Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 170 TEMA (2012-2017M.)

Kokios dramos čia šiandien wub.gif . Crazy bee, sveikinimai. Atkreipk dėmesį į progesterono vienetus. Nėra jis kažkoks kritiškai žemas. Manau, nusiramink, neatakuok tais skambučiais, jei dabartiniam daktarėliui dzin, dėl šventos ramybės ryt nueik kažkur privačiai, jei tavasis ginius tik po savaitės nori tave priimti.
Atsakyti

tiksliai, mano nuorodoje moliai, o ne gramai :)

Atsakyti

Kokios dramos čia šiandien wub.gif. Crazy bee, sveikinimai. Atkreipk dėmesį į progesterono vienetus. Nėra jis kažkoks kritiškai žemas. Manau, nusiramink, neatakuok tais skambučiais, jei dabartiniam daktarėliui dzin, dėl šventos ramybės ryt nueik kažkur privačiai, jei tavasis ginius tik po savaitės nori tave priimti.

As kadangi dabar lankausi santaruose del ivf, tai pas ta giniu ir noriu eiti, nes jis man paskyre estrogenus vartoti. Dabar ju doze sumazino per puse. Is vienos puses jis teisus, kad jeigu kazks chromosominis sutrikimas, tai padaryt nieko negalima... O ir nesimatys dar nieko.

Moliais gaunasi 65,508

Atsakyti

Kokios dramos čia šiandien wub.gif. Crazy bee, sveikinimai. Atkreipk dėmesį į progesterono vienetus. Nėra jis kažkoks kritiškai žemas. Manau, nusiramink, neatakuok tais skambučiais, jei dabartiniam daktarėliui dzin, dėl šventos ramybės ryt nueik kažkur privačiai, jei tavasis ginius tik po savaitės nori tave priimti.

As kadangi dabar lankausi santaruose del ivf, tai pas ta giniu ir noriu eiti, nes jis man paskyre estrogenus vartoti. Dabar ju doze sumazino per puse. Is vienos puses jis teisus, kad jeigu kazks chromosominis sutrikimas, tai padaryt nieko negalima... O ir nesimatys dar nieko.

Moliais gaunasi 65,508

Atsakyti

Turiu namie berods progesterono tableciu, ir lyg dar like nuo ivf zvakuciu. Kazi gal panaudoti? :hm:

Ar laukti ir kartoti po triju dienu ir ziureti las keiciasi...

:cry2:  :cry2:  :cry2:​  man strenas pradejo skaudet...nzn ar cia is nervu ar ne...

Atsakyti

CB, man labai normalūs skaičiukai atrodo. Tikrai dar nesigriebčiau prg. Pakartok poryt kraują, matysi, kaip auga. O dabar nesinervuok, kojas iškelk ir džiaukis 😉

Atsakyti

CB, man labai normalūs skaičiukai atrodo. Tikrai dar nesigriebčiau prg. Pakartok poryt kraują, matysi, kaip auga. O dabar nesinervuok, kojas iškelk ir džiaukis 😉

Issiblioviau, susisukau i kokono poza ir noooriu miego  :blush-anim-cl:  

MB padare arbatos, o as jos nenoooriu... (Pries tai buvo salta ir norejau) Vazono salia nera, kur dar ispilti?  :devil:​ 

Atsakyti

CB, tave jau hormonai veikia 🤣

Eik miegoti, geras pasirinkimas 😉

Atsakyti

CB, tave jau hormonai veikia 🤣

Eik miegoti, geras pasirinkimas 😉

Neveikia  :B  :tease: 

Kad nesimiega... Guliu o nesimiega... Tik va temperatura pakilo 37.3... :hmm:   kaulus lauzo. Grifas puola  :bijau:​ 

Atsakyti

nu koks dar gripas, nėštumas :P 

Atsakyti

Crazy bee, gerai issimiegok ir ryt  viskas gerai bus ;)

As siandien buvau privaciai del nepastojimo. Gavau baisiai brangu svirksta ir laukia inseminacija

Atsakyti

Crazy bee, jeeej, nu gal si karta viskas tikrai bus gerai. Daug tokiu istoriju, kad jau jau ivf ir tt - ir pastoja :) Viskas bus ok.

Ale mes su tavim kazkaip panasiai. Man vakar iki 37.2 temps soktelejus buvo, visa tokia dauzta buvau.

Siandien nulekem i VK, priduot kam kraujo (man, aisku), kam - smagiau. O as tokia kazkokia viskas nervina, gal net labiau virkdo, o ne nervina, kai supratau kad is tikro nesamones gaunasi su pastojimais visais (dabar apie 3 menesius maniskiui nusimato pamainos po 12h, tai maziauriai noro bus kazka veikt, o po to skaityk tie patys 3 menesius jo turtas bus toks pats sh kaip metu pradzioj, nes tada tyriman papuole butent tie, pagaminti per Kaledas).

Zodziu grizom i miesta, nuejom i Subway, pasimeme sumustiniu su kava. Iseinam. Kava paimaisyt reikejo, nu zodziu pradejo taskytis, visos rankos apibego, as jau taip atsargiai ja laikiau, kazkas pasisuko - i rankove pribego, kaip sveiciau as ja siuksledezen... Nu kaip psiche kokia, zmones ziuri, o as i asaras, bliaut pasikukciodama, visa kelia iki autobuso ir namu ir tt. Maniskis apsikabines ramint, norejo eit atgal pirkt - sakau nea, einam namo, man salta, rankoves slapios. Paskui ten toliau ktias yra, vvel norejo nueit nupirkt, sako tu norejai gi kavutes, sakau - pati idiote, shuda sumaliau, vadinas nenusipelniau, varom namo.

Grizom su manim visa slapia apsisnarglejusia, uzkandom, imeciau palta ir megztini skalbt - tada i poliklinika, gimdos kaklelio pasikrapstyt. Slykstus reikalas. Tikiuos viskas bus ok ir sekantis tik po 3 metu. Blerght.

Grizom, su sese kalbejau - jauciu pareina vel psichai, numeciau rageli, nulekiau i mmiegama ir pasislepiau po kaldra. Tai kai atejo mb, dejau vel verkt, kad kavutes gaila, kavute nieko blogo nepadare, jin norejo but isgerta, kad jam bus geda su manim dabar eit kur nors, kaip as atsiprasau kad as tokia lieva ir tt. Nu ir nuluzau taip.

Bent atsikeliau ramesne, tik su temperatura. Vis dar kvepiu kava.

Tai va, as siandien VISISKAI psichine, ir iki SITIEK man nebudinga. Hormonu audros o_O

Atsakyti