiaušinio r miltų plakinyje) ir kepti. Labai skanu su bulvių koše, atrodo, lyg valgytum karbonadą. galima grybų sojos padažo užpilti - super
Ryt kepsiu
O tą grybų-sojos kada pilt? Prieš?
as cukinija susipjaustau storokais griezineliais (nulupu,ispjaunu seklas).i viduri dedu kotletine tesla,trumpai apkepu is abieju pusiu.kepant uzpilu truputi baltojo vyno acto.tada 20min patroskinu sultinyje.skanu su ryziais
patarkit mergaites ,pirma karta kepsiu idaryta farsu aguroti,nedidukas jis,kepsiu ji laiveliu ,nepjausiu griezineliais.ar reikia oda nulupt? ar kose gausis man jei nulupsiu?
Labai skanios salotos (nepyyykit, jei kartojuosi):
Cukiniją supjaustyti kubeliais ir pakepinti, pabaigoje įdėti česnako. Atvėsinti ir sumaišyti su pjaustytais pomidorais, įdėti žalumynų ir majonezo
Cukiniją supjaustyti kubeliais ir pakepinti, pabaigoje įdėti česnako. Atvėsinti ir sumaišyti su pjaustytais pomidorais, įdėti žalumynų ir majonezo
As tai cukinija naudoju troskiniams, galima itarkuoti i miltinius blynus, ja idaryti ir idaryti kuo nori, reikia tik fantazijos Dar kartais pasikepinu keotuvej idedu grietines, ketsupo ir gaunas ala tokia kose prie kokio kepsnio ar kotleto man skanu