Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 170 TEMA (2012-2017M.)

Jefimija, o kas cia per kaledinio vaiko pauze ??? Nenorit apie kaledas gimusio leliuko ? Tai zinok tokiu laiku gimsta nuostabus zmones, pvz as  :angel_not:  lygiai tarp kaledu ir nauju as isitaisiusi  :wub:

Tai kad mes abu tokie va dovanėlės :D tiek aš, tiek MB žieminukai. O dar šventės. Norisi, kad tų švenčių visus metus būtų :D.

Atsakyti

Niu ok, klausau musu boses Jefimijos  :rolleyes:  gryztu i sarasiuka

:yahoo: :yahoo:

Atsakyti

Tai kad mes abu tokie va dovanėlės :D tiek aš, tiek MB žieminukai. O dar šventės. Norisi, kad tų švenčių visus metus būtų :D.

Niu tada suprantu... nors man jokio skirtumo, va buciau gruodzio pradzioj gimdzius, jei viskas gerai butu buve. 

Mes mastom su mb, apie iui mastom... nes mano gine... tai tik pienligei gydyt man atrodo tinkama  :hmm:  buvau nuejusi, pries ov, sakau duokit siuntima echo, tegu paziuri, kokie foliai ir panasiai, tai sako oi neskubekit, oi dar palaukiam, darbuokites. Sakau nu man ner ko belaukt! Tai tik galva palingavo ir liepe ateit po kitu mmm, tada jau tipo sius i echo  :blink:

Atsakyti

Ai beje, si cikla pries ov kiek kb  turejau.... masciau ir supratau, juk vel zalia arbata pradejau gerti  :yahoo:​  tai kb ohooo, tris dienas buvo daug ju. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beladona: 23 spalio 2017 - 14:44
QUOTE(Jefimija @ 2017 10 23, 13:33)
<p>Kisulita, imk baliončiką už kankynes 4u.gif  Tie ilgi ciklai... tikrai, greičiau viskas sustotų į vėžias 4u.gif Kaip pati jautiesi? Grįžtat į planavimus ar dar palauksit?
</p><p></p><p>Kas čia dabar temoje per sodybų tuštėjimo metas? blink.gif Marš visos atgal į sąrašiuką, vistiek kažkada nelaukiat tongue.gif
</p><p></p><p>O aš dilemoje. Radau naują darbą. Darbas na tiesiog svajonių - labai daug iššūkių, kartelę išsikėliau labai aukštai, derėjausi dėl sąlygų labai agresyviai, ir viską išsidėrėjau, ko norėjau. Turbūt darysiu pertrauką ir nepradėsiu planuoti iki trečio mėnesio naujam darbe. Noriu išdirbti metus mažiausiai, prieš išeinant motinystės atostogų. Na ir dar kalėdinio vaiko pauzė pasimaišys, tai planavimus nukeltume kokiai pusei metų. Vyras nelabai sutinka, juk jau gan ilgai bandom be jokių rezultatų. Tai net nežinau unsure.gif
</p>

Viskas priklauso nuo to, kaip pati jautiesi. Jei labai noras, amžius nespaudžia, o darbas tikrai svajonių, galima laukti. Kita vertus, kaip ir tavo vyrui pritarčiau. Ilgokai visiškai nieko nevyksta (žiūriu, kad pradėjome planuoti panašiu metu). Gal sugalvos ir vaikas ateiti specialiai pačiu "netinkamiausiu" laiku smile.gif . Ir nepastojimo atveju turėtum konkretų nepertraukiamą nepastojimo stažą, kuris greičiau paskatintų imtis kažkokių veiksmų. Kai tų pertraukų daug būna, eina laikas, atrodo, kad va, metai praėjo, bet tik pusmetį iš jų stengėmės susilaukti vaiko, o pusmetis nėra dar daug ir t.t. O realiai dingę jau visi metai bet kuriuo atveju.
Atsakyti

jefimija, aš labai panašioje situacijoje, tik darbas mano ne svajonių, bet principas tas pats. 

žodžiu, dilema - mes, kaip žinia, gyvename Londone - siaubingai brangiame mieste, užknisusiame iki nebegalėjimo. aš dirbu per 2 darbus (naujoj mokykloj tik pradėjau šį rugsėjį), o restorane (vis tame pačiame) jau pusantrų metų. mano assistant manager pastojo, ir kadangi mūsų santykiai visad buvo geri, ėmėm daugiau bendrauti, sakau, žinai, mes planuojam varyt kur už Londono. ji man: a tu durna?! kas maternity leave mokės, jei pastosi? (ji žino apie mūsų planavimus, gal todėl aš iš kolektyvo buvau pirmoji, sužinojusi apie jos nėstumą). restoranas tikrai mokės, juk dižiulė kompanija! pasilik.

tai vat ir nežinau, tie planavimai jau pastrigę kaip turi būti, bet dabar link IVF lyg ir mažais žingsneliais einame. tai jei pastosiu, stabilus darbas yra gerai. bet nuoma žudo!

Ceroc, tave puikiai suprantu, bet dabar ir mokslus pradėjai, iš užmiesčio bus sunku privažinėti. Aš irgi už pasilikimą, bet tavo atveju nestabdyčiau planavimo. Su UK sistema, kol tu iki IVF prieisi, tol tavo manager į darbą vėl grįš. O kai jau pastosi ir išeisi motinystės, tada galėsi pasvarstyti, ar grįžti į tą patį darbą, ar galutinai išsikraustyti iš Londono. O juk galų gale, mažiukas nedaug vietos užima, iki poros metų tikrai galite gyventi kad ir studijos tipo bute. Bus geras pasiteisinimas neapsikrauti nereikalingais daiktais :)

Atsakyti

Viskas priklauso nuo to, kaip pati jautiesi. Jei labai noras, amžius nespaudžia, o darbas tikrai svajonių, galima laukti. Kita vertus, kaip ir tavo vyrui pritarčiau. Ilgokai visiškai nieko nevyksta (žiūriu, kad pradėjome planuoti panašiu metu). Gal sugalvos ir vaikas ateiti specialiai pačiu "netinkamiausiu" laiku smile.gif. Ir nepastojimo atveju turėtum konkretų nepertraukiamą nepastojimo stažą, kuris greičiau paskatintų imtis kažkokių veiksmų. Kai tų pertraukų daug būna, eina laikas, atrodo, kad va, metai praėjo, bet tik pusmetį iš jų stengėmės susilaukti vaiko, o pusmetis nėra dar daug ir t.t. O realiai dingę jau visi metai bet kuriuo atveju.

Na metai tai jau truputį spaudžia :D man žiemą 34, MB - 38. Pirmas vaikas.

Dėl stažo tai taip, bet aš turbūt meluočiau, kad tos planavimo pertraukos visai nebuvo, ir pabandyčiau gauti nors pirmuosius tyrimus, o kol braunamės į eiles, tol vistiek bandytume natūraliai. Tai tokiu atveju mažai kas keičiasi.

O pertrauka tai nebe pirma :) kažkada suskaičiavau ciklus, kiek bandėm, tai iš viso jau yra metai, bet su pertraukomis.

Atsakyti

Ai beje, si cikla pries ov po kiek kb  turejau.... masciau ir supratau, juk vel zalia arbata pradejau gerti  :yahoo:​  tai kb ohooo, tris dienas buvo daug ju. 

Kokią žalią arbatą? Iš kur tos KB? :D

Aš raportuoju, kad mano arbatėlės jokios įtakos kb neturi, bet gyvybės anam gale tikrai kur kas daugiau :yahoo:

Atsakyti

Niu tada suprantu... nors man jokio skirtumo, va buciau gruodzio pradzioj gimdzius, jei viskas gerai butu buve. 

Mes mastom su mb, apie iui mastom... nes mano gine... tai tik pienligei gydyt man atrodo tinkama  :hmm:  buvau nuejusi, pries ov, sakau duokit siuntima echo, tegu paziuri, kokie foliai ir panasiai, tai sako oi neskubekit, oi dar palaukiam, darbuokites. Sakau nu man ner ko belaukt! Tai tik galva palingavo ir liepe ateit po kitu mmm, tada jau tipo sius i echo  :blink:

Aha, tikrai. Jeigu pusė metų bandymų jau praėjo, eikit rimčiau. Nėr čia ko laukti, gal dar ir trečią pakombinuotumėt :P

Atsakyti

Aš raportuoju, kad mano arbatėlės jokios įtakos kb neturi, bet gyvybės anam gale tikrai kur kas daugiau :yahoo:

Pagooglink, uzsienio forumuose daug raso kad tiesiog paprasta zalia arbata turi itakos kb. Ir tikrai turi! as geriu su zensesiu ir citrina, is skonis ir kvapas. 

Atsakyti

Apie kokia gyvybe kalbam? :D ar apie veiksma cia?  :bigsmile: 

As va laukiu prie echoskopiju kabineto. Paziures mano issiputusi skaudanti pilveli, nors kazi ka ten matys. Jei jau kazka matys tai nieko gero  :huh2:  greiciausiai vel neaisku kas ir nuo ko.. Vis tiek idomu, gal kuri zinot, kada jau siuncia laporaskopijai gine? Turi buti kazkokiu komplikaciju del itariamos endo?  :hmm:​ 

Atsakyti

Aha, tikrai. Jeigu pusė metų bandymų jau praėjo, eikit rimčiau. Nėr čia ko laukti, gal dar ir trečią pakombinuotumėt :P

Penktas ciklas po persileidimo dabar jau eina. Nu nueisiu po mmm i echo, ziuresiu ka sakys. Renkuos info kur klp iui daryt, tera tik 2 vietos! 

Atsakyti