Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 170 TEMA (2012-2017M.)

Guzike, na ir diena tavo  :4u:  džiaugiuosi, kad pamiegojus jautiesi geriau. 

Tai kad turbūt daugumai taip - realiai nėra tinkamo laiko pastojimams. Palauk tyrimo išvadų, gal viskas geriau nei dabar atrodo  :4u:​ 

Atsakyti

Nu maniskio SG kuria dare mano ciklo pradzioj rezultai - puikus. Sako nesulygint su tuo, kas kovo menesi buvo, nori dar paziuret, uztai siandien vel smaginosi kambariuky. Taip kada panasu, kad vistk many problemos. Ziuresim, ka sakys per konsultacija, gruodzio 1 keliausim. Moraliskai ruosiuos galimiem pratekamumam ir pns.

Atsakyti

Guzikai, nebutinai pas tave problemos. Musu abieju rezultatai puikus, bet nieko patiems nesigauna. 

Atsakyti

Kudlota- sekmes su IUI!!!

Guzikeli- pikciurna tu  :D  kaip dabar nuotaikos?

As puse nakties prasivarciau, nes patogios vietos neradau, be to skaudejo klubus ir uodegikauli... Vakare jau net paracetamolio isgeriau, nes visa kuna skaudejo... Siandien tempa dar laikosi, maudzia apacia.

Bet va NT koks  :wub: 

[URL=https://www.part.lt/perziura/7e9ffeaaa1e71882870c06e10d97e259833.jpg]7e9ffeaaa1e71882870c06e10d97e259833.jpg[/URL]

Atsakyti

Guzikai, na tikrai hormonai cia tau :4u: o mb turtas nebutinai vel po Kaledu bus prastas, jei jau siemet toks buvo.. Viskas jum bus gerai!!

Crazy bee, koks grazuolis :wub: ar jau itikejai, kad laukiesi? Labai sveikinu!

Atsakyti

Vaziuoju i poliklinika, nes labai skauda nugaros apacia  :cry2: paeiti negaliu net...

Man anakart po ivf taip buvo...visa nakti praskausejo, o ryte uzliejo... Tai labai bijau, kad ir si karta panasiai nebutu...

Atsakyti

CB, NT akis degina, toks ryškuolis  :wub:​ 

Atsakyti

Crazy bee, gerai issimiegok ir ryt  viskas gerai bus ;)

As siandien buvau privaciai del nepastojimo. Gavau baisiai brangu svirksta ir laukia inseminacija

Kudlota, niu pasakok. Kas per svirkstas, kiek tas brangu ? As jau irgi domiuosi iui... kokius tyrimus daretes pries ?

Labas rytas visoms  :4u: 

CB, laikykis, viskas bus gerai  :4u:  :4u:  :4u: 

Mano bkt jau nukrito, nt vakar tuscias, taip kad labai jau laukiu mmm :rolleyes:​  

Atsakyti

Gavau biuleteni ir gulima rezima... Tokia faina gine... Sako echo nesimatys, ant kedes nesodinsiu, nes sujudinti galiu ir blogiau bus. Tai zvakuciu nuo skausmo israse, magnio ir ilsetis. Jei bloges vaziuoti i priimamaji. 

Tai pamiegojau jau pora valandu, nuo zvakutes nebeskauda, tai taip lengva :)

Atsakyti

CB, gal tavo gimda palinkus, ar kazka? Gal i nervus ir kala. Bet va, dabar gerai bus :)

Kudlota, na faktas, kad pcos yra, tai jau viena problema :D

Siandien geriau. Nerami kaip velnias, nervuota, bet ne kaip vakar. Mat siandien maniskis eis i HR pakalbet, ar TIKRAI taip jau nera vietu kituose skyriuos, ar jie tik siaip ikist nori belekur. Sakys kazka mazdaug, kad jeigu imanoma - mes geriau dar palauksim pora savaiteliu, negu as pulsiu i ta skyriu, kru yra buve problemu, ir vel grisiu i ta pacia psichine ir fizine bukle, kaip kad buvo. Aisku, jei visiskai ne, tai jau teks eit, bet jeigu imanoma... Nu juolab sakiau nuo pradziu, kad butu VISISKAI paskutinis skyrius kur eiciau, o dabar aiskina "I'd rather have you working sooner". Nu aciu. I'd rather keep my last nerve cells alive!

Atsakyti

CB, gal tavo gimda palinkus, ar kazka? Gal i nervus ir kala. Bet va, dabar gerai bus :)

Kudlota, na faktas, kad pcos yra, tai jau viena problema :D

Siandien geriau. Nerami kaip velnias, nervuota, bet ne kaip vakar. Mat siandien maniskis eis i HR pakalbet, ar TIKRAI taip jau nera vietu kituose skyriuos, ar jie tik siaip ikist nori belekur. Sakys kazka mazdaug, kad jeigu imanoma - mes geriau dar palauksim pora savaiteliu, negu as pulsiu i ta skyriu, kru yra buve problemu, ir vel grisiu i ta pacia psichine ir fizine bukle, kaip kad buvo. Aisku, jei visiskai ne, tai jau teks eit, bet jeigu imanoma... Nu juolab sakiau nuo pradziu, kad butu VISISKAI paskutinis skyrius kur eiciau, o dabar aiskina "I'd rather have you working sooner". Nu aciu. I'd rather keep my last nerve cells alive!

palinkus.  bet nejau net taip gali buti?  :hmm:  tai ka, man visa nestuma taip bus?  :unsure: 

zinok, nervu lasteles atsistato, tai gal i nauda, senas sugadinsi, nauju bus :lol: bet aisku, jei nesinori ten dirbti, tai toks ir darbas bus kai nesmagu... geriau ten kur gerai jausies :)

Mb pateikiau vaisiu sarasa, ko noriu, sako nu nu jau prasideda? :lol: sakau, nu neee, bet ka man daugiau veikti jei tik gulet galiu, nu tai bent uzsiemima turesiu valgydama  :lol:

Atsakyti

palinkus.  bet nejau net taip gali buti?  :hmm:  tai ka, man visa nestuma taip bus?  :unsure:

Mb pateikiau vaisiu sarasa, ko noriu, sako nu nu jau prasideda? :lol: sakau, nu neee, bet ka man daugiau veikti jei tik gulet galiu, nu tai bent uzsiemima turesiu valgydama  :lol:

Čia kaip jau pasiseka :D kai kurioms - tik laikinai :D

Dar nesakyk TB, bet iš esmės - čia tik gėlytės, vėliau bus dar žiauriau :D tegu pratinasi :D

Guzike, kodėl į baseiną neini? Nervams gi padeda :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jefimija: 31 spalio 2017 - 16:54