Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 170 TEMA (2012-2017M.)

Čia kaip jau pasiseka :D kai kurioms - tik laikinai :D

Dar nesakyk TB, bet iš esmės - čia tik gėlytės, vėliau bus dar žiauriau :D tegu pratinasi :D

Guzike, kodėl į baseiną neini? Nervams gi padeda :4u:

:unsure:  negasdink. nenoriu visus 9men guleti... nukvakciau... iskart i kambareli su minkstom sienom galetu isvezti :lol: o nestumo metu kazi bileten apmoka 100%? o kaip paskui pajamas skaiciuoja?  :hm: 

nu nebus. gal. su sunum kazkaip labai baisiu noru nebudavo :) bet gal reik atsigriebt :lol: kol proga yra  :nail:​ 

Atsakyti

biuletenis nėštumo metu apmokamas įprasta tvarka :) bet ne 100 proc, o standartiškai pirmas 2 d darbdavys, o paskui Sodra.

Atsakyti

Jefimija, nes viena dar negaliu, o esminis - saskaitoj -13 :D Penktadieni sakiau dzin kas kaip, bet eisim. Drauge is Londono atvaziuos (jei viskas ok - tai ir persikraustys), tai bus dar geriau baseino reikalu. Penktadieni blyn, nuplauke, nes maniskiui pilva labai suko :/

O dabar man suka. Jaudinuos, kaip ten tas pakalbejiams gausis. I tulika lakstau kas 10min, kaimynai galvos turbut, kad cia as pavogiau fejerverkus :D (Vakar vienam rajone visa busika fejerverku nuvoge :D )

Atsakyti

vos atkasiau, kur sąrašas :D

11.03 - Beladona gal ir nesulauks mmm
11.07 - Guzikas ziures, kaip bus
11.07 - Jefimija nelaukia mmm
11.10 - deraramos nesulauks mmm
11.11 - Malvinija nelaukia mmm
11.21 - Ispaikyta nebelaukia mmm

11.23 - Kudlota nelaukia mmm

nemažai nesulaukusių mmm šį mėnesį  :wub:  nors ir ne visos buvo sąrašiuke.

man dar taip negreit testo diena :D ir išvis nežinia, ar darysiu testą. Kadangi jau savaitė kaip tinginiaujam dėl tam tikrų priežasčių, tai arba pavyko prieš pat ov, arba ne. Greičiausiai ne :) ir bandysiu savo kantrybę, testo nepirkti, nebent jau iki pat 11.10 nepasirodys kraujo nei pėdsako.

Atsakyti

O bliamba. Maniskis isejo i darba - sako atrodo zinau kur fejerverkai dingo, ir atsiutne fotke, parke stovi busikas sudegintas, sako deges matos nesenai. Ikalbejau policijai skambint. Nes jeigu tas pats ir butu fejerverkai viduj - butu zymia labiau sudeges. Neduokdie vel kokie teroristai ir paaisketu susije - neatleistume gi sau... :unsure:  Juolab kad kaip jis ten papuole, parkas gan uzdaras, gaudo motociklus ir tt, barikados visur... Tikiuos, kad nesusije vienok...

Atsakyti
Teigiamas ovuliacijos testas rodo, jog ovuliacija įvyks per artimiausias 24-48 valandas.
Tai jei siandien testas teigiamas, galiu pastoti ir ryt ir poryt? Ar imanoma zinoti tikslia pastojimo diena? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FoxLady: 31 spalio 2017 - 17:40

Nauji namai.

https://www.supermam...tema-lapkritis/

Tik temos numerio nepakeičiau :D

Atsakyti

Atsakysiu cia, paskui neras zmogus :D

FoxLady, pastot - taip, bet mylu mylu tai jau pirmyn daryt :) Tikslios pastojimo dienos nelabai sugaudysi.

Atsakyti

biuletenis nėštumo metu apmokamas įprasta tvarka :) bet ne 100 proc, o standartiškai pirmas 2 d darbdavys, o paskui Sodra.

hm... tai ka ten kolege tada kliedejo, kad jei ji iseis i bilteni tai apmokes 100%.

Atsakyti

hm... tai ka ten kolege tada kliedejo, kad jei ji iseis i bilteni tai apmokes 100%.

Atsakyti

:unsure:  negasdink. nenoriu visus 9men guleti... nukvakciau... iskart i kambareli su minkstom sienom galetu isvezti :lol: o nestumo metu kazi bileten apmoka 100%? o kaip paskui pajamas skaiciuoja?  :hm:

nu nebus. gal. su sunum kazkaip labai baisiu noru nebudavo :) bet gal reik atsigriebt :lol: kol proga yra  :nail:​ 

As su pirmu nestumu turejau visus menesius gulima rezima. Sunku buvo , bet imanoma iskesti ;-)

Pas mane O vel eilini karta bus viduri kitos savaites, vyro nematysiu nuo sekmadienio. Jau man ir verkt norisi. Kaip pastoti jei ne viena menesi neuztaikem ant O per jo s.... darba. Uzejus ir man psichoze. Nekenciu visu ir del nieko. Aplink nestukes dygsta viena po kitos ir visos su klausimais tai kada jus planuosit antra. Atrodo is dangaus man ta antra padovanos. Uj kaip pikta....negaliu...

Atsakyti

Sveikinimai visoms pamaciusioms II :-)

Atsakyti