Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 170 TEMA (2012-2017M.)

Aha, aš kažkaip irgi prie tos pačios išvados linkstu. Pagauti O ir toliau nesikankinti. Dabar dar žaidžiu, žiūriu, kaip mano arbatėlės bt veikia. Bet turbūt trenksiu ir šitą užsiėmimą.

Aha aš vis laukiu kada čia žaidimų su matavimais bumas praeis :) praėjus ir aš šitą etapą, kol galiausiai perpratau taip organizmą, kad net OT retai prireikdavo. Man ir pirmąkart pastojus BT svyravo nuo žemos iki aukštos, tai tikrai nepatikimas dalykas :)

Atsakyti

O kada tau numatomas terminas gimdyti savo žirniuką(arba žirniukus :D)?  :4u:​ 

Dar tiksliai neaišku gegužės 20-22 svyruoja :)

Man šiandien ryte visą nuotaiką sugadino svarstyklės  :(  Po nesivystančio nėštumo kažkas pasidarė su manim, svoris auga... Plaukai slenka... Ankščiau valgydavau ką noriu ir nieko, o jei priaugdavo, tai labai greit nukrisdavo, o dabar tik auga ir auga  :(​  

Man po P irgi priaugo ir nebenukrito niekaip :( o dabar po IVF ir su visokiais nusivalgymais, tai baisu žiūrėti į veidrodį :D

Atsakyti

Aha aš vis laukiu kada čia žaidimų su matavimais bumas praeis :) praėjus ir aš šitą etapą, kol galiausiai perpratau taip organizmą, kad net OT retai prireikdavo. Man ir pirmąkart pastojus BT svyravo nuo žemos iki aukštos, tai tikrai nepatikimas dalykas :)

Aš nejaučiu O niekaip, kb nebūna, tai man be OT ir be bt matavimo niekaip kitaip negaliu pagauti. Bet užtenka pradėti matuoti nuo kokios 7 cd man, iki kol trys dienos po pakilimo praeina ir tada viskas. Bet jeigu O kažkaip apie save praneša, tai tikrai nereikia išvis nieko, kai jau stažas planavimo yra.

Atsakyti

Soweluu dideli sveikinimai, linkiu kad nepykintų :D

Atsakyti

Sowelu Sveikinimai!!  ❤❤ o nebuvo jokio implantacio tepliojimo ar tiesiog nepastebejot? 😊

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daenerys: 08 spalio 2017 - 17:41

Baigesi mb atostogos - vel viena namie, ir rezultate nerimas sukiles nesveikai, mazdaug "be 15 panikos ataka". Metaus tarp spoksojimo i viena taska ir maniakisko namu valymo. Bandysiu antra varianta, paprastai padeda pasijutimas naudinga. Psichikos problemos "nipriot" :D

Dar del to galimo ivf visokios mintys kyla, baisu siek tiek...

Atsakyti
QUOTE(MeilesVaikai @ 2017 10 08, 17:05)
<p><strong>Soweluu</strong> dideli sveikinimai, linkiu kad nepykintų biggrin.gif</p>

Ačiū, labai geras palinkėjimas bigsmile.gif

QUOTE(daenerys @ 2017 10 08, 18:40)
<p>Sowelu Sveikinimai!!  ❤❤ o nebuvo jokio implantacio tepliojimo ar tiesiog nepastebejot? 😊</p>

Ačiū. Nebuvo implantacinio, kai antrą vaiką planavau irgi nebuvo pakraujavimo, tik BT pakrentą tą dieną
Atsakyti

Aš nejaučiu O niekaip, kb nebūna, tai man be OT ir be bt matavimo niekaip kitaip negaliu pagauti. Bet užtenka pradėti matuoti nuo kokios 7 cd man, iki kol trys dienos po pakilimo praeina ir tada viskas. Bet jeigu O kažkaip apie save praneša, tai tikrai nereikia išvis nieko, kai jau stažas planavimo yra.

Na tai OT praverčiai kartais tikrai, geras daiktas, po to, jei ciklas pastovus, tai plius minus aišku, be to, jei apie tą laiką yra meilė, tai net nėra prasmės stresuotis ir skaičiuot. Čia pradžioj gerai, kad pažint organizmą :) Anksčiau pykdavau ant ginekologių kai sakydavo neskaičiuot ir t.t., bet su laiku suvoki, kad jos teisios :D

Kai pagalvoji, tai, jei nėra problemų kažkokių, tai tikrai nėra prasmės kažko daryt ir reik atsipalaiduoti, o jei kažkas negerai, skaičiuok neskaičiavęs, nieko nepadės. Na gal ten kažkiek gali save diagnozuoti, kad neovuliacinis ar panašiai, bet ką tai iš tikro pakeis? Gal dar kai Pcos gerai, bet vėlgi, tai tik užstresuoja organizmą, o turint reguliarius santykius, visada galima užtaikyt. 

Ačiū, labai geras palinkėjimas bigsmile.gif

Aha iš patirties :D 

Nebežinau net kaip pralinksmėt su tais blogumais, visai niekuo neina džiaugtis, net va būnant su šeima ir tai nuotaikos nėr, jau nežinau ką bedaryt 😭😭😭

Atsakyti

soweluu, tai čia jau trečias jum? :) primink, per kiek laiko pagavai?

Kokia savijauta, ar kas nors kitaip jau, nei įprastai?  :) 

aš jaučiu, kad neprisijungsiu šį mėnesiuką, na ką jau padarysi.. Ir labai įdomiai, nepajutau ov šį mėn, ir mmm per anksti atslenka.. Nors viltis miršta paskutinė :D 

Atsakyti

Baigesi mb atostogos - vel viena namie, ir rezultate nerimas sukiles nesveikai, mazdaug "be 15 panikos ataka". Metaus tarp spoksojimo i viena taska ir maniakisko namu valymo. Bandysiu antra varianta, paprastai padeda pasijutimas naudinga. Psichikos problemos "nipriot" :D

Dar del to galimo ivf visokios mintys kyla, baisu siek tiek...

Baisu tikiu, bet pagalvok, pagaliau realus šansas progresui šitoj srity :) vietoj nuolatinių nusivylimų, žinoma sėkmei nėra garantijos, bet šansai žymiai padidėja :) be to, dažnai merginos su pcos pribrandina daug gerų folių ir būna nemažai užšaldymui :)

Atsakyti

Na tai OT praverčiai kartais tikrai, geras daiktas, po to, jei ciklas pastovus, tai plius minus aišku, be to, jei apie tą laiką yra meilė, tai net nėra prasmės stresuotis ir skaičiuot. Čia pradžioj gerai, kad pažint organizmą :) Anksčiau pykdavau ant ginekologių kai sakydavo neskaičiuot ir t.t., bet su laiku suvoki, kad jos teisios :D

Kai pagalvoji, tai, jei nėra problemų kažkokių, tai tikrai nėra prasmės kažko daryt ir reik atsipalaiduoti, o jei kažkas negerai, skaičiuok neskaičiavęs, nieko nepadės. Na gal ten kažkiek gali save diagnozuoti, kad neovuliacinis ar panašiai, bet ką tai iš tikro pakeis? Gal dar kai Pcos gerai, bet vėlgi, tai tik užstresuoja organizmą, o turint reguliarius santykius, visada galima užtaikyt. 

Su pcos labai nutaikyt reikia, nes pievas rodo. Per viena cikla gali tiek teigiamu primetyt, kad meile kaskart plesiand galima ir uzsi... negyvai - tiesiogine to zodzio prasme :D

Zinau, kad progresui sansas :) Cia tos zmogiskos baimes - daug badytis, narkoze, o kaip darbas reaguos (tiksliau ar reikes jiem velniu nurasyt uz nenorimas duot atostogas ar pns), o jeigu kelis isodinsu - visi prigis ir tada nesusitvarkysim... Nu tokios kaip visiem baimes :) Bet siaip is esmes laiminga, kad isvis kazkas vyksta.

Atsakyti

Su pcos labai nutaikyt reikia, nes pievas rodo. Per viena cikla gali tiek teigiamu primetyt, kad meile kaskart plesiand galima ir uzsi... negyvai - tiesiogine to zodzio prasme :D

Zinau, kad progresui sansas :) Cia tos zmogiskos baimes - daug badytis, narkoze, o kaip darbas reaguos (tiksliau ar reikes jiem velniu nurasyt uz nenorimas duot atostogas ar pns), o jeigu kelis isodinsu - visi prigis ir tada nesusitvarkysim... Nu tokios kaip visiem baimes :) Bet siaip is esmes laiminga, kad isvis kazkas vyksta.

O tu gal panika pasilaikyk tam laikui kai tikrai kazkas vyks ;) Ar papanikuoji is anksto ir poto ramiake?

Naujokei, labas  :4u: 

Atsakyti