Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 170 TEMA (2012-2017M.)

Sos!!! Vartoju papildomai estrogena. Ar jo vartojimas gali reguliuoti NT rezultatus??? Info nerandu :( gal kuri zinot?

Atsakyti

Kad estrogenas neturetu, gi visai kitas hormonas O_O Rodyk kas ten vyksta!

Pagooglinau - nerandu nieko apie estrogena. Triggeriai gali, antihistaminai gali, visokie antipsichotiniai, raminamieji gali. Nuo slapimo taku infekcijos arba cistu gali rodyt irgi klaidinga teigiama. Bet estrogeno nerandu. O labai teigiamas, ar toks "kazkoks"?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuozmusis Guzikas: 29 spalio 2017 - 16:05

Kad estrogenas neturetu, gi visai kitas hormonas O_O Rodyk kas ten vyksta!

Pagooglinau - nerandu nieko apie estrogena. Triggeriai gali, antihistaminai gali, visokie antipsichotiniai, raminamieji gali. Nuo slapimo taku infekcijos arba cistu gali rodyt irgi klaidinga teigiama. Bet estrogeno nerandu. O labai teigiamas, ar toks "kazkoks"?

Va toks :

[URL=https://www.part.lt/perziura/fe92fe6c3a283337e7a41bfaec5394c4445.jpg]fe92fe6c3a283337e7a41bfaec5394c4445.jpg[/URL]

Siandien 29CD. 6dienas vartoju estrogena. Raso, kad nestumo metu negalima vartoti.

Pries pora h pasidariau NT, lyg ir nieko staiga neislindo, ismeciau ir isvaziavau. Grizus aisku smalsumas nugalejo pasiziurejau, ogi ryskiai teigiamas. Pagadinau kita ir va koks islindo. Rankos dreba, nzn ar cia nuo to estrogeno ar cia tikras...

Atsakyti

Aisku tikras, pats tikriausias!! Jau ryskus teigiamas, sveikinu!!!  :yahoo:  :4u:  :wub:​ 

Atsakyti

Del estrogeno pasitark su gine, gal negerai iskart nutraukti.

Atsakyti

Aisku tikras, pats tikriausias!! Jau ryskus teigiamas, sveikinu!!!  :yahoo:  :4u:  :wub:​ 

Tai ka man daryti su estrogenu vartojimu???? Vaziuot i priimamaji ir klausti? Nes o jei pakenks... Ryt tai galeciau paskambinti gydytojai ir paklausti ka daryt, o siandien... O jei cia melagelis, nutrauksiu vartojima, vel blogai, nes mes ivf nuo lapkricio startuojam ir eatrogena paskyre pries stimuliacijas...

Atsakyti

Nezinau, ar priimamajam ka nors doro ta tema isvis pasakytu. Mane siunte kazkada skubiai echo pasidaryt, nes buvo itariamas persileidimas pries beveik menesi, bet buvo skausmai - galvojo gal kas like. Priimamajam padare slapimo testa ir pasake, kad as nenescia. Nu tai aciu blin, tiek ir pati zinau!

Galvoju is pat ankstaus ryto skambink i VK ir klausk. O siandien dar reik estrogena vartot? Nezinau ant kiek ten galima praleist/nepraleist. Galvoju, jeigu jau vartoji, tai plius ar minus viena porcija nestumui nepakenks daugiau. VK zinos ka daryt.

Atsakyti

tikrai nenutraukčiau.. estrogenas tai ne nuodai. Ir dar gali būti, kad reikės tau jį pavartoti kurį laiką, kol galėsi nutraukti. Kol kas užsimezgęs žirniukas neturi bendros kraujotakos su tavim, neturėtų pakenkti, net jei kas negero.. Bet čia daugiau pasidomėti reikia :) jei turėčiau ginės mobilų, skambinčiau ir šiandien :) 

Atsakyti

Nezinau, ar priimamajam ka nors doro ta tema isvis pasakytu. Mane siunte kazkada skubiai echo pasidaryt, nes buvo itariamas persileidimas pries beveik menesi, bet buvo skausmai - galvojo gal kas like. Priimamajam padare slapimo testa ir pasake, kad as nenescia. Nu tai aciu blin, tiek ir pati zinau!

Galvoju is pat ankstaus ryto skambink i VK ir klausk. O siandien dar reik estrogena vartot? Nezinau ant kiek ten galima praleist/nepraleist. Galvoju, jeigu jau vartoji, tai plius ar minus viena porcija nestumui nepakenks daugiau.s VK zinos ka daryt.

Man kasdien iki sekancio vizito reik vartoti. Ir arkline doze. Uztat ir neramu.  Pries tai kaadien gadinau NT ir nieko. Vakar tik negadinau nes buvau isvaaziavus. O siandien va koks. Ar gali taip staiga isrysketi? :hm:

Atsakyti

truputį net pikta pasidarė, kad jūs jau ruošėtės startuoti su ivf, pavartojai estrogeno ir gal to ir tereikėjo, kad pastotum! ot gydytojų įžvalgumas :) aišku, gal ne visai taip čia..

Atsakyti

Kisulita, plaukų slinkimas ir mano problema, kamuojanti ne vienerius metus. Kažkaip vis dar neradau priežasties. Man tai Pantogar visai nepadėjo, tik pamenu, kad labai veidą "gražiai" nuo jo bėrė. Jei tau jis padeda, gerk. Aš ir anksčiau labai nemėgau jokių papildų, vaistų ir tablečių. Dabar per dieną apie 10 tabletyčių prariju, dar plius dveji papildai skystoje formoje. Nieko, reikia, ir geriu. Man kažkaip savijauta pagerėjo nuo visų papildų. Labai vitamino D trūko, dar cukrų mečiau, tai kažkaip geriau jaučiuosi.

Man tai plaukų slinkimas prasidėjo po KT nutraukimo ir štai tęsiasi jau 4 m. :( Prieš tai neturėjau slinkimų, tai kaltinu KT  :unsure:  Man tai padėjo Pantogar, bet kai pagalvoju apie savo organus, kurie turė visą ta kiekį papildų apdoroti, pagalvoju, kad galiu vieną taisydama sugadinti kitą  :unsure:​ 

Atsakyti

Kisulita, pamegink i sampuna ricinos aliejaus lasiuka. Mano dukrai slinkimas apmazejo zenkliai  :4u:

Oo, ačiū, kad priminei aliejukus, ankščiau labai mėgau plaukų kaukes iš jų :) Tai jau užsisakiau kelis buteliukus aliejukų  :D​ 

Atsakyti