Kisulita, pagal BT tai implantacija 6DPO įvyko
Soweluu! Sveikinu! Kaip super
Buvo gegužinukuose. Viskas ok
O kada tau numatomas terminas gimdyti savo žirniuką(arba žirniukus )?
Kisulita, pagal BT tai implantacija 6DPO įvyko
Greitai nukeliavo ir įkibo Jau 8 dpo būtų buvęs vaiduokliukas teste
Man atrodo aš jaučiau tą visą kelionę
vis įsivaizdavau, kad dar keliauja keliauja ir vieną dieną suskaudo jau gimdą, tai buvo mintis, kad gal atkeliavo jau
Ačiū, beladona
Soweluu!! Labai sveikinu ir dziaugiuosi uz tave! Nerealiai o koks jausmas kitoks gal buvo si cikla, po ov? Kaip gimdos skausma pajautei, kaip pries mmm suskaudo?
Baltas pavydas
Net pati uzsimaniau testa apsysiot siandien 10 dpo ir nuo vakar vis sudiegia taip keistai ties bamba, bet taip pavirsiskai ir tuoj liaujasi. Bet neiprasta tokioj vietoj.. Krutine vel didele ir sunki kaip ir praita cikla.
Survagiki, kaip tu dar istverei siandien testo nepasidarius kantri
Man šiandien ryte visą nuotaiką sugadino svarstyklės Po nesivystančio nėštumo kažkas pasidarė su manim, svoris auga... Plaukai slenka... Ankščiau valgydavau ką noriu ir nieko, o jei priaugdavo, tai labai greit nukrisdavo, o dabar tik auga ir auga
Man šiandien ryte visą nuotaiką sugadino svarstyklės Po nesivystančio nėštumo kažkas pasidarė su manim, svoris auga... Plaukai slenka... Ankščiau valgydavau ką noriu ir nieko, o jei priaugdavo, tai labai greit nukrisdavo, o dabar tik auga ir auga
Kisulita, pas mane tas pats... kai nuejau pas kirpeja ji iskart paklause gal kas baisaus gyvenime nutiko nesenai, slinko kuokstais. O svoris irgi auga, jau pasidietinu as. Na bet aisku dar ir amzius mano, arteju prie 40. Iki kokiu 32 buvo jokio vargo cia priaugu tuoj ir numetu. Nebeina dabar. P.s. mano mmm nerasta, patepliojo uzvakar ir nieko...
Man atrodo aš jaučiau tą visą kelionę
vis įsivaizdavau, kad dar keliauja keliauja ir vieną dieną suskaudo jau gimdą, tai buvo mintis, kad gal atkeliavo jau
Kažkur skaičiau, kad kai kurios moterys labai anksti pajaučia, jog pavyko pastoti
Darykis ir tu Jei jau , tai vaidukliuką tikrai parodys.
Na, o jausmas jau po ND buvo toks užtikrintas. Nors OV įvyko tik po dviejų dienų. Pilvuką mausti pradėjo po implantacijos..bet nežymiai. O tas implantacinis skausmelis toks aštrokas vienkartinis buvo tą dieną (gal per daug prisigalvojau ) Po implantacijos jautresnė krūtinė pasidarė, bet neįpatingai jautri. O vakar kažkaip jau jaučiau tarsi oro trūksta. Na toks keistas jausmas - čia tik nėščioms taip būna. O dabar tai pamaudžia pilvuką, bet nestipriai.
Kitą savaitgalį šokių konkurse dalyvauju ir dar užsiregistravau solinį šokį šokti nežinau kaip čia bus Nors pas mus grupėje šoka viena jau 5 mėn.