Vis bandau isguglint ir nerandu. Kokios klinikos Kaune teikia kompensuojamas apvaisinimo paslaugas. Radau Vaisingumo klinika, bet kompensuoja tik Vilniaus klinikoje, Kauno-ne
Ačiū
Mazutee24, nesapnuoji! Ir labai sveikinu!
Labai gera matyti nuotraukas su II
Cuddle, sveikinu ir tave!
Labai gera matyti nuotraukas su II
Cuddle, sveikinu ir tave!
Ačiū
Kaip laikotes? Kazko tylu ramu temoje, mazoka entuziazmo, daugiau rimties
Toks bjaurus oras, kad tik namie sedet ir su vyru sildytis buvau isejus apsipirkt, uzsinorejau aptemptu rubu, dzinsu, ko jau simta metu nenesioju
Beje ar jums nera buve, kad kas susektu sm? Mane jauciu kai kas atkase, linkejimai reik maziau gyvenimo detaliu pasakot, pati kalta
Tikrai tylu, visos sildosi
Pas mus irgi oras siandien atsiaurus. Vakar neblogai buvo, saulytes net buvo, siandien brrrrr. Nusipirkom vakar kaldryte nauja - dyyyyydele, tokia puria minksta, kaip debeselis Ir flaneliens patalynes ziemai. Tai jau kaip smigom... Taip jaukiai, siltai
Man nebuvo lyg ir. Mano slapyvardis kitoks, neigu kur kitur, bet askazkaip ir nebijau, nieko nuo nieko neslepiu, o jeigu kas nors stalkina - gali eit velniop, nesu as tokai idomi, kad mane sekiot Siaip jeigu kazkas tarkim sitoj temoj is pazistamu - nematau dideles nelaimes. Zmogus gali gyvenime nezinot, kad kitam sunku, o va susitinki tokioj vietoj - jau toks bendrumo jausmas atsiranda ir siaip ramiau, supranti, kad ne vienam sunku, o kartu - lengviau.
Prie manes persalimas kazkoks gal kabinasi, nezinau net. Programeles O datos nezino, pora variantu itaru, bet nezinau. Kaipo vakariniai pakarsciavimai buvo lengvi, tada dvi dienas nukrito iki tiek, kiek pries menesines buna, ir vel pakilo. nors vakar galejo didesnis pakilimas nuo gerkles skaudancios but, parduotuvej prasiejus uzskaudo gerai, tik nezinau, ar sausas oras, ar pasalau, ar pagavau(bet taip greit nesijaustu) ar tieisog nuo valymo priemoniu lentynose
Kudlota, nenoriu issiduot kas bet kazkaip kaip ir Guzikas rase, tegul, gal net ramiau kazkiek
Pas mus si men jei ir bus is ko kibt tai tik pries pat ov myliukai, bus kaip bus.. Vis tiek vaistus nuo danties skausmo geriau ir dar suleis man ju pries traukima.. Sventas ir atsargus neisbusi, kad ir stengiesi
Imunitetas jauciu, kad visai nugeibes, vel persalimas kabinasi. Manau cia del to, kad jau ilgesni laika nesportuoju, tikiu, kad tai susije. Anksciau stipresne ir atsparesne buvau, dabar apsileidau kazkaip.
Man tai vakar kazkur kaires kiausides srity pradejo tempt gan skaudziai, o dabar link gimdos persikrauste ir toks kartais kaip draskymas nestiprus, bet nemalonus jauciasi. Tikiuos nebusiu persalus. Nors nu nelabai galejau - namie siltai viskas, lauke - dar silciau. Nezinau net. Ner jausmo, kad pusles uzdegimas butu. Siaip kazkas gal.
Buvo, buvo... Paskambinau karta pazistamai, o toji ir leptelejo, kad as laukiuosi, nors niekada nebuvau sakiusi. Cia kai pirma karta laukiausi. Zinau kad ir dabar seka ir paskaitineja. Tegul, jei rupi, vadinasi idomu. Man tai kas... yra tam tikru dalyku, kuriuos cia paviesinciau, bet jokiu budu jokiems pazistamiems.
Mazutee24, pas liepinukus taikytum?
Buvo, buvo... Paskambinau karta pazistamai, o toji ir leptelejo, kad as laukiuosi, nors niekada nebuvau sakiusi. Cia kai pirma karta laukiausi. Zinau kad ir dabar seka ir paskaitineja. Tegul, jei rupi, vadinasi idomu. Man tai kas... yra tam tikru dalyku, kuriuos cia paviesinciau, bet jokiu budu jokiems pazistamiems.
Mazutee24, pas liepinukus taikytum?
Vat nežinau ar birželis ar jau liepa. Pagal skaičiuokles būtų birželis. Kai daktarė patvirtins tada bus aišku