[b]Daenerys [/b]smagu, kad krūtinė tau nemelavo ryškėk
Meiles vaikai, sveikinuTai pamenu abu tavo nickus, juk tvarkydavau susiplanavusių temą Ačiū už sveikinimus kaip jūs?
cia rek jei pameni
O tai visa programa čia pas jūs, na tikėkimės pavyks suvaldyt neklaužadas hormonus
Gaila, kad tik cheminis nėštumas
Taip mūsų pirmas IVF, dar turim vieną blastutę mūsų laukiančią Aš kaip suprantu sperma atsinaujina kas 3 mėn tai dabar pas TB dar ta senoji, paveikta (jei paveikta) turėtų tik po 3 mėn būt labai nepergyvenk dėl to
As irgi manau kad nieko tokio ir apsirgimas spermiukam nepakenks. Bet nera taip kad pasigamine spermiukai sedi vyro kune 3 menesius, jie gaminasi einamu metu. Tiek tik kad per 3 men apsisuka visas gamybos-apytakos ratas vyro organizme, visa info is jo kuno.. bet spermiukai gaminasi einamu metu, o ne pagal tai, kas ivyko pries 3 men
Kad man pasivaidentu, tai tikimybe maza Bet ka gali zinot. Butu juoko.
Pas mus UK cia nori nenori sventimas gaunasi Bet ir siaip visa ta savaite tokia... Idomi. Mes kazkiek arti tu dalyku, tai buna visokie pusiau ritualiski apsivalymai saves ir namu, pagarba visam tam ir panasiai.
O aš vis dar pasimetusi, išsigandusi ir nerimauju. Nejaučiu jokio džiaugsmo, dėl ko jaučiuosi labai kalta... O dar mintys ir kaikurios tokios baisios, kad nedrysčiau net parašyti... Kalbuosi su vyru, jis išklauso, stengiasi padėti... Kartais dėl savo tokios savijautos kaltinu nėštumą, kas skamba labai baisiai. Nesuvokiu kas čia man pasidarė ir nežinau kaip sau padėti...
O aš vis dar pasimetusi, išsigandusi ir nerimauju. Nejaučiu jokio džiaugsmo, dėl ko jaučiuosi labai kalta... O dar mintys ir kaikurios tokios baisios, kad nedrysčiau net parašyti... Kalbuosi su vyru, jis išklauso, stengiasi padėti... Kartais dėl savo tokios savijautos kaltinu nėštumą, kas skamba labai baisiai. Nesuvokiu kas čia man pasidarė ir nežinau kaip sau padėti...
Aš manau, kad normalu Juk keisis absoliučiai viskas jūsų gyvenime. Išgyvenk tuos jausmus, džiaugiuosi, kad padeda vyras, tikiuosi, kad greitai rasi ramybę
stiprybės tau, Survagiki viskas bus gerai, gražuole. Viskas bus taip kaip ir turi būti ;)
Pasirodysiu kaip visiška neišmanėlė, bet norint užsiregistruoti pas ginekologą nėštumo patvirtinimui ir jo tolimesniam sekimui (Jei valstybinė įstaiga). Reikalingas šeimos daktaro siuntimas? Ar tiesiog susirandi valstybinėj įstaigoj ginekologą, užsirašai ir eini?
Pasirodysiu kaip visiška neišmanėlė, bet norint užsiregistruoti pas ginekologą nėštumo patvirtinimui ir jo tolimesniam sekimui (Jei valstybinė įstaiga). Reikalingas šeimos daktaro siuntimas? Ar tiesiog susirandi valstybinėj įstaigoj ginekologą, užsirašai ir eini?
O tu kai registruosies paklausk ;) pas mus rajone tai nereikia, bet pas mus nedidelis miestelis gal didmiesciuose kitaip.