Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 170 TEMA (2012-2017M.)

QUOTE(Tanite @ 2017 10 26, 10:49)
<p>Ateinu rožinių virusiukų pamėtyti. nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif​ Mes kadangi netaikėm jokių metodų mergaitei pagauti, tai gamta pasirinko kaip jau reikėjo, nes myliukai buvo daugiau per O ir po.</p>

Gaudau ir as. Tu gal dar paciaudek nuo dusios.... ax.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Čiaudau apči apči, kad tik suveiktų  :4u:​ 

Atsakyti
Sveiki 4u.gif Buvau užėjus pasisveikinti ir prisidėti į jūsų gretas, bet per darbus neturėjau nei kada rašyt nei skaityti temutę. Kaip suprantu turbūt teks palikti jūsų gretas. Nežinau tik ar nesapnuoju ax.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
QUOTE(Tanite @ 2017 10 26, 13:42)
<p>Čiaudau apči apči, kad tik suveiktų  4u.gif​ </p>
[right][snapback]71859944[/snapback][/right]

O, kažkur matytas nickas mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazutee24: 26 spalio 2017 - 13:18

Mazutee, panasu kad nesapnuoji 😉

Atsakyti
QUOTE(Kudlota @ 2017 10 26, 14:57)
<p>Mazutee, panasu kad nesapnuoji 😉</p>
[right][snapback]71860137[/snapback][/right]

Kadangi čia jau antras vaikutis, tai ne twip emocingai reaguoju. Nelabai tikisi, kad iš pirmo karto pavyko biggrin.gif
Atsakyti

Kadangi čia jau antras vaikutis, tai ne twip emocingai reaguoju. Nelabai tikisi, kad iš pirmo karto pavyko biggrin.gif

Matytas ir man taviškis, tik atmintis jau paveda kada ir kur.  :geda: Sveikinu su II  :)​ 

Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2017 10 26, 15:54)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Mazutee24" data-cid="71860150" data-time="1509019499"><div><p>Kadangi čia jau antras vaikutis, tai ne twip emocingai reaguoju. Nelabai tikisi, kad iš pirmo karto pavyko vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Matytas ir man taviškis, tik atmintis jau paveda kada ir kur.  blush2.gif Sveikinu su II  smile.gif​ </p>

Kauno rudens mamytėse 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites, nebuvau cia ilgai, nes mums pavyko ! smile.gif Siaip labai labai sunkiai isgyvenau si laikotarpi, nes su pirmu nebuvo taip blogai.
Linkiu visoms visoms sulaukti savo stebuklu
Atsakyti

Kauno rudens mamytėse 4u.gifbiggrin.gif

Jau pradedu atgaminti :) tai dabar irgi panašiai su vaikiukais gaunasi, tik mano pavasarį, o tavo jau vasarą bus.

Atsakyti

Super, sveikinu susiplanavusias :) Geras siu metu rudens derlius :D

Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2017 10 26, 16:27)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Mazutee24" data-cid="71860233" data-time="1509022569"><div><p>Kauno rudens mamytėse vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Jau pradedu atgaminti smile.gif tai dabar irgi panašiai su vaikiukais gaunasi, tik mano pavasarį, o tavo jau vasarą bus.</p>

Daugiau bendravom FB grupėj, nei čia. Gal už tai jau pasimiršo nickas smile.gif
Atsakyti

Labai sveikinu Mazute ir Cuddle!!  :yahoo:  :4u:​ 

Atsakyti