Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 170 TEMA (2012-2017M.)

Pagooglink, uzsienio forumuose daug raso kad tiesiog paprasta zalia arbata turi itakos kb. Ir tikrai turi! as geriu su zensesiu ir citrina, is skonis ir kvapas. 

Geras, nežinojau! Ir spermos kokybę gerina :rolleyes:

Atsakyti

Geras, nežinojau! Ir spermos kokybę gerina :rolleyes:

Mano mb kategoriskai pries bet kokias arbatas, negeria ir viskas, o zalioji sake isvis kazkoks prudo vanduo  :oh:  :lol:

Atsakyti

Beladona, Į kokią nors trintą sriubą jam supilk, nepajaus :D

Atsakyti

Kisulita, imk baliončiką už kankynes :4u:  Tie ilgi ciklai... tikrai, greičiau viskas sustotų į vėžias :4u: Kaip pati jautiesi? Grįžtat į planavimus ar dar palauksit?

O aš dilemoje. Radau naują darbą. Darbas na tiesiog svajonių - labai daug iššūkių, kartelę išsikėliau labai aukštai, derėjausi dėl sąlygų labai agresyviai, ir viską išsidėrėjau, ko norėjau. Turbūt darysiu pertrauką ir nepradėsiu planuoti iki trečio mėnesio naujam darbe. Noriu išdirbti metus mažiausiai, prieš išeinant motinystės atostogų. Na ir dar kalėdinio vaiko pauzė pasimaišys, tai planavimus nukeltume kokiai pusei metų. Vyras nelabai sutinka, juk jau gan ilgai bandom be jokių rezultatų. Tai net nežinau :unsure:

Fiziškai tai gerai jaučiuosi, tik neduoda ramybės prasidanginusios mm ir papildomi kilogramai :unsure:  Norėčiau grįžti į planavimus nedelsent, bet kadangi net trys gydytojai sakė, jog reiktų palaukti, tai teks palaukti :( Tik dar nežinau kiek lauksiu, viena gydytoja sakė, kad vieną ciklą reiktų praleisti ir galiu toliau planuotis, kita sakė bent 3 mėnesius palaukti, dar viena gydytoja sakė, kad geriausia 6 mėn. :hmm: Gal vidurkį apskaičiuoti ir tiek laukti? :D

Aš tai patarčiau per ilgai neatidėlioti planavmų, taip galima labai ilgai laukti to tinkamo laiko pastojimui :unsure:

Atsakyti

Fiziškai tai gerai jaučiuosi, tik neduoda ramybės prasidanginusios mm ir papildomi kilogramai :unsure:  Norėčiau grįžti į planavimus nedelsent, bet kadangi net trys gydytojai sakė, jog reiktų palaukti, tai teks palaukti :( Tik dar nežinau kiek lauksiu, viena gydytoja sakė, kad vieną ciklą reiktų praleisti ir galiu toliau planuotis, kita sakė bent 3 mėnesius palaukti, dar viena gydytoja sakė, kad geriausia 6 mėn. :hmm: Gal vidurkį apskaičiuoti ir tiek laukti? :D

Aš tai patarčiau per ilgai neatidėlioti planavmų, taip galima labai ilgai laukti to tinkamo laiko pastojimui :unsure:

Aš nelaukčiau, na iškart atsiradus ciklui vėl pradėčiau planuoti. Jeigu kažkas negerai, hormonai dar neatsistatę ar gleivinė nesugijusi - nepastosi juk. Svarbu gerai pati jautiesi :) 6 mėn tikrai yra nesąmonė.

Aš turbūt nebūčiau sukusi galvos, tiesiog naujam darbe bandomasis laikotarpis yra ilgesnis, tačiau po jo iškart neterminuota darbo sutartis, ir tikrai sunku darbuotoją atleisti. Tai dėl to ir svarstau, kad gal ramiai išsėdėti bandomąjį laikotarpį, na, kad bent jau pilvas nesimatytų :D o ir šiaip, streso bus labai labai daug, ir nebus jo kaip išvengti - pirmieji darbo mėnesiai bus labai intensyvūs, daug apmokymų, minėjau, kad kartelė aukštai, jų lūkesčiai irgi aukšti, nes sutarėme, jog po 6 mėnesių algą vėl peržiūrėsime, na žodžiu, labai daug visko. Dar dėl to šiek tiek jaudinuosi. Vien dėl streso, jeigu nėščia, ir juk nežinau, kad mano kūnas perneš nėštumo simptomus. Jeigu man nepasiseks ir nebūsiu iš tų ant sparnų skraidančių, bet vemsiu ant kiekvieno kampo, na tai ne ką aš nudirbsiu juk :D.

Atsakyti

Beladona, Į kokią nors trintą sriubą jam supilk, nepajaus :D

I jo nealkoholinio alaus skardine pripilsiu  :lol:  :victory2:

Atsakyti

I jo nealkoholinio alaus skardine pripilsiu  :lol:  :victory2:

Nėra padėties be išeities :lol:

Atsakyti

Aš nelaukčiau, na iškart atsiradus ciklui vėl pradėčiau planuoti. Jeigu kažkas negerai, hormonai dar neatsistatę ar gleivinė nesugijusi - nepastosi juk. Svarbu gerai pati jautiesi :) 6 mėn tikrai yra nesąmonė.

Aš turbūt nebūčiau sukusi galvos, tiesiog naujam darbe bandomasis laikotarpis yra ilgesnis, tačiau po jo iškart neterminuota darbo sutartis, ir tikrai sunku darbuotoją atleisti. Tai dėl to ir svarstau, kad gal ramiai išsėdėti bandomąjį laikotarpį, na, kad bent jau pilvas nesimatytų :D o ir šiaip, streso bus labai labai daug, ir nebus jo kaip išvengti - pirmieji darbo mėnesiai bus labai intensyvūs, daug apmokymų, minėjau, kad kartelė aukštai, jų lūkesčiai irgi aukšti, nes sutarėme, jog po 6 mėnesių algą vėl peržiūrėsime, na žodžiu, labai daug visko. Dar dėl to šiek tiek jaudinuosi. Vien dėl streso, jeigu nėščia, ir juk nežinau, kad mano kūnas perneš nėštumo simptomus. Jeigu man nepasiseks ir nebūsiu iš tų ant sparnų skraidančių, bet vemsiu ant kiekvieno kampo, na tai ne ką aš nudirbsiu juk :D.

Jo, 6 mėn. ir aš nenusiteikusi laukti, bet galvoju vieną ciklą praleisiu, pasižiūrėsiu kaip kas veikia ir ar niekas "nesugędo" mano organizme :D Vyras sako, kad kol negalėsime planuoti saugosimės NLA būdu, sakau, kad čia labai nepatikimas būdas, tai vyras: tai labai gerai :D

Aišku dar priklausys daug kas nuo operacijos tyrmų rezultatų, reikės žiūrėti ar nerado uždegimo. Dabar žaidžiu detektyvus ir skambinėjuosi ieškodama savo atsakymų  :D

Iš tiesų suprantu sitauciją dėl padėties naujame darbe, gal būtų ir geriau atidėti planavimus  :) Arba tiesiog nebesisaugoti toliau, bet nebebandyti užtaikyti vaisingomis dienomis ir kaip bus, taip bus :D O jeigu rimtai, tai geriausia aišku su vyru rasti bendrą sprendimą  :4u:

O su nėštumu, tai ir be vėmimo nelabai dirbasi :D Jaučiausi sąlyginai gerai, bet labai daug laiko darbe prasėdėdavau skaitydamasi apie nėštumą arba susirasdavau kaip atrodo vaisius tą savaitę, kurią man nėštumas buvo ir spoksodavau :D  Ir po to dar vyrui siųsdavau nuotraukas iš darbinio e-mail'o :D  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisulita: 23 spalio 2017 - 16:19

NLA labai patikimas budas mums :D su vyru kitokiu priemoniu ir nereikejo :) bet po gimdymo sakau reikia kazka rimciau galvot, nes gi kiaules desnis yra :D

Atsakyti

O kaip mama laikosi? Seniai maciau  :hmm: 

Atsakyti

NLA labai patikimas budas mums :D su vyru kitokiu priemoniu ir nereikejo :) bet po gimdymo sakau reikia kazka rimciau galvot, nes gi kiaules desnis yra :D

Et, gaila, galvojau, kad nepatikimas šis būdas :D

Atsakyti

Aš nelaukčiau, na iškart atsiradus ciklui vėl pradėčiau planuoti. Jeigu kažkas negerai, hormonai dar neatsistatę ar gleivinė nesugijusi - nepastosi juk. Svarbu gerai pati jautiesi :) 6 mėn tikrai yra nesąmonė.   Aš turbūt nebūčiau sukusi galvos, tiesiog naujam darbe bandomasis laikotarpis yra ilgesnis, tačiau po jo iškart neterminuota darbo sutartis, ir tikrai sunku darbuotoją atleisti. Tai dėl to ir svarstau, kad gal ramiai išsėdėti bandomąjį laikotarpį, na, kad bent jau pilvas nesimatytų :D o ir šiaip, streso bus labai labai daug, ir nebus jo kaip išvengti - pirmieji darbo mėnesiai bus labai intensyvūs, daug apmokymų, minėjau, kad kartelė aukštai, jų lūkesčiai irgi aukšti, nes sutarėme, jog po 6 mėnesių algą vėl peržiūrėsime, na žodžiu, labai daug visko. Dar dėl to šiek tiek jaudinuosi. Vien dėl streso, jeigu nėščia, ir juk nežinau, kad mano kūnas perneš nėštumo simptomus. Jeigu man nepasiseks ir nebūsiu iš tų ant sparnų skraidančių, bet vemsiu ant kiekvieno kampo, na tai ne ką aš nudirbsiu juk :D.  

Aha tikrai su ta nėštumo pradžia gali būti sudėtinga. Aš nors ir nevemiu, bet visiškai prastai jaučiuos, darbas reikalauja daug protinio darbo ir aš tikrai labai mažai ką bepadarau. Šiandien pasiėmiau savaitei nedarbingumą, nes man jau net nesmagu, kad neparodau jokių rezultatų. Iš tos pusės suprantu, bet iš kitos ilgo planavimo pusės tai jokių būdu nesiūlyčiau nutraukti :)

Atsakyti