Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 170 TEMA (2012-2017M.)

As irgi pirma karta labai greitai pastojau. Kai nusprendem planuoti antra Mb sako oi greitai pastosi.  o va kaip nesigauna  :( 

Nupirkau vakar termometra, matuosiu bkt. nes turejau tik bekontaktini. Ir uzsakiau ot testu...dirbsim toliau. 

Musu dukra galvoja kad moterys tampa nescios kai suvalgo daug marinuotu zirniu. Vakar nupirkau misrainiai zirniu, ir sako eik jau valgyk daugiau ir pastosi  :D  

Atsakyti

Deraramos, Jemifija, nedariau testuko, bkt viska parodo juk ;)

Pramuse!!! Naujas ciklas, naujos viltys, gaudysim ov ir su mb rimtas pokalbis buvo, reik mazint myliukus ir tiek man atrodo. Ana karta kai buvau pastojusi, tai 5 dienas buvom be myliuko, nes dar kartu negyvenom, ir va kaip puikiai buvo pavyke. Gal suveiks ;) Jei ne.... tai dar kokie 3 ciklai jei nepavyks, gal reikes bandyti iui  :hmm:

Žinok, aš skeptiškai pradėjau žiūrėti į bt. Kiek esu mačius grafikų su teigiamais NT, kur bt ties linija voliojasi. Tai čia žinai, tikrai dar neaišku.

Rekomendacija yra kas antrą dieną vaisingomis dienomis. Nors mačiau mokslinių straipsnių, kad du kartai per dieną irgi būna labai gerai, antro ejakuliato kokybė kur kas geresnė.

Atsakyti

ech, Beladona, už tas mmm :4u: vat, jums myliukus mažint reiktų, neįprasta taip, kaip tik greičiau būna, kad dažninti reikėtų poroms :D pvz mums... Šį ciklą gal tik 4-5 buvo.. Ir dabar jau savaitė kaip tinginiaujam. Neva ant vaisingų dienų ir ov turėjom užtaikyt, o daugiau kaip išeis. O juk visaip būna..

Labai smalsu dėl Survagiki :)

Jaučiu, su savo testu dar palauksiu, nes toks įtarimas, kad mmm bando pramušinėt, nors dar anksti, taip nervuoja, ilgai tęsiasi ir dar sugrįžta per anksti!! pusę mėnesio su įklotu..

Aha, mazinsim ;) Mano dukra kartais jau net sako, nu ir is kur pas jus senukus tiek aistros??? girdi matyt nors toli musu miegamasis nuo jos  :rolleyes: nu ka sakau, as jo 16 metu laukiau, o jis manes 38! Tai reik atsigriebt  :P 

Laukiam Survagiki  :hmm: 

Atsakyti

Musu dukra galvoja kad moterys tampa nescios kai suvalgo daug marinuotu zirniu. Vakar nupirkau misrainiai zirniu, ir sako eik jau valgyk daugiau ir pastosi  :D  

Tai gal tiesiog reiktų paaiškinti, kad ne iš žirnių tie vaikai, o iš mamos ir tėčio? :hmm:

Atsakyti

Aha, mazinsim ;) Mano dukra kartais jau net sako, nu ir is kur pas jus senukus tiek aistros??? girdi matyt nors toli musu miegamasis nuo jos  :rolleyes: nu ka sakau, as jo 16 metu laukiau, o jis manes 38! Tai reik atsigriebt  :P

:lol: :lol: :lol:

Iš senukų išvis balsu žvengiu :lol: :lol:

Atsakyti

Žinok, aš skeptiškai pradėjau žiūrėti į bt. Kiek esu mačius grafikų su teigiamais NT, kur bt ties linija voliojasi. Tai čia žinai, tikrai dar neaišku.

Rekomendacija yra kas antrą dieną vaisingomis dienomis. Nors mačiau mokslinių straipsnių, kad du kartai per dieną irgi būna labai gerai, antro ejakuliato kokybė kur kas geresnė.

Isvis ta bt tik nervam gadint, reik mest matuot pagavus ov ir tiek  :hmm:​ 

Atsakyti

:lol: :lol: :lol:

Iš senukų išvis balsu žvengiu :lol: :lol:

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  mes senukai dar parako turintys :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:​ ​ 

Atsakyti

Isvis ta bt tik nervam gadint, reik mest matuot pagavus ov ir tiek  :hmm:​ 

Aha, aš kažkaip irgi prie tos pačios išvados linkstu. Pagauti O ir toliau nesikankinti. Dabar dar žaidžiu, žiūriu, kaip mano arbatėlės bt veikia. Bet turbūt trenksiu ir šitą užsiėmimą.

Atsakyti

Siandien vel vakare pasimatavau, tai 37.2.. gal sergu :D

Atsakyti

Siandien vel vakare pasimatavau, tai 37.2.. gal sergu :D

Padidėjusi temperatūra vakarais yra normalu. temperatūra aukščiausia būna vakarais apie 6, paskui palengva krenta prieš miegą.

Atsakyti

Aha, aš kažkaip irgi prie tos pačios išvados linkstu. Pagauti O ir toliau nesikankinti. Dabar dar žaidžiu, žiūriu, kaip mano arbatėlės bt veikia. Bet turbūt trenksiu ir šitą užsiėmimą.

Sakot nematuoti?  :hmm:  o gaudyt tada su testais? 

Atsakyti

Sakot nematuoti?  :hmm:  o gaudyt tada su testais? 

Nesakėm nematuoti :P

Atsakyti