Na ką, 9 dpo, man kažkaip šį ciklą norisi pasimarianinti jokių požymių nėra, bet jaučiu vistiek kokį testuką apsysiosiu ir prašviesiu
Na ką, 9 dpo, man kažkaip šį ciklą norisi pasimarianinti jokių požymių nėra, bet jaučiu vistiek kokį testuką apsysiosiu ir prašviesiu
Pirmyn, laukiam
As si cikla nutariau gal nieko nedaryt, nueisiu pas ginekologe arciau numanomos ov, tempos nematuosiu, testuku negadinsiu, myliuku kiek bus tiek. Uz dvieju savaiciu eisim i baliu, noriu i pirti, noriu i karsta kubila, noriu isgert zmoniskai, nu zodziu man vaziuoja stogas reik ji paremontuot
Nooors cia man gal mmm itaka, kad noris spjaut i viska, plaukiu kibirais, skausmai riecia, ai... ir dar telefonas sugedo
Pirmyn, laukiam
As si cikla nutariau gal nieko nedaryt, nueisiu pas ginekologe arciau numanomos ov, tempos nematuosiu, testuku negadinsiu, myliuku kiek bus tiek. Uz dvieju savaiciu eisim i baliu, noriu i pirti, noriu i karsta kubila, noriu isgert zmoniskai, nu zodziu man vaziuoja stogas reik ji paremontuot
Na tai būtinai pranešiu
Būtinai reikia pasiremontuoti stogą, nes nuo to sekimo ir gyvenimo nuo mmm iki mmm tikrai kartais varžteliai pralaisvėja. Kuo normalesnis gyvenimas, tuo man atrodo sveikiau.
Ahoi
Nu ka, ryt keliaujam nuleist. Man - kraujo, mb - biski smagiau Sakau nesazininga, as iseisiu subadyta, silpna ir isbalus, o tu - sveikai iraudes ir su sypsena Grizus reiks pasiskambint poliklinikon GK uzsiregistruot pasidaryt pagaliau.
Man 16 cd O dar nebuvo :-(, nusistume kazkur
Man 16 cd O dar nebuvo :-(, nusistume kazkur
Laukiam vazdines medziagos
Pirmyn, laukiam
Nooors cia man gal mmm itaka, kad noris spjaut i viska, plaukiu kibirais, skausmai riecia, ai... ir dar telefonas sugedo
Kad jau plauki, ikalk vakare taure vyno ;)
Soweluu, nedariau testo, nes pagalvojau man tokie pozymiai kaip dabar ir anksciau budavo.. anksti pradedu jausti pms pozymius, pilva maudzia, rausvai teplioja net kelias d pries. Bet ryt siaip pasidarysiu, turiu nusipirkus
Pasidariau testa nakti, nes labai norejau i wc ir neistveriau iki ryto. Na tai baltas.. Ryte po keliu valandu paziurejau, lyg ir matosi kazkas. Seselis, prie tam tikro kampo ir apsvietimo. Vyrui rodau, sako as matau ta vieta kur tu ziuri, bet nieko ten nera nufotkinus uzuomina dingsta, perkelus i kompa seselis matosi tik pavertus laptopa matyt, kai labai nori, tai ir matai..
Bandau ikelti.. https://imgur.com/a/Xdw1H
Siaip tas patamsejimas toks pilksvas, tikrai neina iziuret rausvos spalvos. Isdziuvimo linija turbut.
Seseliukas bent jau man matos. Gal ne dziuvimo ten ;-)