Tai as panikuojune del ivf dabar. Tiesiog savaite nebuvau viena, ir dabar staigiai viena - ir viskas, kyla nerimas. Cia plastesne prasme, negu "del kazko bijau/nervinuos".
Ačiū. Nebuvo implantacinio, kai antrą vaiką planavau irgi nebuvo pakraujavimo, tik BT pakrentą tą dieną[/quote] O pirmomis d nesijaute krutines jautrumo ? Man tik 5 d po ovu bet jautri krutine kazko. Hm 😒
Man sujautrėjo 5 DPO, bet šiaip ir dabar nėra labai jau padidėjusi, tik jautresnė. MB laukia, kada jau padidės
Man sujautrėjo 5 DPO, bet šiaip ir dabar nėra labai jau padidėjusi, tik jautresnė. MB laukia, kada jau padidės
As 3 d po ovu pajutau.. kaip tikiuosi kad uzkibo.. Nes dirbom per pacia ovu
Pasidariau šiandien ryte NT, baltas baltas... Be to pradėjo skaudenti pilvo apačią, taigi šiandien arba rytoj mmm atbildės. Apturėjau nemenkai streso rugsėjo mėn. tai matyt įtakojo, kad vėluoja. Ot negražiai su manim organizmas žaidžia...
Et vienom per anksti atbilda, kitom veluoja
soweluu, sveikinu Man benukas nemelavo, va jau 17ka savaičių antrai juostelei kapsi. Ryškėkit
Su pcos labai nutaikyt reikia, nes pievas rodo. Per viena cikla gali tiek teigiamu primetyt, kad meile kaskart plesiand galima ir uzsi... negyvai - tiesiogine to zodzio prasme
Zinau, kad progresui sansas Cia tos zmogiskos baimes - daug badytis, narkoze, o kaip darbas reaguos (tiksliau ar reikes jiem velniu nurasyt uz nenorimas duot atostogas ar pns), o jeigu kelis isodinsu - visi prigis ir tada nesusitvarkysim... Nu tokios kaip visiem baimes Bet siaip is esmes laiminga, kad isvis kazkas vyksta.
Tai sodint reikia vieną ir bus rami galva
Narkozė išvis pasaka buvo, ji ten tokia trumpalaikė ir labai smagiai atpalaiduoja. Čia turbūt mano mylimiausia dalis iš viso proceso
Ačiū. Nebuvo implantacinio, kai antrą vaiką planavau irgi nebuvo pakraujavimo, tik BT pakrentą tą dieną[/quote] O pirmomis d nesijaute krutines jautrumo ? Man tik 5 d po ovu bet jautri krutine kazko. Hm 😒
Jautri krūtinė nuo hormonų pokyčių organizme. Su ja neapsigaukit. Man visada sujautrėdavo prasidėjus O, tad čia tikrai ne pats patikimiausias rodiklis
Aš šį mėn. labai stiprią OV jutau, tiksliau labai skaudėjo kiaušidę, kad net vaistų gėriau.
O šiaip tai jo - trečias man, tikiuosi trečia (bet vyras kitas, jam viskas nauja) Jeigu atvirai, tai galima sakyti toks tikras planavimas buvo tik šį mėn., nes prieš tai MB dar spyriojosi..nelabai norėjo. Tai va dabar kai užsinorėjo tai ir gavosi Nes praeitą ciklą ten nuo kelių lašiukų ir nepavyko pastoti.
O tu nedarei NT??
Ačiū Nakai išdžiuvo tai jis visai ryškus pasidarė. DAugiau ir nekartojau NT, nors mmm diena tik rytoj, bet aš jaučiu, kad ten pilvelyje jau gyvena.
Vakarais pilvuką maudeną, bet tas skausmas tikrai ne kaip prieš mmm...jis toks pilnas ir kažkoks kitoks. Sunku nusakyti
Jautri krūtinė nuo hormonų pokyčių organizme. Su ja neapsigaukit. Man visada sujautrėdavo prasidėjus O, tad čia tikrai ne pats patikimiausias rodiklis
Man o jau seniai praejus, si men ypatingai ja jauciau ir o testas parode pries 6d ja
Ačiū Nakai išdžiuvo tai jis visai ryškus pasidarė. DAugiau ir nekartojau NT, nors mmm diena tik rytoj, bet aš jaučiu, kad ten pilvelyje jau gyvena.
Vakarais pilvuką maudeną, bet tas skausmas tikrai ne kaip prieš mmm...jis toks pilnas ir kažkoks kitoks. Sunku nusakyti
Na labai aiškiai jauti viską, džiugu. Man tokių ryškių pojūčių nebuvo.