Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 170 TEMA (2012-2017M.)

Labas rytas  :4u: 

As irgi issibraukiu  is nelaukianciu sarasiuko, nes 100 proc kad sulauksiu... MB susuko nugara, tai su myliukais niekaip, ov isvis kazkokia nupezusi, pakilo tempa tik iki 36,8 ir laikos kaip ikalta, tai tikrai kad nieko gero  :unsure: 

Survagiki mato II

soweluu mato II

10.21 - Ptolomėja nelaukia mmm
10.27 - Kudlota nelaukia mmm

11.07 - Guzikas ziures, kaip bus

11.07 - Jefimija nelaukia mmm

11.10 - deraramos nesulauks mmm

11.21 - Ispaikyta nenelaukia mmm

Atsakyti

Labas merginos, KT naudojau virš 6 metų. Šių metų rugsėjo 10 d. nutraukiau jų vartojimą.  Paskutinės mm buvo rugsėjo 15 d.  Sekančios turėjo būti spalio 13 d. Nėra iki šio ryto. Pilvo apačią ir kartais kairį šoną paraižo, bet daugiau jokių požymių apie artėjančias mm.  NT dariau 3 kartus - neigiami.  Klausimas - mm gali vėluoti dėl nutrauktų KT ar čia nėštumas? 

Laba  :)  Jeigu po KT nutraukimo nebuvo nesaugių lytinių santykių, tai mm vėlavimas bus dėl KT, gali užtrukti kol pasirodys pirmosios mm po KT, bet po to susitvarko ciklai  :)

Atsakyti

Labas visoms  :4u:  Jau retokai vis pasirodau, bet nieko naujo mano fronte, mm nėra, o jau 49 diena, buvau poliklinikoje, atsakymų po operacijos irgi dar nėra...  :unsure:  Et, galėtų jau mm ir pasirodyti  :unsure:​ 

Atsakyti

Laba  :)  Jeigu po KT nutraukimo nebuvo nesaugių lytinių santykių, tai mm vėlavimas bus dėl KT, gali užtrukti kol pasirodys pirmosios mm po KT, bet po to susitvarko ciklai  :)

Nesaugūs lytiniai santykiai buvo, nes planuojam leliuką, todėl ir sunerimau ar pavyko ar tik išsiderinę hormonai siaučia.

Atsakyti

Kisulita, imk baliončiką už kankynes :4u:  Tie ilgi ciklai... tikrai, greičiau viskas sustotų į vėžias :4u: Kaip pati jautiesi? Grįžtat į planavimus ar dar palauksit?

Kas čia dabar temoje per sodybų tuštėjimo metas? :blink: Marš visos atgal į sąrašiuką, vistiek kažkada nelaukiat :P

O aš dilemoje. Radau naują darbą. Darbas na tiesiog svajonių - labai daug iššūkių, kartelę išsikėliau labai aukštai, derėjausi dėl sąlygų labai agresyviai, ir viską išsidėrėjau, ko norėjau. Turbūt darysiu pertrauką ir nepradėsiu planuoti iki trečio mėnesio naujam darbe. Noriu išdirbti metus mažiausiai, prieš išeinant motinystės atostogų. Na ir dar kalėdinio vaiko pauzė pasimaišys, tai planavimus nukeltume kokiai pusei metų. Vyras nelabai sutinka, juk jau gan ilgai bandom be jokių rezultatų. Tai net nežinau :unsure:

Atsakyti

Kisulita, imk baliončiką už kankynes :4u:  Tie ilgi ciklai... tikrai, greičiau viskas sustotų į vėžias :4u: Kaip pati jautiesi? Grįžtat į planavimus ar dar palauksit?

Kas čia dabar temoje per sodybų tuštėjimo metas? :blink: Marš visos atgal į sąrašiuką, vistiek kažkada nelaukiat :P

O aš dilemoje. Radau naują darbą. Darbas na tiesiog svajonių - labai daug iššūkių, kartelę išsikėliau labai aukštai, derėjausi dėl sąlygų labai agresyviai, ir viską išsidėrėjau, ko norėjau. Turbūt darysiu pertrauką ir nepradėsiu planuoti iki trečio mėnesio naujam darbe. Noriu išdirbti metus mažiausiai, prieš išeinant motinystės atostogų. Na ir dar kalėdinio vaiko pauzė pasimaišys, tai planavimus nukeltume kokiai pusei metų. Vyras nelabai sutinka, juk jau gan ilgai bandom be jokių rezultatų. Tai net nežinau :unsure:

Jefimija, o kas cia per kaledinio vaiko pauze ??? Nenorit apie kaledas gimusio leliuko ? Tai zinok tokiu laiku gimsta nuostabus zmones, pvz as  :angel_not:  lygiai tarp kaledu ir nauju as isitaisiusi  :wub:

Atsakyti

Niu ok, klausau musu boses Jefimijos  :rolleyes:  gryztu i sarasiuka :

Survagiki mato II

soweluu mato II

10.21 - Ptolomėja nelaukia mmm
10.27 - Kudlota nelaukia mmm

11.03 - Beladona gal ir nesulauks mmm 

11.07 - Guzikas ziures, kaip bus

11.07 - Jefimija nelaukia mmm

11.10 - deraramos nesulauks mmm

11.21 - Ispaikyta nenelaukia mmm

Ptolomejai jau laikas prisiduoti... bet mes uzpuolem ir isgasdinom turbut  :blink:  :hmm: 

Atsakyti

As puikiai suprantu pauze, as pati nelabai zaviuosi zieminuku. Net neisivaizduoju kaip reiketu rengti ir t.t.  :rolleyes:

Man maudena nugara, tikiuosi tai ne mmm pranasas  :unsure:

Atsakyti

Nesaugūs lytiniai santykiai buvo, nes planuojam leliuką, todėl ir sunerimau ar pavyko ar tik išsiderinę hormonai siaučia.

Tokiu atveju gali būti tiek tas, tiek tas  :hmm:  Belieka palaukti ir paaiškės.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisulita: 23 spalio 2017 - 14:01

sveikos, mielos planiukės! pagaliau vėl radau laiko prisėsti prie kompo, mat dabar Anglijoje half term, tai man į mokyklą eiti nereikia.

latina, sveika gyva! smagu, kad prisimeni!

meilės vaikai ir Baltos snaigės - džiaugiuosi, merginos, dėl jūsų neišpasakytai.

Guzike, galbūt nuskambės egoiztiškai, bet ...nu man taip patinka tave matyti temutėje, jau tokia sava visa pasidariusi. :wub:

cb - jums tikrai pavyks, tvirtai tuo tikiu. :angel2:

kas pas mus? vizitas lapkričio 3 į VK, žiūrės, ką su prolaktinu galima padaryti. gal tik tiek ir reikia iki pilnos laimės.

sapnavau save nėščią čia kurią dieną, ir, rodos, sakau sau "o, reikia į forumėlį parašyti, ot apsidžiaugs merginos :D ". bet, deja, teko pabusti. reta viešnia aš čia, žinau, bet jei pavyks, prisiduosiu. jau daugumos nebepažįstu net...

bet kuriuo atveju - sėkmės dideliausios visoms, ypač mano senbuvėms.

Atsakyti

jefimija, aš labai panašioje situacijoje, tik darbas mano ne svajonių, bet principas tas pats. 

žodžiu, dilema - mes, kaip žinia, gyvename Londone - siaubingai brangiame mieste, užknisusiame iki nebegalėjimo. aš dirbu per 2 darbus (naujoj mokykloj tik pradėjau šį rugsėjį), o restorane (vis tame pačiame) jau pusantrų metų. mano assistant manager pastojo, ir kadangi mūsų santykiai visad buvo geri, ėmėm daugiau bendrauti, sakau, žinai, mes planuojam varyt kur už Londono. ji man: a tu durna?! kas maternity leave mokės, jei pastosi? (ji žino apie mūsų planavimus, gal todėl aš iš kolektyvo buvau pirmoji, sužinojusi apie jos nėstumą). restoranas tikrai mokės, juk dižiulė kompanija! pasilik.

tai vat ir nežinau, tie planavimai jau pastrigę kaip turi būti, bet dabar link IVF lyg ir mažais žingsneliais einame. tai jei pastosiu, stabilus darbas yra gerai. bet nuoma žudo!

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ceroc: 23 spalio 2017 - 14:20

Tokiu atveju gali būti tiek tas, tiek tas  :hmm:  Belieka palaukti ir paaiškės.

Ačiū Jums :)

Atsakyti