Įkraunama...
Įkraunama...

Jausmai viršininkui

QUOTE(Moonte @ 2017 10 13, 17:15)
Parasiau atsakyma (paklode) ir istryniau. Prisipazinsiu, neturiu jokio noro diskutuoti su Ubuntu***.

Neturite noro ir puiku. Tik kam tai kelinta karta viesai skelbti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2017 10 13, 19:15)
Parasiau atsakyma (paklode) ir istryniau. Prisipazinsiu, neturiu jokio noro diskutuoti su Ubuntu***. Nes suprantu, kad cia diskusija neimanoma, o beprasmiu veiksmu neatlikineju, gaila laiko. As aplamai nenoriu niekam nieko irodineti, paneigineti eilines interpretacijas is lempos. O ir ranka ant sirdies padejus, tai ne tas zmogus, su kuriuo norisi bendrauti. Na pavadinkime tai taip - nesutampa biolaukai.

Jei kam kils klausimai, ar siaip noresite padiskutuoti rupimais temos aspektais mielai prisidesiu.

Miela Moonte, (neziurint jusu man siunciamu epitetu... bet ir MB man visko pasako),

jus cia nediskutuojate nei su manimi, nei su Ubuntu**, nei su dar su kokiu asmeniu.
Forumai tai ideju ir minciu sandura.

Jei kazkas jusu manymu tauskia niekus, tai tiesiog praleidziat ta vieta, kaip naturalu triuksma, jukk buna kad suo loja, arr ozys bliauna, juk su jais nesigincijate.

Taigi lieka tik momentai kur kazkas suvokiamo, bet su kuo norite nesutikti, ar kazkas kam norit pritarti ar papildyti.

Kartais atsiranda zmoniu kurie teigia neisivaizduojamus dalykus. Gali but kad jiems su galva negerai, ar jie labai keisti ar tycia provokuoja konfliktus. Jei tokios temos jusu nedomina, ar neturit laiko beprasmiskai rietis - praleidziat.

Jei prisimenat gerus Ubuntu rusu laikus, tai laikrasciuose buvo galima skaityti tik paskutini puslapi ir o techniniuose zurnaluose mazdaug nuo 6 puslapio. Ir nieko.
Nes jei butumet piktinusis, tai tikrai butu i sauguma nuveze.
Atsakyti
QUOTE(Wild DreaMer @ 2017 10 13, 21:18)
Neturite noro ir puiku. Tik kam tai kelinta karta viesai skelbti? unsure.gif

O kam klausti ir tai kas akivaizdu?
Man buvo oponuota. Parasiau atssakyma istryniau, nes supratau savo veiksmo beprasmybe.

QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 10 13, 21:25)
Miela Moonte, (neziurint jusu man siunciamu epitetu... bet ir MB man visko pasako),

Naziurint i epitetus, kuriais jus apdovanojate opoenntus...
Va man tai nusibodo, jums ne... OK.
Toliau postringaukite kartu su Ubuntu***, as pass.

Manau turiu teise rinktis su kuo diskutuoti, kaip ir mes visi.

Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 13 spalio 2017 - 20:44
QUOTE(Moonte @ 2017 10 13, 21:42)
Va man tai nusibodo, jums ne... OK.
Toliau postringaukite kartu su Ubuntu***, as pass.

Manau turiu teise rinktis su kuo diskutuoti, kaip ir mes visi.

Jus diskutuojate tam tikroje SM forumo temoje. Cia nera taip, kad mes galime pasirinkti, kas cia turi buti.
Kaip ir gyvenime. Todel jei jau kompanija nera visai tragiska tai kai kuriu jos nariu nematome.

Tiesiog skaitome ju postus atsainiai ar net visai praleidziame.

As nediskutuoju su Ubuntu**, tiesiog kartais kiek atkreipiu demesi i kai ka, bet dabar kur kas maziau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 13 spalio 2017 - 20:50
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 10 13, 21:50)
Jus diskutuojate tam tikroje SM forumo temoje. Cia nera taip, kad mes galime pasirinkti, kas cia turi buti.
Kaip ir gyvenime. Todel jei jau kompanija nera visai tragiska tai kai kuriu jos nariu nematome.

Tiesiog skaitome ju postus atsainiai ar net visai praleidziame.

As nediskutuoju su Ubuntu**, tiesiog kartais kiek atkreipiu demesi i kai ka, bet dabar kur kas maziau.

Ko jus is manes norite? RETORINIS KALUSIMAS.

Dziaukites, jums atvira erdve PRASMINGAI diskusijai.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2017 10 13, 21:55)
Ko jus is manes norite? RETORINIS KALUSIMAS.

Kai noresiu kazko - parasysiu asmenine zinute. Nemanau, kad taip bus.

Ar jums neatrodo, kad truputi neadekvaciai elgiates? Tai viesa vieta.

Diskutuojama su jusu paposttintomis mintimis o ne su jusu asmeniu. Tai labai nesunku suvokti.
Paskutines jusu vieso mintys buvo pareiskimai, kad ne verta diskutuot. Mano nuomone kiek kitokia, ir ja papostinau.

Kodel jus tokias smulkmenas, kitokias nuomones priimat asmeniskai?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 10 13, 21:59)
Kai noresiu kazko - parasysiu asmenine zinute. Nemanau, kad taip bus.

Ar jums neatrodo, kad truputi neadekvaciai elgiates? Tai viesa vieta.

Diskutuojama su jusu paposttintomis mintimis o ne su jusu asmeniu. Tai labai nesunku suvokti.
Paskutines jusu vieso mintys buvo pareiskimai, kad ne verta diskutuot. Mano nuomone kiek kitokia, ir ja papostinau.

Kodel jus tokias smulkmenas, kitokias nuomones priimat asmeniskai?

Jums paciam neikyrejo?
man ikyrejo paneigineti tamstos fantazijas, ka as jauciu, ka as galvoju, kaip as vertinu.

Jus taip norite. Puiku, bil tik jums butu ramiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 13 spalio 2017 - 21:15
QUOTE(Moonte @ 2017 10 13, 22:00)
Jums paciam neikyrejo?

Jus labai rupestinga, malonu.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2017 10 13, 19:42)
O kam klausti ir tai kas akivaizdu?
Man buvo oponuota. Parasiau atssakyma istryniau, nes supratau savo veiksmo beprasmybe.

Istrynete ir puiku. Bet as ne apie tai...

Siaip idomu, jus ir gyvenime elgiates panasiai? Tarkime pamatote gatveje zmogu su kuriuo nenorite bendrauti, del viso pikto prie jo prieinate ir garsiai(kad visi esantys aplink girdetu) jam pareiskiate, kad neturite jokio noro su juo bendrauti. Na o po pusdienio pamaciusi ta pati asmeni kitoje vietoje ir vel elgiates taip pat? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Wild DreaMer @ 2017 10 14, 01:42)
Istrynete ir puiku. Bet as ne apie tai...

Siaip idomu, jus ir gyvenime elgiates panasiai? Tarkime pamatote gatveje zmogu su kuriuo nenorite bendrauti, del viso pikto prie jo prieinate ir garsiai(kad visi esantys aplink girdetu) jam pareiskiate, kad neturite jokio noro su juo bendrauti. Na o po pusdienio pamaciusi ta pati asmeni kitoje vietoje ir vel elgiates taip pat?  unsure.gif

O jus, kodel kabinejates prie praeivio gatveje?
As nors papasakojau praeiviams gatveje (diskusijoje) isotrijas, o ka padarete jus, kad manotes jog galite va taip ne is sio ne is to kibti prie zmogaus-praeivio? Ir moralizuoti? Jus taip elgiates ir gyvenime?

Mielos mterys, DEMESIO.
GALIMAI cia dar vienas Sani-ubuntu*** nikas. TAs pvz. primena Ubuntu*** logine seka.

Vakar ji tokiu pat laiku vaidenosi skirtingose temose ir rase po Ubuntu*** niku.

GAl as ir klystu, tuomet atsiprasau. Tas pvz. primena Ubuntu*** mastymo logine seka. Vieni zmones atsiemana oponentus pagal rasyma, daromas klaidas, as gi pagal zmogaus pateikiamu minciu logine seka.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2017 10 14, 09:48)

Moonte, visos mes čia po kaukėm, tai koks skirtumas kelintas nikas, lai pažaidžia vaiks ;)

Tik nedinkit, nes jūsų išmintingos mintys yra tai, dėl ko tokią temą įdomu paskaityt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(black*orchid @ 2017 10 14, 10:02)
Moonte, visos mes čia po kaukėm, tai koks skirtumas kelintas nikas, lai pažaidžia vaiks ;)

Tik nedinkit, nes jūsų išmintingos mintys yra tai, dėl ko tokią temą įdomu paskaityt 4u.gif

Dekui uz grazius zodzius 4u.gif
As tikrai nedingsiu tik rinksiuosi su kuo diskutuoti.

Man nemaise nikai, isvis. Man net patinka toks zaidimas. Taip zmogus gali atskleisti savo kita esybes puse.
O pradejo maisyti, kai tas zmogus pasislepes po skirtingais nikais pradeda priekabiauti.
Atsakyti