Matau, apie zoses kalbėjot man tiesą sakant, juokingi ir niekingi tokie žmonės, kurie neturi ką veikti, sėdi SMe, ir gaudo pažįstamų istorijas. Padaryčiau išvadas apie tokius "pažįstamus" ir "draugus" ir nutraukčiau bendravimą.
Pasikartosiu dar kartelį - ar bus pakeitimų pirmame puslapyje?
Man į až parašykite žinutę. Rytoj statysiu naujus namus - po statybų pretenzijos nebepriimamos
Crazy bee, verta pakenteti, juk jei viskas ok, nereikes ivf, nerealiai!
Kenciu! Bet jau nervai nelaiko laukiant rezultatu!
Oooo, kokios naujienos! CB, laikau kumščius! Vėl sėdėsim ant SM ir refreshinsim dėl rezultatų kada jie bus? Manau, kad nebūtum tu pirmoji, pastojus prieš pat IVf . Dėl estrogeno - pasitark su gydytoju. Jo kiekis irgi didėja nėštumo pradžioje, tai gal ne tik kad nekenkia, bet tau jis ir reikalingas. Nenutrauk pati
Atsakymas apie antra. Neiskentus paskambinau i laboratorija ir giniui paskambinau paklausti ar gali itakoti, tai pasake, kad kai gausiu kraujo rezultatus tada ir skambinti man tai dabar zinot reikia!!!
Telefonas baigia issikrauti, nuo dazno refreshinimo
Atsakymas apie antra. Neiskentus paskambinau i laboratorija ir giniui paskambinau paklausti ar gali itakoti, tai pasake, kad kai gausiu kraujo rezultatus tada ir skambinti man tai dabar zinot reikia!!!
Telefonas baigia issikrauti, nuo dazno refreshinimo
Aš įsivaizduoju dar valandėlę laukti. Aš turbūt dar kartą paskambinčiau
Pakrovėjo neturi?
Aš įsivaizduoju dar valandėlę laukti. Aš turbūt dar kartą paskambinčiau
Pakrovėjo neturi?
Tai emailu laiska turi atsiusti. Tikiuos neilgai teks laukti...
Turiu. Tai ant laido jau kaba 😂
Tai emailu laiska turi atsiusti. Tikiuos neilgai teks laukti...
Turiu. Tai ant laido jau kaba 😂
Prg irgi darys, ar tik hcg?
Prg irgi darys, ar tik hcg?
Darys. Galvojau tuo paciu jau viska daryt
Darys. Galvojau tuo paciu jau viska daryt
Aha, teisingai.
Aš su tavim laukiu
Taigi, turime du vaikucius pabirucius ( nors buvau 3 kartus ).. Mazesniajai vakar sueji vieneri metukai , o sunui pries pora savaiciu - 5 metai
Visada svajonese buvo trys vaikuciai , o abu jau nebe 20meciai... Vyras kazkada kalbejo, kad ir vieno gana, bet kai vis del to ikalbejau ir susiplanavom dukryte, tiek belaukiant, tiek sulaukus eina is proto per meile dukrytei .
O man jau gal praejus kokiam pusmeciui po gimdymo atsirado baime, kad nebebusiu daugiau niekad ir, kad kudykelio ant ranku jokio daugiau nesupuosiu.....
Zinau, kad pas mus netyciuku nebuna ir, kad del tiek mano tiek vyro sveikatos ir amziaus buciau linkusi susilaukti dar vieno vaikelio ne veliau kaip per ateinancius du metus.
Bet lyg ir yra daug visokiu bet .. ... ir nezinau kaip pamirsti nora trecio vaikelio arba kaip ikalbeti vyra treciam vaikeliui....
Idealiausia butu jei "susitarus" speciau pagimdyti kol dar vaiko auginimo atostogose, bet liko tik 12 menesiuku , o as net nabandziau kalbeti sia tema su vyru...nors vyras juokauja vis apie trecia ( bet tikrai juokauja) , o vyresnelis tik ir nuolat kalba kaip nori broliuko... :/
o as net nabandziau kalbeti sia tema su vyru...
Tai niekieno kito sprendimas, o tik jūsų ir vyro. Mes čia nieko nepatarsime. Sėkmės apsisprendžiant ir jeigu visgi pradėsite planuoti, lauksime temoje
Dar nera!!! o ginius dirba iki 16h. Galiu nespeti
Dar nera!!! o ginius dirba iki 16h. Galiu nespeti
Paskambink