Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 170 TEMA (2012-2017M.)

Ačiū visoms wub.gif wub.gif
Kisulita, pagal BT tai implantacija 6DPO įvyko smile.gif
Atsakyti

Soweluu! Sveikinu! Kaip super  :wub:  :wub:  :wub:​ 

Atsakyti

Buvo gegužinukuose. Viskas ok :)

O kada tau numatomas terminas gimdyti savo žirniuką(arba žirniukus :D)?  :4u:​ 

Atsakyti

Kisulita, pagal BT tai implantacija 6DPO įvyko smile.gif

Greitai nukeliavo ir įkibo  :D  Jau 8 dpo būtų buvęs vaiduokliukas teste  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2017 10 07, 13:18)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="soweluu" data-cid="71831116" data-time="1507369600"><div><p>Kisulita, pagal BT tai implantacija 6DPO įvyko vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Greitai nukeliavo ir įkibo  biggrin.gif  Jau 8 dpo būtų buvęs vaiduokliukas teste  biggrin.gif​ </p>

Man atrodo aš jaučiau tą visą kelionę biggrin.gif
vis įsivaizdavau, kad dar keliauja keliauja ir vieną dieną suskaudo jau gimdą, tai buvo mintis, kad gal atkeliavo jau wub.gif

Ačiū, beladona 4u.gif
Atsakyti

Soweluu!! Labai sveikinu ir dziaugiuosi uz tave! Nerealiai  :wub:  o koks jausmas kitoks gal buvo si cikla, po ov? Kaip gimdos skausma pajautei, kaip pries mmm suskaudo?

Baltas pavydas  :4u:  

Net pati uzsimaniau testa apsysiot :D siandien 10 dpo ir nuo vakar vis sudiegia taip keistai ties bamba, bet taip pavirsiskai ir tuoj liaujasi. Bet neiprasta tokioj vietoj.. Krutine vel didele ir sunki kaip ir praita cikla.

Atsakyti

Survagiki, kaip tu dar istverei siandien testo nepasidarius :D kantri :4u:

Atsakyti

:D  :D Pirmas riebus vaiduoklis, valioooo! Sveikinu, soweluu :yahoo: 

Na, merginos, turejo but grupinis nt savaitgalis. Oi laukiam laukiam daugiau vaiduokliu  :rolleyes: 

Atsakyti

Man šiandien ryte visą nuotaiką sugadino svarstyklės  :(  Po nesivystančio nėštumo kažkas pasidarė su manim, svoris auga... Plaukai slenka... Ankščiau valgydavau ką noriu ir nieko, o jei priaugdavo, tai labai greit nukrisdavo, o dabar tik auga ir auga  :(​  

Atsakyti

Man šiandien ryte visą nuotaiką sugadino svarstyklės  :(  Po nesivystančio nėštumo kažkas pasidarė su manim, svoris auga... Plaukai slenka... Ankščiau valgydavau ką noriu ir nieko, o jei priaugdavo, tai labai greit nukrisdavo, o dabar tik auga ir auga  :(​  

Kisulita, pas mane tas pats... kai nuejau pas kirpeja ji iskart paklause gal kas baisaus gyvenime nutiko nesenai, slinko kuokstais. O svoris irgi auga, jau pasidietinu as. Na bet aisku dar ir amzius mano, arteju prie 40. Iki kokiu 32 buvo jokio vargo cia priaugu tuoj ir numetu. Nebeina dabar. P.s. mano mmm nerasta, patepliojo uzvakar ir nieko...

Atsakyti

Man atrodo aš jaučiau tą visą kelionę biggrin.gif
vis įsivaizdavau, kad dar keliauja keliauja ir vieną dieną suskaudo jau gimdą, tai buvo mintis, kad gal atkeliavo jau wub.gif

Kažkur skaičiau, kad kai kurios moterys labai anksti pajaučia, jog pavyko pastoti  :D  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(deraramos @ 2017 10 07, 13:41)
<p>Soweluu!! Labai sveikinu ir dziaugiuosi uz tave! Nerealiai  wub.gif  o koks jausmas kitoks gal buvo si cikla, po ov? Kaip gimdos skausma pajautei, kaip pries mmm suskaudo?</p><p>Baltas pavydas  4u.gif  </p><p></p><p>Net pati uzsimaniau testa apsysiot biggrin.gif siandien 10 dpo ir nuo vakar vis sudiegia taip keistai ties bamba, bet taip pavirsiskai ir tuoj liaujasi. Bet neiprasta tokioj vietoj.. Krutine vel didele ir sunki kaip ir praita cikla.</p>

Darykis ir tu 4u.gif Jei jau nestuke.gif , tai vaidukliuką tikrai parodys.

Na, o jausmas jau po ND buvo toks užtikrintas. Nors OV įvyko tik po dviejų dienų. Pilvuką mausti pradėjo po implantacijos..bet nežymiai. O tas implantacinis skausmelis toks aštrokas vienkartinis buvo tą dieną (gal per daug prisigalvojau biggrin.gif) Po implantacijos jautresnė krūtinė pasidarė, bet neįpatingai jautri. O vakar kažkaip jau jaučiau tarsi oro trūksta. Na toks keistas jausmas - čia tik nėščioms taip būna. O dabar tai pamaudžia pilvuką, bet nestipriai.
Kitą savaitgalį šokių konkurse dalyvauju ir dar užsiregistravau solinį šokį šokti biggrin.gif nežinau kaip čia bus tongue.gif Nors pas mus grupėje šoka viena nestuke.gif jau 5 mėn.
Atsakyti