Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 170 TEMA (2012-2017M.)

[b]Daenerys [/b]smagu, kad krūtinė tau nemelavo :) ryškėk :)  

Meiles vaikai, sveikinu

cia rek jei pameni

Tai pamenu abu tavo nickus, juk tvarkydavau susiplanavusių temą :) Ačiū už sveikinimus :) kaip jūs? 
Atsakyti

O tai visa programa čia pas jūs, na tikėkimės pavyks suvaldyt neklaužadas hormonus :)

Gaila, kad tik cheminis nėštumas :4u:

Taip mūsų pirmas IVF, dar turim vieną blastutę mūsų laukiančią :) Aš kaip suprantu sperma atsinaujina kas 3 mėn  tai dabar pas TB dar ta senoji, paveikta (jei paveikta) turėtų tik po 3 mėn būt :) labai nepergyvenk dėl to :)

As irgi manau kad nieko tokio ir apsirgimas spermiukam nepakenks. Bet nera taip kad pasigamine spermiukai sedi vyro kune 3 menesius, jie gaminasi einamu metu. Tiek tik kad per 3 men apsisuka visas gamybos-apytakos ratas vyro organizme, visa info is jo kuno.. bet spermiukai gaminasi einamu metu, o ne pagal tai, kas ivyko pries 3 men :) 

Atsakyti

Oi, kokie dailus vaiduokliukai, rysket, RYSKEEEET! :D

Sakyciau, Halloween arteja, turetu daugiau vaidentis vaiduokliuku :rolleyes:

Atsakyti

Oi, kokie dailus vaiduokliukai, rysket, RYSKEEEET! :D Sakyciau, Halloween arteja, turetu daugiau vaidentis vaiduokliuku :rolleyes:

Tai prašom pavaident Nuožmusis Guzike :)

Švęsit Halloweeną kas?

Atsakyti

Kad man pasivaidentu, tai tikimybe maza :D Bet ka gali zinot. Butu juoko.

Pas mus UK cia nori nenori sventimas gaunasi :D Bet ir siaip visa ta savaite tokia... Idomi. Mes kazkiek arti tu dalyku, tai buna visokie pusiau ritualiski apsivalymai saves ir namu, pagarba visam tam ir panasiai.

Atsakyti

As sestadieni pripirkau nauju "pabaisiuku" namui papuost, ale da nesudejau per ta nelemta audra, but viska nurove, savaitgali pranesa dar viena audra tai nesigaus vel papuosti

Atsakyti
QUOTE(daenerys @ 2017 10 17, 16:48)
<p> Soweluu Kaip pasiskaiciavau tai taip. Paciam gale birzelio   biggrin.gif susitiksim birzelinukuose.kada i pasimatyma su kruopa eini? </p>

Dar neužsirašiau, bet eisiu mėnesio pabaigoje smile.gif Noriu, kad širdutė matytųsi smile.gif
Atsakyti

O aš vis dar pasimetusi, išsigandusi ir nerimauju. Nejaučiu jokio džiaugsmo, dėl ko jaučiuosi labai kalta... O dar mintys ir kaikurios tokios baisios, kad nedrysčiau net parašyti... Kalbuosi su vyru, jis išklauso, stengiasi padėti... Kartais dėl savo tokios savijautos kaltinu nėštumą, kas skamba labai baisiai. Nesuvokiu kas čia man pasidarė ir nežinau kaip sau padėti...

Atsakyti

O aš vis dar pasimetusi, išsigandusi ir nerimauju. Nejaučiu jokio džiaugsmo, dėl ko jaučiuosi labai kalta... O dar mintys ir kaikurios tokios baisios, kad nedrysčiau net parašyti... Kalbuosi su vyru, jis išklauso, stengiasi padėti... Kartais dėl savo tokios savijautos kaltinu nėštumą, kas skamba labai baisiai. Nesuvokiu kas čia man pasidarė ir nežinau kaip sau padėti...

Aš manau, kad normalu :4u:  Juk keisis absoliučiai viskas jūsų gyvenime. Išgyvenk tuos jausmus, džiaugiuosi, kad padeda vyras, tikiuosi, kad greitai rasi ramybę :4u:

Atsakyti

stiprybės tau, Survagiki :4u: viskas bus gerai, gražuole. Viskas bus taip kaip ir turi būti ;) 

Atsakyti

Pasirodysiu kaip visiška neišmanėlė, bet norint užsiregistruoti pas ginekologą nėštumo patvirtinimui ir jo tolimesniam sekimui (Jei valstybinė įstaiga). Reikalingas šeimos daktaro siuntimas? Ar tiesiog susirandi valstybinėj įstaigoj ginekologą, užsirašai ir eini?  

Atsakyti

Pasirodysiu kaip visiška neišmanėlė, bet norint užsiregistruoti pas ginekologą nėštumo patvirtinimui ir jo tolimesniam sekimui (Jei valstybinė įstaiga). Reikalingas šeimos daktaro siuntimas? Ar tiesiog susirandi valstybinėj įstaigoj ginekologą, užsirašai ir eini?  

O tu kai registruosies paklausk ;) pas mus rajone tai nereikia, bet pas mus nedidelis miestelis :) gal didmiesciuose kitaip.

Atsakyti