Įkraunama...
Įkraunama...

Jausmai viršininkui

QUOTE(Wild DreaMer @ 2017 10 11, 18:59)
*O kas gali ivertinti ar tie issiskyre galejo ar negalejo gyventi kartu...

** Nejaugi tikrai visais atvejais? Du vienas kita pastoviai 'edantys' tevai, dramos ir skraidancios lekstes, arba verksma bandanti nuslepti mama yra geris vaikui?

Gyvenime nera grieztu ribu.
Kita vertus, o kuo tai susije su neistikimybe?
Na jei taip bloga gyventi, skiriesi. Kam listi i svetima lova? Nuo kada neistikimybe issprende seimos problemas... Neistikimybe dazniausiai jas paastrina.

Siaip neistikimybe yra krizes seimoje pasekme, o ne jos-krizes priezastis, sukelejas.

Geris vaikui, yra salyginai nromalus tarpusavio tevu santikiai. Siaip as esu skyrybu salininke, jei neimanoma gyventi po vienu stogu.
Bet griauti santikius, seima, is sportinio intereso, smalsumo, del nesugebejimo suvaldyti aistros, mano galva kvaila. Aistra laikina, vaikai visam gyvenimui, ar verta aukoti ju gerbuvi laime tam? Nezinau, kiekvienas is tevu sprendzia...

Neretai tenka banalia fraze "Kad senatvej butu kas prisiminti..." Neretai buten senatveje tai norima pamirsti, butent senatveje suvoki vaiku svarba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 11 spalio 2017 - 18:25
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 11, 18:54)
Tai va taip ir pagalvojau, probelma ne jusu bosas, o jusu santykiai su vyru

Nesamone.
Kokie cia dar santykiai su vyru? Vyrs autorei egzistuoja kaip kazko davejas. Savo atsidavimo davejas, istikimybes davejas, ci is aukstu sferu, bet manau galima leistis ir zemiau.
Kol kas ta skaiciau.

Kokie to vyro poreikiai, kaip jis jauciasi, jausis - apie tai nei zodzio tai ne problema autorei. Gal autore pamines kad ji gal myli, kad nenoretu jam blogo ir t.t. Bet ka paskaiciau iki siol tai tipiskos egoistes pamastymai.
Taip pat mes suu sefu aptarinejam galimus tiekejus, kokia kaina, kokia kokybe, kad su va situo geri santykiai, neverta kol kas ju gadinti. (Na as maziau vertinu istikimybe tiekejams, nes viso labo tai biznis)
Na nematau skirtumo kol kas.

Kaip neuzciuopiu sugebejimo myleti kitazmogu ir pas dauguma SM nariu. Viena va kaip turguje, tu man orgazma o as tau atgal, tipo tu man doleri, as tau kopusta. Sekantis...

Trumpiau.
Nu tai logiska, kad autore mato nauja paslaugos tiekeja ir nagrineja variantus, kas bus jei bus.
As labai vertinu zmones kurie drista nagrinet variantus, net blogus ar beprotiskus, kuo laisviau jie tai daro tuoo labiau atsiskleidzia.

Na man irgi patiko viena moteris gyvenant su MB, net buvau pasimatyme, bet pagrindinis svarstymu akcentas man buvo, kad as negaleciau pasielgti taip, kad MB butu skaudu. Taii reikstu save isduoti, savo vertybes ir tapti siuksle. To nera mano planuose.

Bet as uz emocini bendravima suu zmonemis su kuriais gal but didele trauka ir simpatija. Manau, kad ribos nebutu perzengtos, nes tikiu savimi, kad nesu tokia siuksle, kad galeciau sutrypti mylimo zmogaus pasitikejima ir jo pati gyvenima.
Nes tai kol kas man svarbiausia.

Nieko nera blogo emiciniam artume jei zmones STIPRUS. OO jei silpni, tai tada tegu uzdaro i koki harema i cadra ant galvos uzmeta uzdraudzia aplamai su vyrais kalbetis. Pritriu ir tokiam variantui
Atsakyti

IDOMUCIA, 11 Spa 2017 - 18:32, parašė: Nesamone. Kokie cia dar santykiai su vyru? Vyrs autorei egzistuoja kaip kazko davejas. Savo atsidavimo davejas, istikimybes davejas, ci is aukstu sferu, bet manau galima leistis ir zemiau. Kol kas ta skaiciau. Kokie to vyro poreikiai, kaip jis jauciasi, jausis - apie tai nei zodzio tai ne problema autorei. Gal autore pamines kad ji gal myli, kad nenoretu jam blogo ir t.t. Bet ka paskaiciau iki siol tai tipiskos egoistes pamastymai. Taip pat mes suu sefu aptarinejam galimus tiekejus, kokia kaina, kokia kokybe, kad su va situo geri santykiai, neverta kol kas ju gadinti. (Na as maziau vertinu istikimybe tiekejams, nes viso labo tai biznis) Na nematau skirtumo kol kas. Kaip neuzciuopiu sugebejimo myleti kitazmogu ir pas dauguma SM nariu. Viena va kaip turguje, tu man orgazma o as tau atgal, tipo tu man doleri, as tau kopusta. Sekantis... **** Trumpiau. Nu tai logiska, kad autore mato nauja paslaugos tiekeja ir nagrineja variantus, kas bus jei bus. As labai vertinu zmones kurie drista nagrinet variantus, net blogus ar beprotiskus, kuo laisviau jie tai daro tuoo labiau atsiskleidzia. Na man irgi patiko viena moteris gyvenant su MB, net buvau pasimatyme, bet pagrindinis svarstymu akcentas man buvo, kad as negaleciau pasielgti taip, kad MB butu skaudu. Taii reikstu save isduoti, savo vertybes ir tapti siuksle. To nera mano planuose. Bet as uz emocini bendravima suu zmonemis su kuriais gal but didele trauka ir simpatija. Manau, kad ribos nebutu perzengtos, nes tikiu savimi, kad nesu tokia siuksle, kad galeciau sutrypti mylimo zmogaus pasitikejima ir jo pati gyvenima. Nes tai kol kas man svarbiausia. Nieko nera blogo emiciniam artume jei zmones STIPRUS. OO jei silpni, tai tada tegu uzdaro i koki harema i cadra ant galvos uzmeta uzdraudzia aplamai su vyrais kalbetis. Pritriu ir tokiam variantui
Man atrodo, kad jus skaitote ta, ką norite skaityti ir visiems bandote ta pati prirašyti. Klausimas šitoje situacijoje yra ne apie vyro jausmus (galiu aišku ir apie parasyti, bet kad ne taip kaip jis jaučiasi daro įtaka mano susižavėjimams kitais). Manau, kad savaime aišku, kad aš nenoriu jo įskaudinti ir visoje šitoje temoje kartoju, kad nesiruošiu jo išduoti. Bet savo jausmams įsakyti negaliu, jei kažko trūksta santykiuose, na ir kilo susižavėjimas. Na ir ką padarysi. Aš gi veiksmu jokių nesiimu.
Atsakyti

Nu va supratot :) Tai va taip ir pagalvojau, probelma ne jusu bosas, o jusu santykiai su vyru, cia turit kazka keisti. Nebus tokio boso, bus kitas, jums reikia demesio, flirto, zaidimo ir t.t. galit meginti rasti kazkoki hobi del saves, kur pabutumet tarp moteru pvz , pabendrautumet su kazkuo nors artimiau. Tikriausiai uzsienyje gyvenant ir siaip trukst aartimu rysiu... Sunku ka konkreciai patarti, manau esat labai ismiintinga pati ir pati rasit ka nuveikti , kad panaudoti tinkamai ta seksualine energija :)

Labai taikliai visais atžvilgiais - ačiū! Tikrai prisideda ir tai, kad tokiu artimu draugysčių nelabai yra ir vyras tampa visu poreikiu patenkintoju - didele, per didele užduotis jam vienam.

Atsakyti

Kol dar neįklimpot iki visiškai kritinės padėties, atsitraukit ir pradėkit dirbti su savimi, kad užgesintumėte to susižavėjimo žiežirbas. Juk pati logiškai suprantat, kad niekur neveda tokie "santykiai". Rizikuojate susigadinti savo reputaciją ir prarasti darbą. Apie ašarų pakalnę, kartėlį net nekalbu.... Kai kažkoks objektas/žmogus/situacija visiškai  užvaldo mintis, geriausiai surasti tam atsvarą. Kaip jau minėjo kiti savo pasisakymuose, susiraskit kokį daug laiko užimantį hobį, draugę su kuria galėtumėte prasiblaškyti ir išsišnekėti, ir pan. Man pačiai asmeniškai iš gyvenimo duobių išlipti ir galvą pravalyti padeda reguliarus, intensyvus sportas. Per fizinę iškrovą, sustiprėju ir dvasiškai.  

Neskubėkit skirtis, nėra dėl ko. Net jei su vyru santykiai pašliję ir jaučiatės nutolę, kažkoks laikinas aistros/hormonų objektas tikrai nevertas šeimos griūties. Tuolabiau, kai turite vaiką. Žodžiu, kol dar ne vėlu suimkit save ir į rankas, užgniaužkite, irnekurstykite tos traukos, neflirtuokite ir nebendraukit su bosu ne darbo reikalais. Pamatysit, praeis. Tai laikina.

Atsakyti
QUOTE(Artemisgum @ 2017 10 11, 19:40)
Man atrodo, kad jus skaitote ta, ką norite skaityti ir visiems bandote ta pati prirašyti. Klausimas šitoje situacijoje yra ne apie vyro jausmus (galiu aišku ir apie parasyti, bet kad ne taip kaip jis jaučiasi daro įtaka mano susižavėjimams kitais). Manau, kad savaime aišku, kad aš nenoriu jo įskaudinti ir visoje šitoje temoje kartoju, kad nesiruošiu jo išduoti. Bet savo jausmams įsakyti negaliu,

As galvoju, kad galima myleti ir kelis asmenis ir buti emociskai artimais.
Kai kas vartoja termina, emocine isdavyste, jei su treciu asmeniu yra artimesnis emocinis rysys.
taciau as taip nemanau.
Isdavyste yra ten kur isdvyste. Sakysim nesantuokinis seksas yra daugumai tabu ir to reikia laikytis.
Bendravimas nera blogis, net labai artimas, jei jis nuosirdus ir nepamirstama, kas gyvenime svarbiausias, kam ISIPAREIGOTA.

Jausmams isakyti nebutina, ir kartais tai virs zmogaus jegu reikia juos tiesiog valdyti ismokti. O tai bus kaip su automobiliu, nes ten irgi buna situaciju, kai automobilis neklauso ir nuvaziuoja kur nereikia iki avarijos. Bet patyres vairuotojas tiesiog i tokias situacijas nepatenka.
O jausmu valdymas tai valdymas ir su jausmu vyrui ir tretiems asmenims.
Jei neiseina meiles vyrui padidinti, tai aisku ir sumazinti kitiems bus problema.
Tada jus esate silpna, sedate i automobili ir vaziuojate, nors zinot, kad nemokat valdyti.

Tai gal geriau is to automobilio islipti?
Atsakyti
QUOTE(Artemisgum @ 2017 10 11, 19:42)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Ubuntu***" data-cid="71837431" data-time="1507737241"><div><p>Nu va supratot smile.gif Tai va taip ir pagalvojau, probelma ne jusu bosas, o jusu santykiai su vyru, cia turit kazka keisti. Nebus tokio boso, bus kitas, jums reikia demesio, flirto, zaidimo ir t.t. galit meginti rasti kazkoki hobi del saves, kur pabutumet tarp moteru pvz , pabendrautumet su kazkuo nors artimiau. Tikriausiai uzsienyje gyvenant ir siaip trukst aartimu rysiu... Sunku ka konkreciai patarti, manau esat labai ismiintinga pati ir pati rasit ka nuveikti , kad panaudoti tinkamai ta seksualine energija smile.gif</p></div></blockquote><p>Labai taikliai visais atžvilgiais - ačiū! Tikrai prisideda ir tai, kad tokiu artimu draugysčių nelabai yra ir vyras tampa visu poreikiu patenkintoju - didele, per didele užduotis jam vienam.</p>

Net jeigu santykiai su vyru bus tobuli, nereiskia, jog niekada kitu nesusizavesit. Man atrodo tokia zmogaus prigimtis. Tiesiog nereikia to stogo nurovimo traktuoti kaip meiles ar kazkokii rimtu jausmu.
Atsakyti

Net jeigu santykiai su vyru bus tobuli, nereiskia, jog niekada kitu nesusizavesit. Man atrodo tokia zmogaus prigimtis. Tiesiog nereikia to stogo nurovimo traktuoti kaip meiles ar kazkokii rimtu jausmu.

Reiskia, niekada nesusizavesi kitu, jei seimoje viskas bus gerai, nebebus vietos tam kitam susizavejimui. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 12 spalio 2017 - 11:18

Man atrodo, kad jus skaitote ta, ką norite skaityti ir visiems bandote ta pati prirašyti. Klausimas šitoje situacijoje yra ne apie vyro jausmus (galiu aišku ir apie parasyti, bet kad ne taip kaip jis jaučiasi daro įtaka mano susižavėjimams kitais). Manau, kad savaime aišku, kad aš nenoriu jo įskaudinti ir visoje šitoje temoje kartoju, kad nesiruošiu jo išduoti. Bet savo jausmams įsakyti negaliu, jei kažko trūksta santykiuose, na ir kilo susižavėjimas. Na ir ką padarysi. Aš gi veiksmu jokių nesiimu.

Cia visi visada skaito ir interpretuoja pagal savo sugedimo laispni :) nekreikit demesio :) 

Manau, viskas jums bus gerai, nes mokat mastyti, interpretuojat teisingai, ir turit teisingas vertybes.

Atsakyti

Reiskia, niekada nesusizavesi kitu, jei seimoje viskas bus gerai, nebebus vietos tam kitam susizavejimui. 

Tu kalbi uz visa zmonija? Sakai nebus vietos tam kitam susizavejimui. Bet  savu vyru paprastai ne zavimasi, o jo myli. Cia yra du visiskai skirtingi dalykai. Susizavejimas nulemtas fizines traukos, kuri bus kitiems vyrams, nori to ar nenori, nes musu pasamoneje uzprogramuotas instinktas daugintis, daugintis ir daugintis. As dar tau pasakysiu, kad moterys ir urvu periode neturejo vieno partnerio, o turejo daugiau. Taip, kad. :)

Jeigu tu nesusizavesi kitu, tai as tikiu, kad nekalbek uz visa pasauli.

Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 12, 12:17)

Ka reiskia "viskas bus gerai" ? Siaip santuoka turi likti ir varge ir dziaugsme, o ne tik "kol viskas gerai".

Tai reiskia, kad ar bus vietos kitam - priklauso nuo zmogaus dvasiniu savybiu, o ne nuo gyvenimo gerumo.

Galima juk ir vaika mylet jei gabus, jei garbe motinai, jei nekelia problemu.

Susizavejimas ir isiparreigojimas atsakomybe - labai skirtingi dalykai.
Man svarbiausia, kad MB su manimii bus jei nustos mylet ir zinos, kad nieko gero kartu nelaukia.
Taip ir jai svarbu, kad su ja busiu, nes taip isipareigojau ir jei meile dings tai vel ja sukurt galima.
Toks poziuris nereiskia pasirinkimo kankintis, bet suteikia atspara jaustis saugiai ir kurti ta gera aplinka.

Susizavejimas, tai naturalu, klausimas tik kiek zmogus stiprus ir kiek sau gali leisti buti laisvam.
Jei nestiprus tai geriau nerizikuot. Aplamai visi zmones turi savo galimybiu ribas.
Atsakyti

Tu kalbi uz visa zmonija? Sakai nebus vietos tam kitam susizavejimui. Bet  savu vyru paprastai ne zavimasi, o jo myli. Cia yra du visiskai skirtingi dalykai. Susizavejimas nulemtas fizines traukos, kuri bus kitiems vyrams, nori to ar nenori, nes musu pasamoneje uzprogramuotas instinktas daugintis, daugintis ir daugintis. As dar tau pasakysiu, kad moterys ir urvu periode neturejo vieno partnerio, o turejo daugiau. Taip, kad. :)

Jeigu tu nesusizavesi kitu, tai as tikiu, kad nekalbek uz visa pasauli.

oi, vis tas noras gincytis ar ne? Nu mes zmones daug maz vienodi pagal stuktura, skirasi kultura, isitikinimai, steriotipai , degradacijos laipsnis, suzeidimai viduje, ne visi sugeba myleti pvz. Susizavejimas, nera nulemtas tik fizines traukos, traukia daznai visas zmogus, ne tik jo isore, o kartais traukia zmogus, kai net nezinai kodel ir ta isore tikrai ne is geriausiu :lol: As savo vyru zaviusi, ir jauciu jam trauka ir meile :) Jei issirenki vyra is porto, ne is meiles, tai buna taip kaip sakai, nes va butent meiles ir turksta :) Kitus vyrus pradedi pastebeti tik tais momentasi, kai buna nutolimai su vyru.

Gi sakiau, jei VISKAS gerai, t.y. yra meile, gerai lovoje, vaikai pradedami ir gimdomi, ir vyras rodo demesi ir santykiai silti ir konfliku mazai, bet jie yra ir t.t. Jei kokioje sferoje kas negerai, tada musu pasamone sugalvoja susizavejima kitu, kaip nauju partneriu giminei pratesti :) Meile labai tylus jausmas, ne ne jausmas gal , o busena, energija, zmones gali atsakyti jo klausyti, jausti, instinktas daugintis daznai laimi, nors zmogus gali to nei nesuvokti. Todel gyvenimas seimoje yra darbas, pirmiausia su savim, kad girdeti ta meile, neapsinesti neigiamom emocijom, buitim, deti pastangas ir darba i santykiu kurima, nuosirduma ir t.t. nes tu konfliktu ir atitolimu bus visada, neimanoma vien issisiepus gyventi, tik klasuimas, kaip praeini tas krizes...

idomu, nulekusi buvai i praeiti ir pamatei,kaip zmones gyveno? i kokia sali ir koki laikmeti?  :hmm:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 12 spalio 2017 - 13:33