Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 170 TEMA (2012-2017M.)

daenerys kaip gražu wub.gif wub.gif kada mmm turi būti? smile.gif
Atsakyti
Meiles vaikai, sveikinu smile.gif cia rek jei pameni smile.gif

Latina, prisimenu ir linkiu sėkmės smile.gif
Atsakyti

Soweluu po keliu dienu, tikiuos nebesulauksiu  :D 

Atsakyti
QUOTE(daenerys @ 2017 10 17, 12:07)
<p>Soweluu po keliu dienu, tikiuos nebesulauksiu  biggrin.gif </p>

Tai žinoma nesulauksi, bet klausiu kiek DPO? Ar kelinta ciklo diena
Atsakyti

Daenerys, ryškėk :wub: puikiai matosi :yahoo:

Atsakyti

Latina, labas :4u:  Smagu, kad užsukai, nepradink :4u:

Aš tai va, matai, vis dar planuoju :D jau galvoj kirba eiti tyrimų, bet dabar labai įtemptas metas darbe, o dar ir naujo ieškausi, tai tiesiog nėr kada. Artėjant šventėms bus šiek tiek ramiau, tai turbūt tada ir užsiimsime rimčiau planavimo reikalais.

Atsakyti

Tikrai puikiai matosi, linkiu rysketi ir nesulaukti mmm  :wub:​ 

Atsakyti

Aciu visoms.  14d po ovu jeigu tiksliai nustaciau ja. 26 ciklo diena. Kada pas tave soweluu pasirode? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daenerys: 17 spalio 2017 - 12:34
QUOTE(daenerys @ 2017 10 17, 13:34)
<p>Aciu visoms.  14d po ovu jeigu tiksliai nustaciau ja. 26 ciklo diena. Kada pas tave soweluu pasirode? </p>

Pas mane ryškesnis buvo 10DPO smile.gif Bet čia nėra ko lygintis, nes viskas gali būti skirtingai smile.gif
Tai tau birželį gimdyti ? 4u.gif
Atsakyti

daenerys, puikus bruksniukai, ryskek ;)

Atsakyti

Aš po truputi ačiū  va jau visi 4 metai praėjo po pirmu bandymu pastoti, na bet kai pagalvoju nėr taip ir blogai, kiek visko nuveikta Šaunuoliai kad judat i priekį, tik gaila kad ten pas jus viskas vėžlio greičiu ar is pirmo karto pavyko IVF? Mes po LP nieko nepasiekem.. šiuo metu planuose pirmoji IUI.. kita ciklą turėtume bandyt su clostu stimuliuotis, po to ovitrelis, IUI ir utrogestana žada skirti (nes pagal hormonus prg visada i mažąja puse).. išvis tie hormonai mano begėdžiai.. fsh 9,55.. nepatinka man toks didelis, na bet gyd Bogdansk... sakė gal su clostu pavyks ka gero išlaužti

Beje klausimas, netikėtai MB užpuolė zaraza.. siandien temp beveik iki 39 sukilo.. o mes antra lapkričio savaite planuojam IUI.. kaži spės atsigaut uodegeles?

O tai visa programa čia pas jūs, na tikėkimės pavyks suvaldyt neklaužadas hormonus :)

Gaila, kad tik cheminis nėštumas :4u:

Taip mūsų pirmas IVF, dar turim vieną blastutę mūsų laukiančią :) Aš kaip suprantu sperma atsinaujina kas 3 mėn  tai dabar pas TB dar ta senoji, paveikta (jei paveikta) turėtų tik po 3 mėn būt :) labai nepergyvenk dėl to :)

Atsakyti

Soweluu Kaip pasiskaiciavau tai taip. Paciam gale birzelio   :D susitiksim birzelinukuose.kada i pasimatyma su kruopa eini? 

Nu va mane ilgai kankino vakar is vis buvo vos isziurimas bet turejau nuojauta ir viskas.. :D  

Atsakyti