Kiek laiko jei ne paslaptis vartojai AD? Ar jau jauties pasveikus, su gyd prieziura nutraukei gydyma? Domiuosi, nes pati gydziausi depresija puse m. Dabar jau 1.5 m nevartoju jokiu vaistu. Lankiausi pas psichologe, dabar lankau psichoterapijas. Baisus dalykas tai. Is pradziu nebuvo depresija, bet per metus peraugo i ja. Siuo metu jau remisija, tik reikia neapleist saves. Klausiau gyd ar galejo tureti itakos mmm ciklui, vaisingumui, endometriozei. Ne viena nuomone isgirdau, kad ne, bet vis tiek neramu. Nes anksciau mmm buvo 5-6 dienos. Dabar su patepliojimais ir 10.. Niekas kitas nenutiko, todel nori nenori suvedineji galus.
O aš tokia sutrikus jaučiuosi. Vaikučio norėjom ir planavom, galvojau pastosiu bus tokia laimė, bet vietoj to sulaukiau nerimo... Jaučiuosi ir kalta ir nevykus, kad tokios nuotaikos užplūdo... Reiks kažkaip susiimti ir motyvuoti save
Kai užplūsta tokios mintys, pasistenk joms nepasiduoti, dabar hormonai siautės, tai visokių nuotaikų bus, bus geresnių ir blogesnių dienų
<p>Mano optimizmas tai irgi prigestintas ir kažkur pažeme ritinėjasi, tai irgi lietų kaltinu </p>
Prieš Lenkiją reikėjo čia daug tyrimų pasidaryti, gavome ir tyrimų ten. MB kartojo spermogramą. Pagal procentus trūksta judrių kaip ir pirminiame tyrime, bet bendrą situaciją gelbsti turimi milijonai, išskaičiavus judrių kiekį, jų vis tiek kur kas daugiau, nei norma. Agliutinacijos, lyginant su pirminiu tyrimu nebeliko. Man darė kelis kraujo tyrimus, echoskopavo. Abiems labai trūksta vitamino D, pridavė gerti jo. Man dar skyrė vartoti B12. Jo turiu daugiau nei norma, bet pagal napro jie nusimatę didesnes normas (didesnės normos ir progesteronui, estradioliui ir t.t.). Gavom abu antibiotikų pagerti, nes įtarė po apžiūros infekciją, jos pradžią, kurios jokie tepinėliai nerodo. Dar gydytojai mano kiaušidės pasirodė labai aktyvios, turinčios policistinį vaizdą (bet ne policistinės), gavau papildų ir tam. Nežinau, kiek pasiseks, bet nusprendėm eiti šita gydymosi kryptimi. Pati klinika, gydytoja, apžiūra padarė labai gerą įspūdį. Tą pačią dieną buvome priimti du kartus, visi tyrimai buvo padaryti labai greitai. Kitą kartą turėčiau važiuoti ten gruodį, antram vizitui MB jau nebūtinas
Mano planavimo (daugiau mažiau) stažas nuo 2013 metu rudens jau visai daug..
Matau is senbuviu liko jau nedaug.. Morka jei gerai pamenu tu spejai jau antra pradet planuoti?
Guziuk, kas pas jus naujo? Ka bandėt kaip sekasi?
Jefimija, kaip tu? Kokie planai?
O Ceroc taip pat vis dar cia?
P.S. Mano senos anketos nebera (nebežinau kaip prisijungti), susikūriau nauja, bet cia ta pati latina
Sveika, Latina! Kaip tu?
Mes va tik papuolem i VK, tyrimai vyksta, bet jeigu maniskio turtas toks pats, kaip ziema - nusimato ivf Zodziu, reikalai truputi kruta.
Zodziu. Kaip dejau tapyt - pamirsau ir valgyt, ir viska, paskambino brangiausias darba baiges - galvojau tik pertrauka, sako tu zinai, kad dabar puse pirmos?.. Tai tada ir valgt uzsimaniau, ir miegot, ir visko Ir dar nebaigiau. Zaraza Muza, aplanko karta i pusmeti geriausiu atveju - ir prievartauja tada visa para. Kaip paleistuve kokia, dievazi!
Supratau, kad man reikai molberto. Skauda spranda ir viska ka imanoma, nes ant grindu susisukus sedejau, drobe i komoda atremus. Nepatogu ziauriai
Oo labas Latina, seniai matyta, čia Odisėja jei pameni Morka jau antrą susiplanavo ir su manim gegužinukuose sėdi
O tau lyg ir darė LP? Jokių rezultatų? Kokiam etape jūs dabar? Nenorit IVF pabandyt? Mum tai buvo vienintelė pagalba
Labas visoms Latina, seniai matyta
Pamaciusioms II sveikinimai ryskekit
Siandien tik 6 cd o jau skaudena sonuose kaip per ov ir isvis kartais suima tokie skausmeliai ties bamba tarsi ciut kairiau, labiau pavirsiuj.. anksciau to nebudavo. Si cikla planuoju pas gine apsilankyt. Dar itariu sau pasikartojanti bartolio liauku uzdegima nei is sio nei is to atsiranda..
</p><p></p><p>Mes va tik papuolem i VK, tyrimai vyksta, bet jeigu maniskio turtas toks pats, kaip ziema - nusimato ivf Zodziu, reikalai truputi kruta.
Aš po truputi ačiū va jau visi 4 metai praėjo po pirmu bandymu pastoti, na bet kai pagalvoju nėr taip ir blogai, kiek visko nuveikta
Šaunuoliai kad judat i priekį, tik gaila kad ten pas jus viskas vėžlio greičiu
Aišku pamenu tave, kaip galiu pamiršti labai džiaugiuosi kad jums pavyko ir lauki savo mažiuko ar is pirmo karto pavyko IVF?
Mes po LP nieko nepasiekem.. šiuo metu planuose pirmoji IUI.. kita ciklą turėtume bandyt su clostu stimuliuotis, po to ovitrelis, IUI ir utrogestana žada skirti (nes pagal hormonus prg visada i mažąja puse).. išvis tie hormonai mano begėdžiai.. fsh 9,55.. nepatinka man toks didelis, na bet gyd Bogdansk... sakė gal su clostu pavyks ka gero išlaužti
Beje buvau siu metu sausi kaip ir pastojus, nors tai labiau vadinamas biocheminis nėštumas.. HCG buvo 15,25 bet PRG 1,99 ng ketvirta vėlavimo diena parėjo mm..
<p>Pamaciusioms II sveikinimai ryskekit </p>
Seniai labai.. sakau reikia ateiti pas mergaites pazeti kaip gyvena
Beje klausimas, netikėtai MB užpuolė zaraza.. siandien temp beveik iki 39 sukilo.. o mes antra lapkričio savaite planuojam IUI.. kaži spės atsigaut uodegeles?
Sveikos kaip gyvenat?
Mane tai va kokie vaiduokliai aplanke
Bandau kelt nezinau ar isikels
Matos puikiai, linkiu ryškėti