Turi buti prisiregistravusi toje poliklinikoj, tada gali tiesiai be siuntimo registruotis pas gine.
O aš vis dar pasimetusi, išsigandusi ir nerimauju. Nejaučiu jokio džiaugsmo, dėl ko jaučiuosi labai kalta... O dar mintys ir kaikurios tokios baisios, kad nedrysčiau net parašyti... Kalbuosi su vyru, jis išklauso, stengiasi padėti... Kartais dėl savo tokios savijautos kaltinu nėštumą, kas skamba labai baisiai. Nesuvokiu kas čia man pasidarė ir nežinau kaip sau padėti...
Nepergyvenk, tai visiškai natūrali reakcija, net literatūroj apie tai rašo. Su laiku praeis Mane irgi lankė blogos mintys, ypač kai prasidėjo blogumai, atrodo tiek ilgai siekiau šito tikslo ir tokie jausmai aplanko, bet jau po truputį praeina, ypač kai pamatai ekrane mažuliuką, mažytes rankytes ir pan, iškart įsimyli
O aš vis dar pasimetusi, išsigandusi ir nerimauju. Nejaučiu jokio džiaugsmo, dėl ko jaučiuosi labai kalta... O dar mintys ir kaikurios tokios baisios, kad nedrysčiau net parašyti... Kalbuosi su vyru, jis išklauso, stengiasi padėti... Kartais dėl savo tokios savijautos kaltinu nėštumą, kas skamba labai baisiai. Nesuvokiu kas čia man pasidarė ir nežinau kaip sau padėti...
Dar neatejo "motinystes jausmas". As kai pirmaja pagimdziau, nors atrodo ir laukiau labai ir viska, bet kai daktare paklause ar man paduot ja, uzdet ant krutines sakau ne. Atrodo viskas buvo suplanuota, gims, apsiverksiu is laimes pasiimsiu ant krutines.... deja, motinystes jausmas atsirado tik po dienos ar poros. Ir paskui save kaltinau ir dabar dar pagalvoju kartais prisiminus kodel as cia taip. Nu bet tiesiog taip buna.
Oooo.. mano seimos gydytoja priklauso 'mano seimos gydytojas' organizacijai ar kaip cia pavadint. Ten yra ginekologo kabinetas ir t.t. ten visad eidavau tikrintis, bet ten tik ta kede, jokio echoskopo ar pan as ten nemaciau, bent jau nepastebejau.. Tai speju gali tekt reiketi siuntimo...
Taip jei i kita poliklinika reiks siuntimo is seimos gyd. Arba galetum persirasyt i kita klinika jei nori ir tada nereiktu.
Tai eini pas gine ir tada gine siuntima echo israso. Bent pas mus taip. As po didziojo pasimatymo viskas labai gerai, jokiu nukrypimu. Numatoma gimdymo data geguzes 1 spejo kad mergaite bus
Tai virusiuku jums atnesiau, apci apci
Janima, kaip smagu! Lengvo laukimo jums!
O virusiuką tai pagriebsiu
Ko cia taip tylu?
Mano savaitė tragiška buvo. Tokia įtampa darbe, atrodo, tuoj sprogsiu. Džiaugiuosi, kad savaitgalis - įkalsiu šampės