QUOTE(Nereikalinga @ 2007 08 14, 07:41)
Cukinijas supjaustykite griežinėliais. Apibarstykite druska ir maltais juodaisiais pipirais. Sūrį supjaustykite tokio pat storio griežinėliais. Kiekvieną sūrio griežinėlį perpjaukite išilgai pusiau ir lengvai sutepkite pesto padažu. Cukinijų griežinėlius sudėkite po du, o tarp jų įdėkite po sūrio griežinėlį.
Baltymus išplakite su vienu žiupsneliu druskos ir įmaišykite į alaus tešlą. Keptuvėje įkaitinkite likusį aliejų. Įdarytus cukinjų griežinėlius pamirkykite alaus tešloje ir kepkite įkaitintame aliejuje po tris minutes iš kiekvienos pusės. Patiekite su pomidorais
Niekaip nesuprantu kaip čia padaryti
, juk griežinėlis, tai riekelė, skersai 1-2cm pločiu pjaustomos didelės cukinijos iš kurios per vidurį išimamos sėklos, tai kaip ir kur įkišti tą sūrio riekelę suteptą pesto padažu, kad ji neiškristų kol pamirkysiu tešloje? Gal kas jau darė, gali vaizdinių priemonių pateikti