Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 170 TEMA (2012-2017M.)

Na ką, 9 dpo, man kažkaip šį ciklą norisi pasimarianinti :D jokių požymių nėra, bet jaučiu vistiek kokį testuką apsysiosiu ir prašviesiu :D

Atsakyti

Na ką, 9 dpo, man kažkaip šį ciklą norisi pasimarianinti :D jokių požymių nėra, bet jaučiu vistiek kokį testuką apsysiosiu ir prašviesiu :D

Pirmyn, laukiam  :yahoo:  

As si cikla nutariau gal nieko nedaryt, nueisiu pas ginekologe arciau numanomos ov, tempos nematuosiu, testuku negadinsiu, myliuku kiek bus tiek. Uz dvieju savaiciu eisim i baliu, noriu i pirti, noriu i karsta kubila, noriu isgert zmoniskai, nu zodziu man vaziuoja stogas reik ji paremontuot  :oh:

Nooors cia man gal mmm itaka, kad noris spjaut i viska, plaukiu kibirais, skausmai riecia, ai... ir dar telefonas sugedo  :cray:  :cray:  :cray:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beladona: 09 spalio 2017 - 13:24

As si cikla nutariau gal nieko nedaryt, nueisiu pas ginekologe arciau numanomos ov, tempos nematuosiu, testuku negadinsiu, myliuku kiek bus tiek. Uz dvieju savaiciu eisim i baliu, noriu i pirti, noriu i karsta kubila, noriu isgert zmoniskai, nu zodziu man vaziuoja stogas reik ji paremontuot  :oh:

Na tai būtinai pranešiu :D

Būtinai reikia pasiremontuoti stogą, nes nuo to sekimo ir gyvenimo nuo mmm iki mmm tikrai kartais varžteliai pralaisvėja. Kuo normalesnis gyvenimas, tuo man atrodo sveikiau.

Atsakyti

Ahoi :)

Nu ka, ryt keliaujam nuleist. Man - kraujo, mb - biski smagiau :D Sakau nesazininga, as iseisiu subadyta, silpna ir isbalus, o tu - sveikai iraudes ir su sypsena :D Grizus reiks pasiskambint poliklinikon GK uzsiregistruot pasidaryt pagaliau.

Atsakyti

Man 16 cd O dar nebuvo :-(, nusistume kazkur

Atsakyti

Man 16 cd O dar nebuvo :-(, nusistume kazkur

Atsakyti

Laukiam vazdines medziagos :)

Nooors cia man gal mmm itaka, kad noris spjaut i viska, plaukiu kibirais, skausmai riecia, ai... ir dar telefonas sugedo  :cray:  :cray:  :cray:

Kad jau plauki, ikalk vakare taure vyno ;)

Atsakyti

Soweluu, nedariau testo, nes pagalvojau man tokie pozymiai kaip dabar ir anksciau budavo.. anksti pradedu jausti pms pozymius, pilva maudzia, rausvai teplioja net kelias d pries. Bet ryt siaip pasidarysiu, turiu nusipirkus :D

Atsakyti

Pasidariau testa nakti, nes labai norejau i wc ir neistveriau iki ryto. Na tai baltas.. Ryte po keliu valandu paziurejau, lyg ir matosi kazkas. Seselis, prie tam tikro kampo ir apsvietimo. Vyrui rodau, sako as matau ta vieta kur tu ziuri, bet nieko ten nera :D nufotkinus uzuomina dingsta, perkelus i kompa seselis matosi tik pavertus laptopa :D matyt, kai labai nori, tai ir matai..

Atsakyti

Bandau ikelti.. https://imgur.com/a/Xdw1H

Atsakyti

https://ibb.co/nC4hgG

Siaip tas patamsejimas toks pilksvas, tikrai neina iziuret rausvos spalvos. Isdziuvimo linija turbut.

Atsakyti

Seseliukas bent jau man matos. Gal ne dziuvimo ten ;-)

Atsakyti