Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 170 TEMA (2012-2017M.)

Labas vakaras,
Su klausimu.. jei mm ateiti turėtų 25 d. Ir jei paskutiniai santykiai buvo prieš 7d. Darantis dabar testą,jei laukčiausi,ar rodytų ką nors? kitų požymių nėra..
Ar tarkim dabar dar nerodytų,ar realu kad po 25d.parodytų...
Ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nebezinau:): 20 spalio 2017 - 23:56

Realu.

Atsakyti

mano savaitė taip pat sunki buvo. Ne tiek fiziškai, kiek emociškai, kažkokia zaraza užėjo :( bet dabar lyg gerai, išsimiegojau pagaliau.. Reikia labiau savim rūpintis, ir vyru taip pat.

neramina skausmeliai pilvo srityje, kažkada buvo panašūs, buvau ir pas gin ir pas chirurgą, nieko nerado.. Dabar irgi kažkas yra, skauda tai vienur, tai kitur, labiau ties bamba kažkur, bet ir šonuose, čia tas gal būtų normalu, bet ne ties bamba  :huh2:  ir visokie kiti požymiai man šnibžda, kad gal tikrai endometriozė man, bet kas patvirtins, ir ar verta tvirtintis, chirurgiškai lįsti.. Įdomu, kada jau esi priverstas išsitirti, ar negali uždelsti, o paskui kas negero būti, vis pagalvoju apie tai. Norėtųsi, aišku, kad nebūtų man jos arba jei yra, tai kad vis tiek viskas būtų ok, pastočiau ir pan, o jei ne.. Na, vienu žodžiu, rūpinuos  :unsure:​ 

Atsakyti

Labas mergaites, buvau dingus, kaz kokia depresija uzejo, ov praleidom, dar kaz kokia bacila islindo ir man ir vyrui....Einam kita  savaite tyrimus priduoti. Gal vel koks grybas... 

Sveikinu mergaites kurioms sis ciklas laimingas sveikinu, labai dziaugiuosi  :4u: 

Atsakyti

As da nesulaukiau mmm, testas baltas kaip sniegas. Tai vakarui bus pica ir karsto vyno taure.

Atsakyti

As kazka bandau pasigaut, ausi biski kazkas skaudziai krapsto, ir tokia biski "meh" pries O darausi, tai einu i arbata imbiero ir citrinos isimesiu, maziausiai man kazkokio brudo pasigaut reik :D

Atsakyti

vaje kaip sąrašėlis nusivažiavo :)

Survagiki mato II

soweluu mato II

10.21 - Ptolomėja nelaukia mmm
10.23 - Ispaikyta nelaukia mmm
10.27 - Kudlota nelaukia mmm

11.03 - Fiesta10 nesulauks mmm

11.03 - Beladona nelauks mmm
11.07 - Guzikas ziures, kaip bus

​11.07 - Jefimija nelaukia mmm

11.10 - deraramos nesulauks mmm

ar aš vis dar paskutinė? :) kaip tu, Ispaikyta?  :bigsmile: 

Atsakyti

As kol kas trinu save is sarasiuko, vis vien si cikla nurasau. kai zinosiu kada ju nelauksiu isirasysiu :) o jau bus gruodis...kaip greitai sventes arteja :) 

Survagiki mato II

soweluu mato II

11.07 - Jefimija nelaukia mmm

Atsakyti

vaje kaip sąrašėlis nusivažiavo :)

Survagiki mato II

soweluu mato II

11.03 - Fiesta10 nesulauks mmm

ar aš vis dar paskutinė? :) kaip tu, Ispaikyta?  :bigsmile: 

As dar nesulaukiau mmm. Bet jauciu pareina. Pilva plesia.

Atsakyti

Survagiki mato II

soweluu mato II

11.21 - Ispaikyta nenelaukia mmm

Atsakyti

Labas merginos,

KT naudojau virš 6 metų. Šių metų rugsėjo 10 d. nutraukiau jų vartojimą. 

Paskutinės mm buvo rugsėjo 15 d. 

Sekančios turėjo būti spalio 13 d. Nėra iki šio ryto. Pilvo apačią ir kartais kairį šoną paraižo, bet daugiau jokių požymių apie artėjančias mm. 

NT dariau 3 kartus - neigiami. 

Klausimas - mm gali vėluoti dėl nutrauktų KT ar čia nėštumas? 

Atsakyti
QUOTE(deraramos @ 2017 10 21, 11:29)
<p>mano savaitė taip pat sunki buvo. Ne tiek fiziškai, kiek emociškai, kažkokia zaraza užėjo verysad.gif bet dabar lyg gerai, išsimiegojau pagaliau.. Reikia labiau savim rūpintis, ir vyru taip pat.</p><p></p><p>neramina skausmeliai pilvo srityje, kažkada buvo panašūs, buvau ir pas gin ir pas chirurgą, nieko nerado.. Dabar irgi kažkas yra, skauda tai vienur, tai kitur, labiau ties bamba kažkur, bet ir šonuose, čia tas gal būtų normalu, bet ne ties bamba  huh.gif  ir visokie kiti požymiai man šnibžda, kad gal tikrai endometriozė man, bet kas patvirtins, ir ar verta tvirtintis, chirurgiškai lįsti.. Įdomu, kada jau esi priverstas išsitirti, ar negali uždelsti, o paskui kas negero būti, vis pagalvoju apie tai. Norėtųsi, aišku, kad nebūtų man jos arba jei yra, tai kad vis tiek viskas būtų ok, pastočiau ir pan, o jei ne.. Na, vienu žodžiu, rūpinuos  unsure.gif​ </p>

Labas rytas. Blogai, kad gydytojai nerado skausmų priežasties, tai visokios mintys lenda galvon. Aš ir turiu baimę dėl endometriozės. Man visada paskutinėmis mėmių dienomis teplioja, mėnesinės skausmingos. Gydytoja sakė, kad skausmas gali būti anatominis ir nereikšti nieko, be to, būdingesnis endometriozės skausmas yra strėnų, o man skauda priekį (nors paskutinį kartą atrodo, kad jau ir strėnas skauda doh.gif )
Atsakyti