Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 170 TEMA (2012-2017M.)

Apie kokia gyvybe kalbam? :D ar apie veiksma cia?  :bigsmile:

As va laukiu prie echoskopiju kabineto. Paziures mano issiputusi skaudanti pilveli, nors kazi ka ten matys. Jei jau kazka matys tai nieko gero  :huh2:  greiciausiai vel neaisku kas ir nuo ko.. Vis tiek idomu, gal kuri zinot, kada jau siuncia laporaskopijai gine? Turi buti kazkokiu komplikaciju del itariamos endo?  :hmm:​ 

Deraramos, ka vakar pasake, ka mate ? 

Atsakyti

[b]Deraramos[/b], ka vakar pasake, ka mate ? 

Aciu kad teiraujies :) mate, kad zarnynas nenormaliai ispustas, tai matyt nuo to ir skausmai. Reik koreguot mityba, jei nepades, tirtis zarnyna  :unsure:  bet bent ramu, kad su pilvo organais viskas ciki.

Atsakyti

Aciu kad teiraujies :) mate, kad zarnynas nenormaliai ispustas, tai matyt nuo to ir skausmai. Reik koreguot mityba, jei nepades, tirtis zarnyna  :unsure:  bet bent ramu, kad su pilvo organais viskas ciki.

Ufff... gerai kad tik tiek! 

Atsakyti

Deraramos, tos žinutės, kurią pacitavo beladona, aš nematau temoje. Tai turbūt išvis tavęs nematau. Gal tu dar seną versiją naudoji?

Atsakyti

Ne, nauja naudoju :) gal tu mane ignoruoji :D arba sm grybauja..

Atsakyti

Grafike ;) tevu darzelio programele ten duoda ta kiausi, visus menesius pries tai budavo normalus nusispalvines kiausinukas ir faktine ov data... o dabar ? mazai tiketina ov ir permatomas kiausas  :hmm:

Puikus tas tavo kiaušinukas, tik tėvų darželio programėlė to nežino  :D  Lauksim gerų rezultatų, šitaip vyras stengėsi  :D

Atsakyti

mate, kad zarnynas nenormaliai ispustas, tai matyt nuo to ir skausmai. Reik koreguot mityba, jei nepades, tirtis zarnyna  :unsure: 

O tai gal kažkas neseniai keitėsi mityboje, kad išsipūtęs žarnynas?  :)

Atsakyti

Kaip ir niekas nesikeite, bet ir siaip neblizga. Reikia daugiau darzoviu, selenu gal kokiu, maziau kramtomos gumos..

"Pradziugino" protinis dantis sia savaite.. Siandien isvis isbujojo, skauda, sutines.. Viena jau trauke neseniai, dabar ir siam laikas :( nesiseka..

Vakar kazko emocijos sukilo, nezinau kas ir del ko.. Nuovargis gal, stresas, bet kad nuolat as pavargus ir to streso pilna  :unsure:​ 

Atsakyti

Ui deraramos, laikykis! Tie protiniai dantys.... as tik viena turiu, kiti 3 kazkur paklyde, neisdygo. 

As sianakt nestumo testus kad darau sapnavau, nu teigiami tokie, ryskus, ui ui... pasamone krecia pokstus  :oh: 

Kudlota ??? 

Atsakyti

Ka, beladona?  :rolleyes: Kantrybes as dar dvi dienas turiu  :rolleyes:

deraramos uzjauciu del protiniu, raut juos reikia kuo greiciau  :D

Atsakyti

Ka, beladona?  :rolleyes: Kantrybes as dar dvi dienas turiu  :rolleyes:

deraramos uzjauciu del protiniu, raut juos reikia kuo greiciau  :D

Ui Kudlota, kantrybe dorybe  :mirksiukas:  

Kadangi as po taves sekanti sarasiuke, tai be 11 03 irgi prasom nespausti manes testus gadinti... beturiu namie tik benu melyna, pereita karta jis man buvo laimingas, tai jau laikysiu iki mmm dienos as ji  :bigsmile:​ 

Atsakyti

Ne, nauja naudoju :) gal tu mane ignoruoji :D arba sm grybauja..

Nu kad neignoruoju :D matyt grybauja. Nebe pirmas kartas, kai pastebiu, jog ne iš karto žinutes rodo arba išvis nerodo, tik citatose pamatau.

Atsakyti