Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 170 TEMA (2012-2017M.)

Beladona, laikau kumscius uz geras zinias ryt!! :D as irgi prisijungciau testo negadinimui :)

Atsakyti

Sowelu, o tas skausmas panasus kaip pries mmm ar kitoks? Noriu ir as jau testo, pirksiu :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deraramos: 07 spalio 2017 - 13:39

Kisulita, pas mane tas pats... kai nuejau pas kirpeja ji iskart paklause gal kas baisaus gyvenime nutiko nesenai, slinko kuokstais. O svoris irgi auga, jau pasidietinu as. Na bet aisku dar ir amzius mano, arteju prie 40. Iki kokiu 32 buvo jokio vargo cia priaugu tuoj ir numetu. Nebeina dabar. P.s. mano mmm nerasta, patepliojo uzvakar ir nieko...

Na dėl plaukų slinkimo tai man nieko nuostabaus, pad mane jie dažnai paslenka, tai geriu pantogar, bet dabar negaliu vartoti tų vaistų, tai tikiuosi, kad savaime praeis  :unsure:  Tau nurimo slinkimas?

Vat dėl svorio tai man nepatinka, pirmą kartą matau tokius skaičius ir nekrenta  :frusty:  Per nėštumą +1 kg., galvojau tuoj po abrazijos nukris, bet tai dabar dar prisipliusavo tų kg.  :oh:  Gal pradėti vandens dietą?  :hmm:  :oh: 

Tai jei dar nėra mm, tai gal reiktų nt?  :)​  

Atsakyti
QUOTE(deraramos @ 2017 10 07, 14:36)
<p>Sowelu, o tas skausmas panasus kaip pries mmm ar kitoks? Noriu ir as jau testo, pirksiu biggrin.gif</p>

Kitoks..nes pamaudžia ir nugarą. O apskritai tai man pilvą prieš mmm suskausdavo tik prieš dieną. O kai jau planuot pradėjau tada jau vos ne savaitę prieš maudendavo.

Nenoriu viena keliaut pas birželinukus, tad mergaitės darykit NT 4u.gif kam priklauso
Atsakyti

Na dėl plaukų slinkimo tai man nieko nuostabaus, pad mane jie dažnai paslenka, tai geriu pantogar, bet dabar negaliu vartoti tų vaistų, tai tikiuosi, kad savaime praeis  :unsure:  Tau nurimo slinkimas?

Vat dėl svorio tai man nepatinka, pirmą kartą matau tokius skaičius ir nekrenta  :frusty:  Per nėštumą +1 kg., galvojau tuoj po abrazijos nukris, bet tai dabar dar prisipliusavo tų kg.  :oh:  Gal pradėti vandens dietą?  :hmm:  :oh:

Tai jei dar nėra mm, tai gal reiktų nt?  :)​  

Nurimo slinkimas ir atsigavo plaukai, pilna trumpu pridygo. Nu bet kokius 2 men tikrai buvo baisiai. Mmm pramus, bkt dar pakrito, 14dpo net vaiduoklio nemaciau...

Atsakyti

Nurimo slinkimas ir atsigavo plaukai, pilna trumpu pridygo. Nu bet kokius 2 men tikrai buvo baisiai. Mmm pramus, bkt dar pakrito, 14dpo net vaiduoklio nemaciau...

Suteikei vilties dėl plaukų slinkimo, kantriai lauksiu, kol ir man aprims  :)  Kaip tik ilgus plaukus užsiauginau, nesinori, kad visi išslinktų  :unsure: 

Tai matyt artimiausiom dienom pareis tavo mm, galėtų ir maniškės jau pasirodyti  :unsure:​ 

Atsakyti

Suteikei vilties dėl plaukų slinkimo, kantriai lauksiu, kol ir man aprims  :)  Kaip tik ilgus plaukus užsiauginau, nesinori, kad visi išslinktų  :unsure:

Tai matyt artimiausiom dienom pareis tavo mm, galėtų ir maniškės jau pasirodyti  :unsure:​ 

Suprantu tave. Pamenu save po abrazijos,  vaiksciojau kaip tiksinti bomba su pilna rankine paketu! 

Atsakyti

Sowelu, paskaiciau kaip tau is vakaro buvo pazasty pakritus temp, aisku ne kazi koks cia pozymis bet ir man snd pakritus temp 35.9 :D normaliai bkt nematuoju tik siaip pagaudau.

Atsakyti
QUOTE(deraramos @ 2017 10 07, 15:27)
<p>Sowelu, paskaiciau kaip tau is vakaro buvo pazasty pakritus temp, aisku ne kazi koks cia pozymis bet ir man snd pakritus temp 35.9 biggrin.gif normaliai bkt nematuoju tik siaip pagaudau.</p>

Daryk NT victory.gif
Atsakyti

Erborista, labas, dziugu, kad bent geriau jautiesi :) Zinok, tirkai turetu but viskas normaliai, svarbu suzymet viska, kad vyksta, viskas per sistema persikelia.

Soweluu! Cia ne vaiduoklis :D Tyliai sveikinu ir linkiu rysket :)

Kisulita, ka hormonai sako? Nes man buvo siti pirmi zenklai, kad kazkas ne taip. Gal issiderino biski?

Gh, idiotiski sapnai visa nakti, sutinus kaip nzn kas, maudzia - galvojau praeis, bet vis tik sugrauziau paracetamolio pusryciams. Pasiule mum i turgu lekt draugai, sakau saviskiui - tai keliauk, jei nori, pabendrausi zinai, jis nusprende, kad geriau ne - pats tingi, ne visai gerai jauciasi, ir bijo, kad as apsikruvinus kaimynus ispjausiu :D Parejo ziaurus dirglumas pries pora dienu, bet dar nepraejo. Radau keleta zenklu, kas rodo nenumaldomai artejancias dienas. Dazniausiai (ne visada) para pries skauda galva, kokia para pries pasidarau visiska gyvate, viskas siutina nesveikai. Vakara preis pat - troskina tiek, kad kibirais vandeni laku ir nepadeda (po to atitinkamai paketu sueina, tai turbut organizmas tiesiog pasiruosia atsargu) ir juokingiausias - kuno losjonas pora dienu pries pradeda lengvai plastiku atsiduot :D Juokingai viskas taip.

Atsakyti

Survagiki, kaip tu dar istverei siandien testo nepasidarius :D kantri :4u:

Kantri nes nieko kito nelieka :D Pas tėvus svečiuojuos, o jie kaime. Aplink vaistinių nėra arti, taigi teks kentėt iki rytojaus :)

Atsakyti

Labukas mm ne kvapo kolkas jau 4 snd diena kaip veluoja nt buvau darius kai velavo dvi dienas rode nerysku vaiduokliuka daugiau nekartojau. Pirmadieni uzsiregistravau pas gine bus matyt ar patvirtins ar paneigs paskaudena retkarciai pilvo apacia strenas o seiptai daugiau nieko. Ir jei pasitvirtintu gimdymo terminukas pagal td skaiciuokle iseitu birzelio 13d. Tad laikaus kumscius kad tik patvirtintu. 

P.s. dar padaugejo isskyru

Atsakyti