Marijanu sikart nebus?
Ar bus pakeitimų pirmame puslapyje? Man į až prisiduokite.
Jau spalio galas, bliamba.
Ar bus pakeitimų pirmame puslapyje? Man į až prisiduokite.
Jau spalio galas, bliamba.
Laikas bega kosminiu greiciu na bet spalio temute derlinga buvo teigiamais testukais
Marijanu sikart nebus?
Tai kad pati atsisakai sysioti, nors pagal grafikėlį kaip ir tavo eilė marianintis
Marijanu sikart nebus?
Tai prasom pasimarianinti! O as tik sakau kad kantriai lauksiu... jauciu jau nuo pirmadienio pradesiu marianintis
Tai kad pati atsisakai sysioti, nors pagal grafikėlį kaip ir tavo eilė marianintis
Va va! Reik laikytis marianu grafiko
Aš už kokios savaitėlės prisijungsiu irgi šiandien BT šoko į viršų. Jeigu šis ciklas nesėkmingas, turbūt sustosim su planavimais.
Aš už kokios savaitėlės prisijungsiu irgi šiandien BT šoko į viršų. Jeigu šis ciklas nesėkmingas, turbūt sustosim su planavimais.
Parodyk grafikiuka ;) mano 0.1 laipsnio zemesne siandien, bet labai prastai miegojau, ejau i tulika apie 4 ryto, tai gal del to...
Parodyk grafikiuka ;) mano 0.1 laipsnio zemesne siandien, bet labai prastai miegojau, ejau i tulika apie 4 ryto, tai gal del to...
Gali būti, kad dėl prasto miego. Žiūrėk, kas bus rytoj.
Kaip ir niekas nesikeite, bet ir siaip neblizga. Reikia daugiau darzoviu, selenu gal kokiu, maziau kramtomos gumos..
"Pradziugino" protinis dantis sia savaite.. Siandien isvis isbujojo, skauda, sutines.. Viena jau trauke neseniai, dabar ir siam laikas nesiseka..
Vakar kazko emocijos sukilo, nezinau kas ir del ko.. Nuovargis gal, stresas, bet kad nuolat as pavargus ir to streso pilna
Bandyk tada į mytybą įtraukti daugiau daržovių
Tai išraus tą protinį ir bus ramu Man teko visus 2 protinius dantis šalinti dėl to, kad tik 2 išdygo iš 4 ir tokia asimetrija gadino sąkandį, tai prieš breketus pašalino abu ir viskas gerai
Jeigu esi nuolat pavargusi, tai pamėgink atrasti laiko sau ir pailsėti
As sianakt nestumo testus kad darau sapnavau, nu teigiami tokie, ryskus, ui ui... pasamone krecia pokstus
Aš irgi sapnavau teigiamą testuką tą ciklą, kai jį pamačiau teigiamą