QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 10 14, 17:48)
Neginciju tolesniu jusu minciu...
Man taip ikyrejo alogiskos atmazkes.
Gaudama veju doze, vietoj to kad blusinetis tame. Pratesiu savo mintis i tema ir laukiu konstruktyvios diskusijos.
Mano galva yra labai amoralu, bandyti teisinti neistikimybe permentant kitam sutuoktiniui kalte, neva kazko truko seimoje...
Jei, tarkim, as noriu valgyti, einu ir padarau sau valgyti.
Ar, mane erzina netvarka namuose. Paimu ir susitvarkau.
ka as darau, as salinu priezasti, kas man nepatinka.
Ar nesitikimybe pasalina tariamus trukumus seimoje? Ne.
Ar sutoktinis gali apsikeisti, jei jis net nezino, kad yra santikiuose problema?
Kita vertus, ar visada tos keliamos pretenzijos sutuoktiniui yra adekvacios?
Atsiprasau, ar galima kaltinti sutuoktini, kad jis budamas 35 metu neatrodo kaip 18...
AR priekaistauti moteriai TAVO VAIKU MOTINAI, kad po keliu gimdymu pasikeite jos kunas?
Man atrodo, kad visas tas blusinejimas, vartotojiskas poziuris i artima, prie isvaizdos priekabiavimas, jos sureiksminimas prasideda tik tuomet kai jausmai pablese, ar ju nera. Ir jei del viso to zmogus neistikimas, ar sutuoktine yra kalta?
Gerai gi pagalvojus, zmogaus isvaizda svarbi tol kol tu nepazisti jo is vidaus, tai yra kaip vizitine kortele, skatintanti tave dometis, susipazinti. O jau toliau ji nera tokia svarbi, nes perejus i dvasine bendryste tu zmogaus grozi matai jau ne vien per fizine prizme bet ir dvasini. Dvasinis gi grozis, neretai kompensuoja, nustelbia fizini.