Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 170 TEMA (2012-2017M.)

Marijanu sikart nebus?  :hmm:

Atsakyti

Ar bus pakeitimų pirmame puslapyje? Man į až prisiduokite.

Jau spalio galas, bliamba.

Atsakyti

Ar bus pakeitimų pirmame puslapyje? Man į až prisiduokite.

Jau spalio galas, bliamba.

Laikas bega kosminiu greiciu  :oh:  na bet spalio temute derlinga buvo teigiamais testukais  :nestuke  :wub:

Atsakyti

Tai kad pati atsisakai sysioti, nors pagal grafikėlį kaip ir tavo eilė marianintis :D

Atsakyti

Tai prasom pasimarianinti! O as tik sakau kad kantriai lauksiu... jauciu jau nuo pirmadienio pradesiu marianintis  :oh:  :oh:  :oh:  

Atsakyti

Tai kad pati atsisakai sysioti, nors pagal grafikėlį kaip ir tavo eilė marianintis :D

Va va! Reik laikytis marianu grafiko  :yahoo:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beladona: 25 spalio 2017 - 11:38

Aš už kokios savaitėlės prisijungsiu irgi :D šiandien BT šoko į viršų. Jeigu šis ciklas nesėkmingas, turbūt sustosim su planavimais.

Atsakyti

Aš už kokios savaitėlės prisijungsiu irgi :D šiandien BT šoko į viršų. Jeigu šis ciklas nesėkmingas, turbūt sustosim su planavimais.

Parodyk grafikiuka ;) mano 0.1 laipsnio zemesne siandien, bet labai prastai miegojau, ejau i tulika apie 4 ryto, tai gal del to... 

Atsakyti

As ne apie save :) Praeita menesi tikejau kad jau, pora dienu velavo. Si neturiu jokiu vilciu, myliukas buvo tik vienas, geraja savaite prasnargliavau, tad tiesiog laukiu mmm po poros dienu

Atsakyti

Parodyk grafikiuka ;) mano 0.1 laipsnio zemesne siandien, bet labai prastai miegojau, ejau i tulika apie 4 ryto, tai gal del to... 

Gali būti, kad dėl prasto miego. Žiūrėk, kas bus rytoj.

94cc942f149ae090360dbf1dcc120522590.png

Atsakyti

Kaip ir niekas nesikeite, bet ir siaip neblizga. Reikia daugiau darzoviu, selenu gal kokiu, maziau kramtomos gumos..

"Pradziugino" protinis dantis sia savaite.. Siandien isvis isbujojo, skauda, sutines.. Viena jau trauke neseniai, dabar ir siam laikas :( nesiseka..

Vakar kazko emocijos sukilo, nezinau kas ir del ko.. Nuovargis gal, stresas, bet kad nuolat as pavargus ir to streso pilna  :unsure:​ 

Bandyk tada į mytybą įtraukti daugiau daržovių :)

Tai išraus tą protinį ir bus ramu :D Man teko visus 2 protinius dantis šalinti dėl to, kad tik 2 išdygo iš 4 ir tokia asimetrija gadino sąkandį, tai prieš breketus pašalino abu ir viskas gerai :)

Jeigu esi nuolat pavargusi, tai pamėgink atrasti laiko sau ir pailsėti :)

Atsakyti

As sianakt nestumo testus kad darau sapnavau, nu teigiami tokie, ryskus, ui ui... pasamone krecia pokstus  :oh:

Aš irgi sapnavau teigiamą testuką tą ciklą, kai jį pamačiau teigiamą :wub:

Atsakyti